yinemi ya yinemi. abarttınız artık. ciddiye alıyor insanlar birde mesaj yazıyor7 yaşında
öğrenci 7 yaşıında ha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yinemi ya yinemi. abarttınız artık. ciddiye alıyor insanlar birde mesaj yazıyor7 yaşında
haa düzelttin tabii. düzelt bencedepardon kızımın yaşını sordunuz sandım kız sanırım liseson yada mezun olmuş olabilir.
hmmmpardon kızımın yaşını sordunuz sandım kız sanırım liseson yada mezun olmuş olabilir.
Kabullenmek tabiki çok zor. Konduramıyorsun kabul etmek istemiyorsun. Bunlar çok normal. Kırgınsın. Eşinle konuşmayı denedin mi. Adam gibi geçsin karşına anlatsın. Böyle arada kalmak daha kötüdür çünkü. Geçsin karşına anlatsın sana. Tavrını net koy ki seni bastırmaya çalışmasın. Su an senin çocuğun var onu düşünüyorum demissin ama o olmasaydı da bu derece kendini düşünürdün. Bu çok kalp kırıcı bir durum. Peki ama normalde bu olaydan önce aranız nasıldı. Gecenin yarısı dışarda olmasi bana acaba başka sorunlar mı var diye dusundurdu.salak değilim bende söylediğiniz herşeyi düşünüyorum ve görüyorum ama kabullenmek zor geliyor yinede sizlerden tekrar takrar duymak beni rahatlatıyor en azından vicdanımı sadece kızıma üzülüyorum sorun ne olursa olsun hiç kimsenin böyle davranmaya hakkı yok.Kalbim sanki heryerinden parçalanıyor sanırım kendime yeni bir hayat kurmanın zamanı geldi sadece kızım ve ben.
geenin yarısını dışarda geçirmesi adamın zampara olduğunun belirtisi. sorun olması gerekmezKabullenmek tabiki çok zor. Konduramıyorsun kabul etmek istemiyorsun. Bunlar çok normal. Kırgınsın. Eşinle konuşmayı denedin mi. Adam gibi geçsin karşına anlatsın. Böyle arada kalmak daha kötüdür çünkü. Geçsin karşına anlatsın sana. Tavrını net koy ki seni bastırmaya çalışmasın. Su an senin çocuğun var onu düşünüyorum demissin ama o olmasaydı da bu derece kendini düşünürdün. Bu çok kalp kırıcı bir durum. Peki ama normalde bu olaydan önce aranız nasıldı. Gecenin yarısı dışarda olmasi bana acaba başka sorunlar mı var diye dusundurdu.
İPUCU DEDİĞİNİZ İPİN KUYRUĞU OLMASINŞimdi size evliliğimle ilgili hiç ip ucu vermeden bir şey yazıcağım ve sizden yorum yapmanızı istiğcem.Bir gece kocam eve saat 03:00 da geldi ve aşırı alkollüydü.Direk salona gitti yattı.Sabah olduğunda uyandım kızımla beraber okula gitmek için hazırlandık.Bu arada şarzda kocamın telefonu gözüme çarptı ve telefonu veriyim alarmı kursun diye düşündüm ve şarzdan çıkardım çıkarınca telin ışığı yandı ekranda bir kızdan mesaj geldiğini gördüm.Sonra aralarında mesajlaştıklarını fark ettim gecenin 2:30'unda eşim Gülücük yollamış yarın gidelimmi iki saatim boş demiş kızın ne yazdığını hatırlamıyorum sonra eşim toyotayı aldım demiş kızda meganı alsaydın iyiydi demiş eşimde emin ol toyotoda iyi demiş ve sizin evin önündeyim yazmış kızda niye ki diye yazmış.sonra kıza baktım eski çalıştığı okuldan öğrencisi.Sabah sorduğumda evlerinin önünden geçtiğini alkollü olduğunu v.s saçmaladı peki kız aşağı inseydi ne olacak diye sorduğumda biraz eğlenirdim sadece dedi ve abartığımı ima etti ne düşünmeliyim ve ne yapmalıyım sizce.
eğlenecektim nee demek. öğrensiyle arabada eğlenmek. hala sorunmu var diyorlarda ona şaşıyorum :)eşin seni 17 yaşındaki öğrencisi ile aldatıyor sen yakalayınca pişkince biraz eğlenirdim diyor
sen de bizlerden objektif yorum istiyorsun.peki son derece objektifim,eşin iğrenç bi adam!
eğlenecektim nee demek. öğrensiyle arabada eğlenmek. hala sorunmu var diyorlarda ona şaşıyorum :)
Şimdi size evliliğimle ilgili hiç ip ucu vermeden bir şey yazıcağım ve sizden yorum yapmanızı istiğcem.Bir gece kocam eve saat 03:00 da geldi ve aşırı alkollüydü.Direk salona gitti yattı.Sabah olduğunda uyandım kızımla beraber okula gitmek için hazırlandık.Bu arada şarzda kocamın telefonu gözüme çarptı ve telefonu veriyim alarmı kursun diye düşündüm ve şarzdan çıkardım çıkarınca telin ışığı yandı ekranda bir kızdan mesaj geldiğini gördüm.Sonra aralarında mesajlaştıklarını fark ettim gecenin 2:30'unda eşim Gülücük yollamış yarın gidelimmi iki saatim boş demiş kızın ne yazdığını hatırlamıyorum sonra eşim toyotayı aldım demiş kızda meganı alsaydın iyiydi demiş eşimde emin ol toyotoda iyi demiş ve sizin evin önündeyim yazmış kızda niye ki diye yazmış.sonra kıza baktım eski çalıştığı okuldan öğrencisi.Sabah sorduğumda evlerinin önünden geçtiğini alkollü olduğunu v.s saçmaladı peki kız aşağı inseydi ne olacak diye sorduğumda biraz eğlenirdim sadece dedi ve abartığımı ima etti ne düşünmeliyim ve ne yapmalıyım sizce.