• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yorumlarınız benim için çok önemli lütfen okuyun.

Telefonun tuşlarını görüp mesaj yazacak kadar aklı başında ise bahanelere inanmamak gerek.

Siz kizi nerden taniyosunuz ki ?:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Esinzin tum ogrencilerinin ismini sinfini yasini bilemezsiniz heralde:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:,

bu olayin gecmisi var , sen de kizi tanidigina gore? :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Daha once de benzer olaylar olmus olmali? :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Kizin tlf ne diye kayitli? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Bu kadar da gostere gostere yapilmaz ki boyle seyler? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Bi de ogretmen bi adam her turlu pisligi yapar ama meslek hayatini riste atmaz bence.:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Disarda kiz mi yok,ogrencisi ile iliskisi meslekten men bile ettirir bunu bilmiyo mu?:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Konusmanin devaminda siz ne yaptiniz ? Hee tmm o zaman mi dediniz ?:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Nasil bu kadar rahatsiniz ki?:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Kizi taniyosaniz hemen irtibata gecip, itiraf ettirip esinizi sikayet edebilirsiniz,:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Esiniz bu tarz hareketleri normala karsilayan bi insansa, es de olamaz baba da , cocugun babasi kalmasin filan demeyin
hemen gidin davanizi acin, bu adamdan baba olmaz , kiz babasi hic olmaz.
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Ama benm kafamda oturmayan seyler var, biraz daha ayrintili yazarsaniz iyi olur

Bir eylemde bulunmamış bile olsa bu konuşma tarzı, yaptıklarının bu kadarı bile aldatmaktır. O şahsın kalkıp bu şekilde terbiyesizliğe vurup gevşek gevşek eğlenecektik demesi bile yeterli. Ayrıca bu konuşmalar da kesinlikle ilk kez konuşan birinin konuşması değil katılıyorum.

boşanmaman ayıp bu arada. fake olsanda olmasanda.

Başını sonunu, ötesini berisini bilemesekte şu net. Eşiniz bir oğrencisinin evinin onüne kadar gidip, onunla mesajlaşıyor, nereden buluyor bu cesareti kızla bir gecmişi olmasa.
Kız ne alaka diyebilirdi yani. Demeliydi.
Ayrica araba muhabbetide çok cirkin anlamlar getiriyor aklıma. Kız araba modellerinizi biliyor bu iyi, o da iyidir vs diyor.

Pes pesssss pessssss bu dünyanın çivisi bu kadarmı çıkdı yahu..
sizdeki bu soğuk kanlılık helal olsun

Anammm çocuklarımızı da okula gönderemeyeceğiz artık bu nedir yahu... bizim zamanımızda değil öğretmenin tel. almak yanından geçerken bile korkardık..
eşiniz kafayı sıyırmış haberiniz ola...

Bunu yapan bır ogretmen mı ya bunlar işi coktan pişimöiş aklıma ılk gelen bunlar demekkı arabada aşk meşk yapıyorlar yanı anladığınıZz şekl de sen. Cok fena aldatılıyorsun bence bosan

salak değilim bende söylediğiniz herşeyi düşünüyorum ve görüyorum ama kabullenmek zor geliyor yinede sizlerden tekrar takrar duymak beni rahatlatıyor en azından vicdanımı sadece kızıma üzülüyorum sorun ne olursa olsun hiç kimsenin böyle davranmaya hakkı yok.Kalbim sanki heryerinden parçalanıyor sanırım kendime yeni bir hayat kurmanın zamanı geldi sadece kızım ve ben.
Kabullenmek tabiki çok zor. Konduramıyorsun kabul etmek istemiyorsun. Bunlar çok normal. Kırgınsın. Eşinle konuşmayı denedin mi. Adam gibi geçsin karşına anlatsın. Böyle arada kalmak daha kötüdür çünkü. Geçsin karşına anlatsın sana. Tavrını net koy ki seni bastırmaya çalışmasın. Su an senin çocuğun var onu düşünüyorum demissin ama o olmasaydı da bu derece kendini düşünürdün. Bu çok kalp kırıcı bir durum. Peki ama normalde bu olaydan önce aranız nasıldı. Gecenin yarısı dışarda olmasi bana acaba başka sorunlar mı var diye dusundurdu.

Kabullenmek tabiki çok zor. Konduramıyorsun kabul etmek istemiyorsun. Bunlar çok normal. Kırgınsın. Eşinle konuşmayı denedin mi. Adam gibi geçsin karşına anlatsın. Böyle arada kalmak daha kötüdür çünkü. Geçsin karşına anlatsın sana. Tavrını net koy ki seni bastırmaya çalışmasın. Su an senin çocuğun var onu düşünüyorum demissin ama o olmasaydı da bu derece kendini düşünürdün. Bu çok kalp kırıcı bir durum. Peki ama normalde bu olaydan önce aranız nasıldı. Gecenin yarısı dışarda olmasi bana acaba başka sorunlar mı var diye dusundurdu.
geenin yarısını dışarda geçirmesi adamın zampara olduğunun belirtisi. sorun olması gerekmez

Şimdi size evliliğimle ilgili hiç ip ucu vermeden bir şey yazıcağım ve sizden yorum yapmanızı istiğcem.Bir gece kocam eve saat 03:00 da geldi ve aşırı alkollüydü.Direk salona gitti yattı.Sabah olduğunda uyandım kızımla beraber okula gitmek için hazırlandık.Bu arada şarzda kocamın telefonu gözüme çarptı ve telefonu veriyim alarmı kursun diye düşündüm ve şarzdan çıkardım çıkarınca telin ışığı yandı ekranda bir kızdan mesaj geldiğini gördüm.Sonra aralarında mesajlaştıklarını fark ettim gecenin 2:30'unda eşim Gülücük yollamış yarın gidelimmi iki saatim boş demiş kızın ne yazdığını hatırlamıyorum sonra eşim toyotayı aldım demiş kızda meganı alsaydın iyiydi demiş eşimde emin ol toyotoda iyi demiş ve sizin evin önündeyim yazmış kızda niye ki diye yazmış.sonra kıza baktım eski çalıştığı okuldan öğrencisi.Sabah sorduğumda evlerinin önünden geçtiğini alkollü olduğunu v.s saçmaladı peki kız aşağı inseydi ne olacak diye sorduğumda biraz eğlenirdim sadece dedi ve abartığımı ima etti ne düşünmeliyim ve ne yapmalıyım sizce.
İPUCU DEDİĞİNİZ İPİN KUYRUĞU OLMASIN:KK49: SANIRIM ÇOK İYİ NİYETLİ VE SAF BİR İNSANSINIZ Kİ KOCANIZ HALA SİZİNLE KAFA BULUYOR :KK53: BİR DE BU KONUNUN FAKE OLMA İHTİMALİ VAR O DA AYRI BİR MEVZU :KK52:

eşin seni 17 yaşındaki öğrencisi ile aldatıyor sen yakalayınca pişkince biraz eğlenirdim diyor

sen de bizlerden objektif yorum istiyorsun.peki son derece objektifim,eşin iğrenç bi adam!
eğlenecektim nee demek. öğrensiyle arabada eğlenmek. hala sorunmu var diyorlarda ona şaşıyorum :)

eğlenecektim nee demek. öğrensiyle arabada eğlenmek. hala sorunmu var diyorlarda ona şaşıyorum :)

kabullenmek istemiyor sanırım ama adam gayet rahat.hatta o araba markası olmaz diğer araba markası daha iyi yorumları bile yapılmış kızla artık arabada niye rahatlık arıyolarsa

böyle zampara öğretmenler yüzünden mesleğimizde lekeleniyor.

öncelikle eve o saatte gelmesi zaten büyük bir falso.ayrıca kız evdeki arabaların markalarına kadar biliyor ve hangisiyle gelmsi istediğini bile söyleyebiliyor demek ki uzun zamandır süren bir ilişki

ayrıca kocanız kızın evini biliyor daha öncede gitmiş olabilir.ve biraz eğlenirdim ne demek.bence böyle sapık ruhlu bir adamla çocugunuzu aynı evde bulundurmayın derim ben.

eğer devam edecekseniz de arkadaşın dediği gibi allah içinize sindirsin.ben olsam asla affetmezdim konu çocugum bile olsa.

Şimdi size evliliğimle ilgili hiç ip ucu vermeden bir şey yazıcağım ve sizden yorum yapmanızı istiğcem.Bir gece kocam eve saat 03:00 da geldi ve aşırı alkollüydü.Direk salona gitti yattı.Sabah olduğunda uyandım kızımla beraber okula gitmek için hazırlandık.Bu arada şarzda kocamın telefonu gözüme çarptı ve telefonu veriyim alarmı kursun diye düşündüm ve şarzdan çıkardım çıkarınca telin ışığı yandı ekranda bir kızdan mesaj geldiğini gördüm.Sonra aralarında mesajlaştıklarını fark ettim gecenin 2:30'unda eşim Gülücük yollamış yarın gidelimmi iki saatim boş demiş kızın ne yazdığını hatırlamıyorum sonra eşim toyotayı aldım demiş kızda meganı alsaydın iyiydi demiş eşimde emin ol toyotoda iyi demiş ve sizin evin önündeyim yazmış kızda niye ki diye yazmış.sonra kıza baktım eski çalıştığı okuldan öğrencisi.Sabah sorduğumda evlerinin önünden geçtiğini alkollü olduğunu v.s saçmaladı peki kız aşağı inseydi ne olacak diye sorduğumda biraz eğlenirdim sadece dedi ve abartığımı ima etti ne düşünmeliyim ve ne yapmalıyım sizce.

Canim ipuçlarını toplamaya gerek varmı toplasanda cikarsanda sonuç ikisi birbirinden rezil...kocan ilk olarak seni ve kızını aldattığı için ikincisi ise öğrencisi ile Fink attığı için yaziklar olsun yaa ...dicek bişey bulamıyorum. Lafa bak ya aşağıya inince eğlenirdim. Terbiyesizlik yani karısı ile konuştuğunu unuttu heralde.

Back
X