• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlarım beni kıskanıyor mu?

o kadar olduğunu sanmıyorum
benim en yakın arkadaşım en çok beni kıskanan gruba sevgilimle foto atıyorum diğerleri güzel yorum yapar vs o asla hiçbit şey yazmaz
her gün profilime bakıyor bu arkadaşım ve hiçbir şekilde beğeni falan atmıyor benimçektiklerime benzer çekmek istiyor
diğerleri stalklamıyor o kadar takmıyorlar beni aşırı kıskandıklarını da sanmıyorum
Yakın arkadaş kimdir nasıl davranır gerçekten yanlış anlıyor olabilir misin? Yani anlattığın olayları yakın arkadaş asla yapmaz yapmamalı yapıyorsa arkadaş değil kalleştir

Hepimiz üni mezunu çalışan kadınlarız, bu arkadaşımız lise mezunu ve erken evlendi. Şimdi de eviyle ilgili videolar paylaşıyor, teması ev hanımlığı üzerine. Bana göre sade hoş bir sayfası var hoşuma gidiyor. Diğer arkadaşlar yaptığı işi küçümsüyor, "artık boşluktan ne yapacağını şaşırdı", "kim ne yapsın onun hayatını" tarzında eleştiriler sürekli devam ediyor. Bu arada da şimdi meraktan baktım 10k takipçi yapmış demek ki insanların hoşuna giden şeyler üretebilmeyi başarmış. O sebeple sen de boşver içeriklerini geliştirmeye çalış.
bu içerik video işlerinden kazanılan para sürekli değil ve gerçekten çok takipçi lazım.
ama insanlar video çeken herhagi birini görünce garip bir kıskançlık içine giriyor

bu içerik video işlerinden kazanılan para sürekli değil ve gerçekten çok takipçi lazım.
ama insanlar video çeken herhagi birini görünce garip bir kıskançlık içine giriyor
Kıskançlık değildir belki. Mesela benim çevremde böyle biri olsa boşa hayal kurduğunu düşünüyorum. Üç beş takipçisine video atınca kendini duygu özaslan sananlar var. Evet 5 yıl kadar önce bu işler daha kolaydı ama şuan her yer fenomen olmaya çalışanlar ve fenomenlerle dolu. Yaptığın şey saçma geliyordur belki onlara

Onların özgüveni var mı yok mu bilmem ama senin özsaygın yok burası çok net
Şöyle dalga geçildiğim bir ortamda ağızlarının payını verir bir daha görüşmezdim. Hala neden onları takıyorsun ki?

6 kişilik geniş bir kız arkadaş gurubuyuz 8-9 senedir tanışıyoruz ve çok olaylara beraber göğüs gerip hiçbir zaman birbirimizi sırtımızdan bıçaklamadık asla kavga kıskançlık vs olmazdı.
en başta benim sevgili yapmama sürekli laf sokma gözüyle bakmaya başladılar seni nasıl buldu sanki gerçekten beni sevmiyormuş da ben sevgilimle zorla oluyormuşum gibi.
ve en sonunda benim sosyal medyaya girmemle ciddi bir seviyeye ulaştı sürekli senin zaten paran vardır çok para kazanıyorsun vs diyip duruyorlar oysaki 2k takipçim falan var bu rakamla para kazanamk tamamen imkansız
sonra kendimi günlük rutinlerimi vloglarımı paylaştığım insta tiktok ve youtube açtım istisnasız her gün profilimi kontrol edip asla like yorum vs atmıyorlar
bana gelen kötü yorumlara bakıp seviniyorlar resmen sonra onlar da benim gibi video çekmek istediklerini söylüyorlar ama asla atamadılar
sürekli videolarımın ne kadar cringe ve kötü olduğunu asla büyüyemeyeceğimi flaan söylüyorlar sizce gerçekten benim 105 kilo halimle kamera karşısına çıkıp onların 50 kilo halleriyle video paylaşmaya öz güvenleri olmadığından mı böyleler ?
kötü düşünmek istemiyorum ama geçrektern böyle
Onlar senin yakın arkadaşın değil canım. Bazı insanlar kendileriyle aynı seviyede veya daha aşağı seviyede gördükleri insanlarla arkadaş olurlar çünkü kendilerini ancak böyle iyi ve güçlü hissederler. Sen onlardan önce bazı şeyleri başarınca belli ki kıskanmışlar. Zaten böyle devam ederse sensiz buluşup senin dedikodunu flan da yapmaya başlarlar. Bence sen yavaştan çıkar o insanları hayatından. Hayat senin kimseyi yıllardır görüşüyoruz diye hayatında tutmak zorunda değilsin. Çünkü yıllar geçiyor ve hiç kimse aynı kalmıyor

6 kişilik geniş bir kız arkadaş gurubuyuz 8-9 senedir tanışıyoruz ve çok olaylara beraber göğüs gerip hiçbir zaman birbirimizi sırtımızdan bıçaklamadık asla kavga kıskançlık vs olmazdı.
en başta benim sevgili yapmama sürekli laf sokma gözüyle bakmaya başladılar seni nasıl buldu sanki gerçekten beni sevmiyormuş da ben sevgilimle zorla oluyormuşum gibi.
ve en sonunda benim sosyal medyaya girmemle ciddi bir seviyeye ulaştı sürekli senin zaten paran vardır çok para kazanıyorsun vs diyip duruyorlar oysaki 2k takipçim falan var bu rakamla para kazanamk tamamen imkansız
sonra kendimi günlük rutinlerimi vloglarımı paylaştığım insta tiktok ve youtube açtım istisnasız her gün profilimi kontrol edip asla like yorum vs atmıyorlar
bana gelen kötü yorumlara bakıp seviniyorlar resmen sonra onlar da benim gibi video çekmek istediklerini söylüyorlar ama asla atamadılar
sürekli videolarımın ne kadar cringe ve kötü olduğunu asla büyüyemeyeceğimi flaan söylüyorlar sizce gerçekten benim 105 kilo halimle kamera karşısına çıkıp onların 50 kilo halleriyle video paylaşmaya öz güvenleri olmadığından mı böyleler ?
kötü düşünmek istemiyorum ama geçrektern böyle
Ben sürpriz bi şekilde nişanlandığımda en yakın arkadaşım dediğim kişinin sürekli laf sokmalarına, dalga geçmelerine maruz kalıyordum. Herkesin "seni kıskanıyor" laflarını konduramasamda gerçekten öyleymiş, sonunda benimle arkadaşlığını bitirdi, bende saf saf "o kötü niyetli değildir" diyerek kazık yediğimle kaldım.

Yani size öyle hissettiriyorlarsa öyledir, mesafe koyun.

Ben sürpriz bi şekilde nişanlandığımda en yakın arkadaşım dediğim kişinin sürekli laf sokmalarına, dalga geçmelerine maruz kalıyordum. Herkesin "seni kıskanıyor" laflarını konduramasamda gerçekten öyleymiş, sonunda benimle arkadaşlığını bitirdi, bende saf saf "o kötü niyetli değildir" diyerek kazık yediğimle kaldım.

Yani size öyle hissettiriyorlarsa öyledir, mesafe koyun.
neden ki abla

Onlar senin yakın arkadaşın değil canım. Bazı insanlar kendileriyle aynı seviyede veya daha aşağı seviyede gördükleri insanlarla arkadaş olurlar çünkü kendilerini ancak böyle iyi ve güçlü hissederler. Sen onlardan önce bazı şeyleri başarınca belli ki kıskanmışlar. Zaten böyle devam ederse sensiz buluşup senin dedikodunu flan da yapmaya başlarlar. Bence sen yavaştan çıkar o insanları hayatından. Hayat senin kimseyi yıllardır görüşüyoruz diye hayatında tutmak zorunda değilsin. Çünkü yıllar geçiyor ve hiç kimse aynı kalmıyor
sadece 1 tanesi böyle sıkıntılı diğerleri normal gibi

Açtığın her konuyu profil fotoğrafındaki tip anlatıyormuş gibi okuyorum. Hepsi bu kadar mı uyar.
İçerik ve fotoğraf uyumu açısından seni tebrik ediyorum

Aynı durumdayız :) Vanessa hep kilo ve mutsuzluk ile ilgili konular açıyor, profilindeki karakterde mutsuz ve tombik. 10/10 uyum :)

ben sırf arayı düzeltmek adına mesela gruba foto atınca çok tatlı çok güzelsin gibi yorumlar yapıyorum ama onlar benim attığım foto ne kadar güzel komik olursa olsun hiçbir yorum yapmıyorlar

Bilmiyorum dertleri ne ama acaip insanlar, boşver sen bunları arkadaşlık etme bence bebeyem

Açtığınız her konuda bir kilo vurgusu var. Burada sizden kilolu olan kadınlar da var ama sizin gibi kilo vurgusu olan konuları sürekli açmıyorlar. Günlük hayatta da bu kadar kilodan dert yanıyorsanız sizi zayıf noktanızdan vurup üzerler,yapmayın. Böyle arkadaşlık olmaz,mesafe koyun
Zayıf noktamız yokki kiloluyuz :deli:

Back
X