• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlarım beni kıskanıyor mu?

Kilolu olman seni kıskanmaları için bir engel değil. Belki arkadaş ortamında neşeli, esprili bir insansındır. Onlar renksiz ve sıkıcıdır. Seni gayette kıskanıyor olabilirler.
Attığın videolara beğeni atmıyorlarsa sil hesabından. Seni motive edecek insanlar olsun hesabında.

bu içerik video işlerinden kazanılan para sürekli değil ve gerçekten çok takipçi lazım.
ama insanlar video çeken herhagi birini görünce garip bir kıskançlık içine giriyor
Niye çok mu zor bunu yapmak?
Amiyane olacak tabirim kusura bakmayın ama matah birşey değil. Tiktokta yalandan düğmesi açılmış gibi yapıp memesini gösteren kadını bile izledi millet. Hani güzel desen değil,alımlı desen değil,önemli dikkat çeken bir şey de yapmıyordu meme frikiği vermek dışında. E şimdi bu tercihtir kim neden kıskansın. Yapmak isteyen yapar.
Herkes yapabilir yani üstelik herhangi bir vasfı olmasına da gerek yok.
Bence yanlış düşünüyorsunuz.
Ha hoşlanmıyorsaniz bu tavırdan,görüşmeyin olsun bitsin.

Seni aşağıya çekmeye çalışıyorlar
Özgüvenini düşürmeden devam et seni alt edemeyeceklerini anlarlar

dışardan çok cesaretli çok özgüvenli durabilirsin ama içerde seninde aşağılık kompleksin var kendınını yeriyorsun bize kilolu olmak bir kusur, değil zayıf olmakta öyle. Kim beni kıskanıyorlar dıye konu açsa aşağılık kompleksi olduğunu düşünürüm ve genelde yanılmam kendını böyle bastırıyorsun belkide kenardan kıs kıs gülüyorlar rezillik diye bence çevreni değiştirmelisin

6 kişilik geniş bir kız arkadaş gurubuyuz 8-9 senedir tanışıyoruz ve çok olaylara beraber göğüs gerip hiçbir zaman birbirimizi sırtımızdan bıçaklamadık asla kavga kıskançlık vs olmazdı.
en başta benim sevgili yapmama sürekli laf sokma gözüyle bakmaya başladılar seni nasıl buldu sanki gerçekten beni sevmiyormuş da ben sevgilimle zorla oluyormuşum gibi.
ve en sonunda benim sosyal medyaya girmemle ciddi bir seviyeye ulaştı sürekli senin zaten paran vardır çok para kazanıyorsun vs diyip duruyorlar oysaki 2k takipçim falan var bu rakamla para kazanamk tamamen imkansız
sonra kendimi günlük rutinlerimi vloglarımı paylaştığım insta tiktok ve youtube açtım istisnasız her gün profilimi kontrol edip asla like yorum vs atmıyorlar
bana gelen kötü yorumlara bakıp seviniyorlar resmen sonra onlar da benim gibi video çekmek istediklerini söylüyorlar ama asla atamadılar
sürekli videolarımın ne kadar cringe ve kötü olduğunu asla büyüyemeyeceğimi flaan söylüyorlar sizce gerçekten benim 105 kilo halimle kamera karşısına çıkıp onların 50 kilo halleriyle video paylaşmaya öz güvenleri olmadığından mı böyleler ?
kötü düşünmek istemiyorum ama geçrektern böyle
belkide gerçekten kötü şeyler paylaşıyorsundur bilemeyiz ki.

Sen gerçekten kaç yaşındasın ya? Ergenler bile bunlarla uğraşmıyor artık

Kıskançlık ve arkadaşlık aynı cümlede bile olmamalı.Niye kiskansinlar.Belkide onlarda sizin kiskandiginizi düşünüyorlar.Degisik arkadaşlarınız var.Sizinde düşünceleriniz değişik.Hem niye hala arkadaş diyorsunuz.Bildiginiz rekabet ediyorsunuz sanki birbirinizle.Bir gün patlar zaten bir yerden bence.

bence ben kafamda kuruyorum çünkü kıskanılacak kelimenin tam anlamıyla hiçbir şeyim yok
kıskandığını düşündüğüm arkadaşımın fiziği müq tüm erkekler peşinde parası ve yüksek maaşı da var bende bunların hiçbiri yok kısaca mümkün değil
yarın gene editlerim buluşçaz

2 ihtimal var

1. Siz kilolu olduğunuz için düzenli ilişki, sosyal medyada takipçili olma ihtimaliniz kendilerine göre daha düşük diye düşünürken onlardan öne çıkmanız arkadaşlarınızı biraz dumura uğratmış, bunu hazmedememiş olabilir.

2. Gerçekten fazla hayalperestsiniz ve çektiğiniz videolar gerçekten çok cringe ve yapma etme demelerinden laf anlamıyorsunuz onlar da çareyi uzaklaşmakta buldu.

ben sırf arayı düzeltmek adına mesela gruba foto atınca çok tatlı çok güzelsin gibi yorumlar yapıyorum ama onlar benim attığım foto ne kadar güzel komik olursa olsun hiçbir yorum yapmıyorlar

Sende onlara atma birdaha bu işler karşılıklı sana negatif enerji yaydıklarını düşünüyorsan takipten bile çık.

bazı insanlar bilerek kendinden çirkin kendinden kötü durumda olan insanlarla arkadaş olur. çok iyi arkadaş olduğu için mi hayır tahammül edemezler kendinden güzel iyi olana. bir de çekilen videolar çok komik dalga geçilecek gibiyse ne yapsınlar. bilerek de kendini düzeltmeni istemezler hatta çok var örneği

6 kişilik geniş bir kız arkadaş gurubuyuz 8-9 senedir tanışıyoruz ve çok olaylara beraber göğüs gerip hiçbir zaman birbirimizi sırtımızdan bıçaklamadık asla kavga kıskançlık vs olmazdı.
en başta benim sevgili yapmama sürekli laf sokma gözüyle bakmaya başladılar seni nasıl buldu sanki gerçekten beni sevmiyormuş da ben sevgilimle zorla oluyormuşum gibi.
ve en sonunda benim sosyal medyaya girmemle ciddi bir seviyeye ulaştı sürekli senin zaten paran vardır çok para kazanıyorsun vs diyip duruyorlar oysaki 2k takipçim falan var bu rakamla para kazanamk tamamen imkansız
sonra kendimi günlük rutinlerimi vloglarımı paylaştığım insta tiktok ve youtube açtım istisnasız her gün profilimi kontrol edip asla like yorum vs atmıyorlar
bana gelen kötü yorumlara bakıp seviniyorlar resmen sonra onlar da benim gibi video çekmek istediklerini söylüyorlar ama asla atamadılar
sürekli videolarımın ne kadar cringe ve kötü olduğunu asla büyüyemeyeceğimi flaan söylüyorlar sizce gerçekten benim 105 kilo halimle kamera karşısına çıkıp onların 50 kilo halleriyle video paylaşmaya öz güvenleri olmadığından mı böyleler ?
kötü düşünmek istemiyorum ama geçrektern böyle
Bi de azmet kilo ver iyice çıldırt kudursunlar…

Senin sayfan iatedigini paylaş .
Cringe falan kime ne .
Dupeduz bu aşağı çekmek.
Hatta kilo ver şöyle bir güzel onları da paylaş .
Öyle sayfalar var o kadar büyük değişimler yaşıyorlar ki ben onları izlemeye bayılıyorum valla

Çok doğru , mika ile de dalga geçiyorlardı şimdi o dalga geçiyor 😃😃

Back
X