- 1 Haziran 2018
- 5.328
- 16.345
- 248
- Konu Sahibi VanessaRinki
Kıskanmıyorlar bence ama ayıp etmişler diyelim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal olduklarından bile emin değilsin ki artık onların yanında rahatta edemezsin. En azından onlarla olduğun zamanlarda gözlem yap birşeyleri daha net anlamak için :)sadece 1 tanesi böyle sıkıntılı diğerleri normal gibi
Niye çok mu zor bunu yapmak?bu içerik video işlerinden kazanılan para sürekli değil ve gerçekten çok takipçi lazım.
ama insanlar video çeken herhagi birini görünce garip bir kıskançlık içine giriyor
belkide gerçekten kötü şeyler paylaşıyorsundur bilemeyiz ki.6 kişilik geniş bir kız arkadaş gurubuyuz 8-9 senedir tanışıyoruz ve çok olaylara beraber göğüs gerip hiçbir zaman birbirimizi sırtımızdan bıçaklamadık asla kavga kıskançlık vs olmazdı.
en başta benim sevgili yapmama sürekli laf sokma gözüyle bakmaya başladılar seni nasıl buldu sanki gerçekten beni sevmiyormuş da ben sevgilimle zorla oluyormuşum gibi.
ve en sonunda benim sosyal medyaya girmemle ciddi bir seviyeye ulaştı sürekli senin zaten paran vardır çok para kazanıyorsun vs diyip duruyorlar oysaki 2k takipçim falan var bu rakamla para kazanamk tamamen imkansız
sonra kendimi günlük rutinlerimi vloglarımı paylaştığım insta tiktok ve youtube açtım istisnasız her gün profilimi kontrol edip asla like yorum vs atmıyorlar
bana gelen kötü yorumlara bakıp seviniyorlar resmen sonra onlar da benim gibi video çekmek istediklerini söylüyorlar ama asla atamadılar
sürekli videolarımın ne kadar cringe ve kötü olduğunu asla büyüyemeyeceğimi flaan söylüyorlar sizce gerçekten benim 105 kilo halimle kamera karşısına çıkıp onların 50 kilo halleriyle video paylaşmaya öz güvenleri olmadığından mı böyleler ?
kötü düşünmek istemiyorum ama geçrektern böyle
Instagram hesabını paylaş bakalım gerçekten cringe mi yoksa çekemiyorlar mı…cumartesi buluşucaz bakalım ona göre ölçüp tartıcam
ben sırf arayı düzeltmek adına mesela gruba foto atınca çok tatlı çok güzelsin gibi yorumlar yapıyorum ama onlar benim attığım foto ne kadar güzel komik olursa olsun hiçbir yorum yapmıyorlar
Bi de azmet kilo ver iyice çıldırt kudursunlar…6 kişilik geniş bir kız arkadaş gurubuyuz 8-9 senedir tanışıyoruz ve çok olaylara beraber göğüs gerip hiçbir zaman birbirimizi sırtımızdan bıçaklamadık asla kavga kıskançlık vs olmazdı.
en başta benim sevgili yapmama sürekli laf sokma gözüyle bakmaya başladılar seni nasıl buldu sanki gerçekten beni sevmiyormuş da ben sevgilimle zorla oluyormuşum gibi.
ve en sonunda benim sosyal medyaya girmemle ciddi bir seviyeye ulaştı sürekli senin zaten paran vardır çok para kazanıyorsun vs diyip duruyorlar oysaki 2k takipçim falan var bu rakamla para kazanamk tamamen imkansız
sonra kendimi günlük rutinlerimi vloglarımı paylaştığım insta tiktok ve youtube açtım istisnasız her gün profilimi kontrol edip asla like yorum vs atmıyorlar
bana gelen kötü yorumlara bakıp seviniyorlar resmen sonra onlar da benim gibi video çekmek istediklerini söylüyorlar ama asla atamadılar
sürekli videolarımın ne kadar cringe ve kötü olduğunu asla büyüyemeyeceğimi flaan söylüyorlar sizce gerçekten benim 105 kilo halimle kamera karşısına çıkıp onların 50 kilo halleriyle video paylaşmaya öz güvenleri olmadığından mı böyleler ?
kötü düşünmek istemiyorum ama geçrektern böyle
Senin sayfan iatedigini paylaş .
Cringe falan kime ne .
Dupeduz bu aşağı çekmek.
Hatta kilo ver şöyle bir güzel onları da paylaş .
Öyle sayfalar var o kadar büyük değişimler yaşıyorlar ki ben onları izlemeye bayılıyorum valla