haklısınız yorumlarınız için sağolun şuanda sadece kötü durumdayım ne söylüyeceğimi bilemiyorum savunmak için söylememiştim.Öylesiniz diyen olmadı ki ne bu savunma?
Aldatıldığınızı duymak nasıl rahatlatır anlamadım.
Yeni hayat kurun oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız yorumlarınız için sağolun şuanda sadece kötü durumdayım ne söylüyeceğimi bilemiyorum savunmak için söylememiştim.Öylesiniz diyen olmadı ki ne bu savunma?
Aldatıldığınızı duymak nasıl rahatlatır anlamadım.
Yeni hayat kurun oldu
özürdilerim soruyu ben yanlış anlamışım karışıklığa sebep oldum.o kızmın yaşıydıKizinin degil ogrencinin yasini sorulmustu ne bileyim o sandim
özürdilerim ben kızımın yaşı soruluyor sandım o kızımın yaşıydı tekrar özürdilerim.yine öğretmenleri karalamak adına açılmış fake bir konu yemezler canım
hiçbir kadın sübyancı bır kocayı beklemez bir kere bi defolun bi bitin yhaa nedir sizden çektiği öğretmenlerin
haklısınız yorumlarınız için sağolun şuanda sadece kötü durumdayım ne söylüyeceğimi bilemiyorum savunmak için söylememiştim.
Estagfirullah.. Peki bu ilk vukuati mi genelde boyle mi?özürdilerim ben kızımın yaşı soruluyor sandım o kızımın yaşıydı tekrar özürdilerim.