• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yorumlarınız benim için çok önemli lütfen okuyun.

geenin yarısını dışarda geçirmesi adamın zampara olduğunun belirtisi. sorun olması gerekmez
Sorunları da olabilir. Evet hiç normal bir durum değil gece üçte eve sarhoş gelmek. Ben konu sahibini suclamadim ki onun yerine cevap vermissiniz. Bu olayın öncesi var mı bunu ogrenmeye çalışıyorum. Durum çok çok çirkin ama konu sahibi eşinin o saatte gelmesini normal görüyor gibi düşündüm ve bunu anlamak için sordum. Yani alışkanlık mi olmuş adamda yoksa bir sorununuz mu var bu normal bi evlilikmi gibi.

kız Toyota, Megan falan bildiğine göre demek ki daha önce tecrübesi olmuş o arabaları biliyor.

mesaj orada kesilmiş kalmış ama kızın aşağı inmediği ne malum..
hoş, o akşam inmemiş olsa bile görüşme planı yapılmış "yarın 2 saatim var" diyerek, kız adamın arabalarını biliyor falan. :KK12:

görüntü hiç hoş değil maalesef.

kaldı ki adamın gece 3'te eve zil zurna gelmesi bile başlı başına bir konu. :KK14:

bir de " vay halimize" demek istiyorum, ortaokul , lise öğretmenlerinin zihniyetine... :KK57::KK11::KK62:

ip uçlarını topladım şöyle bir düşündüm ....
dankkkk...
aldatılıyorsun şekerim adam daha napsın gözüne mi soksun aldattığını :KK14:
allah sabır akıl fikir versin

Şimdi size evliliğimle ilgili hiç ip ucu vermeden bir şey yazıcağım ve sizden yorum yapmanızı istiğcem.Bir gece kocam eve saat 03:00 da geldi ve aşırı alkollüydü.Direk salona gitti yattı.Sabah olduğunda uyandım kızımla beraber okula gitmek için hazırlandık.Bu arada şarzda kocamın telefonu gözüme çarptı ve telefonu veriyim alarmı kursun diye düşündüm ve şarzdan çıkardım çıkarınca telin ışığı yandı ekranda bir kızdan mesaj geldiğini gördüm.Sonra aralarında mesajlaştıklarını fark ettim gecenin 2:30'unda eşim Gülücük yollamış yarın gidelimmi iki saatim boş demiş kızın ne yazdığını hatırlamıyorum sonra eşim toyotayı aldım demiş kızda meganı alsaydın iyiydi demiş eşimde emin ol toyotoda iyi demiş ve sizin evin önündeyim yazmış kızda niye ki diye yazmış.sonra kıza baktım eski çalıştığı okuldan öğrencisi.Sabah sorduğumda evlerinin önünden geçtiğini alkollü olduğunu v.s saçmaladı peki kız aşağı inseydi ne olacak diye sorduğumda biraz eğlenirdim sadece dedi ve abartığımı ima etti ne düşünmeliyim ve ne yapmalıyım sizce.
Eşiniz sürekli alkol alıp geç gelir mi böyle? Baya uzun zamandır evlisiniz,hiç falsosunu yakalamadınız mı?
Kız aşağı inseymiş bayağı da eğlenirlermiş cidden,siz niye abarttınız ki bu kadar. Ya adamın açıklamaya bak,hem sapık hem pişkin hem de alay ediyor

Sorunları da olabilir. Evet hiç normal bir durum değil gece üçte eve sarhoş gelmek. Ben konu sahibini suclamadim ki onun yerine cevap vermissiniz. Bu olayın öncesi var mı bunu ogrenmeye çalışıyorum. Durum çok çok çirkin ama konu sahibi eşinin o saatte gelmesini normal görüyor gibi düşündüm ve bunu anlamak için sordum. Yani alışkanlık mi olmuş adamda yoksa bir sorununuz mu var bu normal bi evlilikmi gibi.
peki kız aşağı inseydi ne olacak diye sorduğumda biraz eğlenirdim sadece dedi ve abartığımı ima etti ne düşünmeliyim ve ne yapmalıyım sizce.
bu cümleden sonra sorgulamaya gerek yok bence. neden niçin aramaya. adam pisliğin teki.

peki kız aşağı inseydi ne olacak diye sorduğumda biraz eğlenirdim sadece dedi ve abartığımı ima etti ne düşünmeliyim ve ne yapmalıyım sizce.
bu cümleden sonra sorgulamaya gerek yok bence. neden niçin aramaya. adam pisliğin teki.
Evet adamin elle tutulur bir yani yok. Yaptığında savunulacak afedilecek birsey de yok. Cok cok cirkin ve sapikca. Ben adam masum affet mi dedim? Ben merak ettim sordum. Lütfen izin ver sorduğum insan cevaplasın. Burda kadını incitecek yorumlar yapılmış o da farkında ama anlamaya kabullenmeye çalışıyor. Bir arkadas aldatildigini duymak rahatlatiyor mu demis. Ne kadar kirici bir soz. Biraz ılımlı cevap yazmışsam sorun olmamalı. Ben istediğim gibi cevap yazabilirim. Sen sorgulamazsin ben sorgularım. Ayrıca herkes istediği gibi düşünebilir. Lütfen birbirimize laf atıp konuyu başka yerlere çekene kadar konu sahibine yardimci olalım.

Şimdi size evliliğimle ilgili hiç ip ucu vermeden bir şey yazıcağım ve sizden yorum yapmanızı istiğcem.Bir gece kocam eve saat 03:00 da geldi ve aşırı alkollüydü.Direk salona gitti yattı.Sabah olduğunda uyandım kızımla beraber okula gitmek için hazırlandık.Bu arada şarzda kocamın telefonu gözüme çarptı ve telefonu veriyim alarmı kursun diye düşündüm ve şarzdan çıkardım çıkarınca telin ışığı yandı ekranda bir kızdan mesaj geldiğini gördüm.Sonra aralarında mesajlaştıklarını fark ettim gecenin 2:30'unda eşim Gülücük yollamış yarın gidelimmi iki saatim boş demiş kızın ne yazdığını hatırlamıyorum sonra eşim toyotayı aldım demiş kızda meganı alsaydın iyiydi demiş eşimde emin ol toyotoda iyi demiş ve sizin evin önündeyim yazmış kızda niye ki diye yazmış.sonra kıza baktım eski çalıştığı okuldan öğrencisi.Sabah sorduğumda evlerinin önünden geçtiğini alkollü olduğunu v.s saçmaladı peki kız aşağı inseydi ne olacak diye sorduğumda biraz eğlenirdim sadece dedi ve abartığımı ima etti ne düşünmeliyim ve ne yapmalıyım sizce.
İyi o zaman sarkoşken her yapılan mübah olsun.

Evet adamin elle tutulur bir yani yok. Yaptığında savunulacak afedilecek birsey de yok. Cok cok cirkin ve sapikca. Ben adam masum affet mi dedim? Ben merak ettim sordum. Lütfen izin ver sorduğum insan cevaplasın. Burda kadını incitecek yorumlar yapılmış o da farkında ama anlamaya kabullenmeye çalışıyor. Bir arkadas aldatildigini duymak rahatlatiyor mu demis. Ne kadar kirici bir soz. Biraz ılımlı cevap yazmışsam sorun olmamalı. Ben istediğim gibi cevap yazabilirim. Sen sorgulamazsin ben sorgularım. Ayrıca herkes istediği gibi düşünebilir. Lütfen birbirimize laf atıp konuyu başka yerlere çekene kadar konu sahibine yardimci olalım.
bak bu sorular konu sahibinii acaba benmi yanlış yaptıma kadar götürebilir. ki buna gerek yok diyorum bende. neden o saatte eve geliyordu. vs. benim suçummu acaba adamı dışarı itiyorum gibi.incitmekten kaçınmamız içingereken bu. neden ve niçini olmaz bunun. tek neden adamın şerefsizliği

Lise öğretmeni neden öğrencisine ya da velisine telefon verir yahu?
Bir duruşu olmaz mı insanın?

Çok iç açıcı yorum yapamayacağım konu sahibi.
Adam aldatmaya meyilli bariz, detay bilmeye gerek yok.
Ayrıca öğrencisi ile böyle bir yakınlık düşünmesi, eğlenirdim demesi iğrenç!!

Öğrenciyle eğlenmek... İlginç, keşke çıtır bir kızla eğleneceğine kelli felli bir delikanlıyla eğlenseydi, nede olsa sadece öğretmen öğrenci ilişkileri var değil mi?

Konu sahibi arkadaşım ne desem bilemedim. Ben olsam hiç iyi şeyler olmazdı onu söyliyim...

sapığın tekiymiş adam. bir de yaptığını normalleştirip eğlenirdik demiş pess:KK57:

yazık...
eğlenmek mi..
ve bunu gayet rahat siizinle paylaşabiliyor mu?
Yaptın bi şerefsizlik bari pişkinlik yapma..
özür dile pişman ol acı çek..
benim de kızım var ilerde aynısı onunda başına gelecek de be herif!!!

Back
X