• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yorumlarınız benim için çok önemli lütfen okuyun.

yine öğretmenleri karalamak adına açılmış fake bir konu yemezler canım

hiçbir kadın sübyancı bır kocayı beklemez bir kere bi defolun bi bitin yhaa nedir sizden çektiği öğretmenlerin
özürdilerim ben kızımın yaşı soruluyor sandım o kızımın yaşıydı tekrar özürdilerim.

haklısınız yorumlarınız için sağolun şuanda sadece kötü durumdayım ne söylüyeceğimi bilemiyorum savunmak için söylememiştim.

İnsanın savunma mekanizması var hoop dedin mi devreye girer.
Eşinle bitmişsiniz boşanmak için yada evliliğe devam etmek için başkalarından onay bekleme.
Sen ne istiyosan onu yap

Farkında mısınız eşiniz bir eğitimci ve sübyancı. Bu iki şey yan yana olmaz. Önce şikayet edin sonra boşanma davası açın. Eşinizin okulundaki rehber Öğretmenine gidin o sizi yönlendirir. Keşke mesajların ekran görüntüsünü alsaydınız. Ya da o öğrencinin okulundaki öğretmene gidin daha mantıklı. Sonra da boşanma davanızı açın. İnanın dediğiniz doğruysa eşinizi hemen açığa alırlar . Sadece kendi kızınızı düşünmeyin. O öğrencileri düşünün. Hele bu zamanda öğretmenleri onlara daha çekici gelir. Eğlenmesin kızlarla

Canım bu nasıl bir evlilik?Sen mücadele verip,çok şeylere katlanırken eşine nasıl tavizler verdin ki o da evi otel gibi kullanıp birde sana başka bir kızı eğlendirmekten bahsediyor.
Bu nasıl bir cesaret?Senin onu asla terkedemeyeceğini ve aldatılmayı sineye çekeceğini düşünmese bu kadar rahat olabilir mi?

Sen neden karşısında dimdik durup bundan sonra akşamları dışarı çıkamazsın, eve geç gelemezsin eğer çevrende dişi sinek görürsem bitersin demiyorsun?

Yani erkek olması ona kafayı çekip diğer kadınlarla mesajlaşma hakkı vermez ki?Bu yaptığının bir bedeli olmalı değil mi?Hiçbirşey olmamış gibi devam ederseniz o da bu rahatlıkla daha fazlasını yapabilir Allah korusun.

Bunda düşünülcek bişey yok..! İpucuna da gerek yok eşin seni aldatıyooo..! Tahhamül edilebilir bir durum değil bu :KK66:

Cok ozur dileyerek yaziyorum. Belki boyle degildir. Benim bu mesajlari okudugumda ilk aklima gelen siz de bilgi vermediginiz icin haliyle araba kiralayip iliskisi oldugunu yada biyerlerde ictiklerini filan dusunurdum

Neyini sordugunu anlamadim arkadas al mesajlarin resmini cek ver dilekce bosan ben o kadar sikinti cektim ama esime dedigim tek sey herseye katlanabilirim sabrederim ama baska bir kadin en ufak birsey dahi olursa hayatimdan defolur giersin ve birdahada geri donusin olmaz bu bu kadardir baska hibirseye benzemwz serefsizlik adiliktir kabul edilemez!!

kocanizdada o kizdada ar yokmus 17 yasindaki bi kizin gece ogretmeniyle bu sekilde samimi yzismasi bu isin tek tarafli olmadigini gosterir o kizda baya edepliymis masallah

masallah sizde de bir genislik..burnuma fake fake kokular geliyor ya neyse..

biraz eglenirdim cumlesini kurdugunda sarhosun etkisi coktan gecmis bi vakit galiba.
Yani bildigin ayik.
Yani bilerek isteyerek soyledi o cumleyi.
Bu nasil bi cumledir !

Benim aklima direk su geldi, evde bulusma imkani olmadigindan besbelli arabada keyif yapiyorlar.

Bu adam bildigin profesyonel. Insan utanir ya karim bizi yakaladi diye. Bide uzerine biraz eglenirdim.

Nefret ettim ya resmen boyle ogretmenler var inanamiyorum guvenip okula yolluyor herkes cocugunu evemi kapatsak ne yapsak sapik kayniyor etraf

liselerde ne gösteriş meraklısı kızlar var... ne hamile kalanlar ve çocuk aldıranlar var.... eşinizle münasebeti olan kızda bunlardan bir tanesi... eşiniz başına büyük bir bela alacaktır.... ama bu belayı aldığında siz ve kızınız yanında olmayın ve biran önce boşanın derim.... çok iğrenç... çok miğde bulandırıcı bir durum.... insanların eşlerini aldatmasına tahammül edemezken... özellikle bir kız çocuğu olan bir adamın... küçük yaşta kızlarla ilişki kurmasına hiç tammül edemiyorum.... bu bir hastalıktır....

Kaç yaşındasınız?

zipzip adı üyeye bu nedenle kızılıyor ama genelde yaşlar konuyla bağlantılı oluyor. Konuyla olmasa bile yapılacak yorumla ilgili oluyor. Bu kısmı geçiyorum.

Evliliğiniz ile ilgili ipucu vermenize gerek yok.

Ortada bir evlilik yok. Siz varsınız, kızınız var, bir de sizi aldattığı kesin olan bir adam var. Aldatacakmış değil yani, aldatıyor,aldatmış. Kızınızı ve kendinizi bu adamdan uzak tutun.

Kendi kızınızı düşünün
Siz istermiydiniZ gecenin 3 ünde öğretmeni arabasıyla sizin evin ordayım diye mesajlaşsın...
Tamam kız yollu öğretmen sapık ya kızın ailesi kim onların yerinde olmak ister

Hamileyim eşim hiç kız çocuk istemedi
Onu koruyamazsam diye korktuğunu dile getiriyordu... Saçma buluyordum iimdi hak verdim....
Sen el bebek Gül bebek büyüt bi yanlışla hayatı mahvolsun....

Back
X