- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
yanlış anlamış olabilirim diye düşünüyorum merve ablaOkudum. E onlar senin arkadaşın değil ki tatlım. Düşmanın. Muhatap olma.
E o zaman iyi kızı oynamayı bırakıp cevap yazma, ben grupta bir iki sefer bana cevap verilmezse direkt tavır alırım belli de ederim yani. Arkadaşlara muhtaç değiliz bunun farkında ol, arkadaş keyif içindir zulüm için değil.ben sırf arayı düzeltmek adına mesela gruba foto atınca çok tatlı çok güzelsin gibi yorumlar yapıyorum ama onlar benim attığım foto ne kadar güzel komik olursa olsun hiçbir yorum yapmıyorlar
Kötü kalpliler. Ne demek kiloyla seni nasıl buldu bilmem ne? Ver hesaplarını ben hep övmeli yorum atçam sana.yanlış anlamış olabilirim diye düşünüyorum merve abla
bir de mesela buluşuyoruz benimle muhatap bile olmuyorlar çok soğuk yapıyorlar tek yaptıkları bana hayatımla ilgili soru sormak
neden konuşuyorlar pekiBöyle düşünüyorsan neden arkadaşlığına devam ediyorsun? Bu influencerlık işleri biraz sıkıntılı çevre tarafından genellikle onaylanmıyor, bir meslek olarak görülmüyor. Liseden bir arkadaşım olmak için uğraşıyor. Tanıyan arkadaşlar sürekli arkasından konuşuyor ben sıkıldım artık kızın arkasından bu kadar konuşulmasından. O yüzden bu işi yapmak istiyorsan çevrenin değişeceğini kabullenmelisin.
Arka planda sen hariç 5 kişilik bir wp grubu kurulup fotoğraflarının orada konuşulması mümkün mü, hiç düşündün mü bunu?ben sırf arayı düzeltmek adına mesela gruba foto atınca çok tatlı çok güzelsin gibi yorumlar yapıyorum ama onlar benim attığım foto ne kadar güzel komik olursa olsun hiçbir yorum yapmıyorlar
Hayır canım kıskanmıyorlar. Muhtemelen cringe olduğunu farketmediğin için seni uyarıyorlar.6 kişilik geniş bir kız arkadaş gurubuyuz 8-9 senedir tanışıyoruz ve çok olaylara beraber göğüs gerip hiçbir zaman birbirimizi sırtımızdan bıçaklamadık asla kavga kıskançlık vs olmazdı.
en başta benim sevgili yapmama sürekli laf sokma gözüyle bakmaya başladılar seni nasıl buldu sanki gerçekten beni sevmiyormuş da ben sevgilimle zorla oluyormuşum gibi.
ve en sonunda benim sosyal medyaya girmemle ciddi bir seviyeye ulaştı sürekli senin zaten paran vardır çok para kazanıyorsun vs diyip duruyorlar oysaki 2k takipçim falan var bu rakamla para kazanamk tamamen imkansız
sonra kendimi günlük rutinlerimi vloglarımı paylaştığım insta tiktok ve youtube açtım istisnasız her gün profilimi kontrol edip asla like yorum vs atmıyorlar
bana gelen kötü yorumlara bakıp seviniyorlar resmen sonra onlar da benim gibi video çekmek istediklerini söylüyorlar ama asla atamadılar
sürekli videolarımın ne kadar cringe ve kötü olduğunu asla büyüyemeyeceğimi flaan söylüyorlar sizce gerçekten benim 105 kilo halimle kamera karşısına çıkıp onların 50 kilo halleriyle video paylaşmaya öz güvenleri olmadığından mı böyleler ?
kötü düşünmek istemiyorum ama geçrektern böyle
Senin övmeleriinn nedeni onların orasın da kalmak şirin gözükmek olmasin cici vanessa desinler diye öylesine beğeniyor olmaben sırf arayı düzeltmek adına mesela gruba foto atınca çok tatlı çok güzelsin gibi yorumlar yapıyorum ama onlar benim attığım foto ne kadar güzel komik olursa olsun hiçbir yorum yapmıyorlar
o kadar olduğunu sanmıyorumArka planda sen hariç 5 kişilik bir wp grubu kurulup fotoğraflarının orada konuşulması mümkün mü, hiç düşündün mü bunu?
Hepimiz üni mezunu çalışan kadınlarız, bu arkadaşımız lise mezunu ve erken evlendi. Şimdi de eviyle ilgili videolar paylaşıyor, teması ev hanımlığı üzerine. Bana göre sade hoş bir sayfası var hoşuma gidiyor. Diğer arkadaşlar yaptığı işi küçümsüyor, "artık boşluktan ne yapacağını şaşırdı", "kim ne yapsın onun hayatını" tarzında eleştiriler sürekli devam ediyor. Bu arada da şimdi meraktan baktım 10k takipçi yapmış demek ki insanların hoşuna giden şeyler üretebilmeyi başarmış. O sebeple sen de boşver içeriklerini geliştirmeye çalış.neden konuşuyorlar peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?