bitanem insallah en kisa zamanda aramiza dönersin...döneceksinde buna inaniyorum sakin korkma ameliyati sil kafandan baska seylere yogunlas ne bilim ameliyattan sonra ne giyincegine nasil bir makyaj yapicana nerelere gidip eylencene geziceni düsün...stress yapma sigarada sakin icme diline biber sürerim doktorun kim bilmiyorum ama hakkinda hayirlisi olur insallah ALLAH yardimcin olsun rahat ol gözlerini acdigin hersey olup bitmis olucak sen bile sasacaksin mucukslar sana haberlerini ve resimlerini bekliyor olucas ..ALLAH a emanetsin...o yuzden guven ONA...a.s.
ayçacımm hayırlısı olsun çalıştığın hastanede ameliyat olmak ayrı bi heyecan olsa gerekmutlu mutlu aramıza dönmen dileğiylea.s.
Allah yar ve yardımcın olsun, umarım herşey yolunda gider. Ameliyattan sonra herşeyi ayrıntısıyla anlatmanı bekliyorum ona göre, benimde cesarete ihtiyacım var. :)))
Evet düşünüyorum, tarih yarın belli olacak bakalım hayırlısı ama yarı yıl tatilinde olmak isteyeceğim sanırım fikrimi değiştirmezsem kızım ilkokul 1. sınıfa başlayacak çünkü :), ama bakalım yarın ne getirecek.
simdiden gecmis olsun canim.
insallah hersey cok rahat gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?