Arkadaşlarım hoşlandığım kişiyi beğenmiyor.

ColdSkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
58
19
88
35
Merhaba herkese iyi geceler diliyorum. Uzun süredir burayı takip ediyorum ilk defa konu açtım. Hoşlanarak görüştüğüm, yanında eğlendiğim, bana gerçekten iyi geldiğini düşündüğüm biri var. Fakat arkadaşlarım sürekli kendisi hakkında negatif şeyler söylüyor ve ister istemez etkilenip üzülüyorum. 6 senedir bir ilişkim yok hayatıma kimseyi almak istememiştim. Arkadaşlarıma karışmayın sonunda kötü olacağını bilsem de yaşamak istiyorum desem de onların negatif tavırları benim mutluluğuma ket vuruyor gibi hissediyorum. Haklı oldukları yanlar elbette var ama hislerim donuklaşmışken ilk kez birine bir şeyler hissettim kaybetmek istemiyorum. Lütfen yardımcı olun.

Dinleme kimseyi herkes dost değil bu 1
2. Çok absürd olumsuz özelliği yoksa yalan, hakaret, şiddet, merhametsiz vs. Sonuna kadar devam et.
3.bu ilişkiyi sen yaşıyorsun arkadaşlarına bahsetme tanıştırma bile.
4. Kimsenin aklına ihtiyacın yok kalbini dinle........ Bir dost tavsiyesi.

Sizin sonradan uzulmemeniz için diyorlarsa hak verin düşünün ona göre adım atın.. ama bazı arkadaşlar olur sırf kıskandıklari için olmasın isterler o başka tabiki... Arkadaş var arka-daş var 🤗

Dinleme kimseyi herkes dost değil bu 1
2. Çok absürd olumsuz özelliği yoksa yalan, hakaret, şiddet, merhametsiz vs. Sonuna kadar devam et.
3.bu ilişkiyi sen yaşıyorsun arkadaşlarına bahsetme tanıştırma bile.
4. Kimsenin aklına ihtiyacın yok kalbini dinle........ Bir dost tavsiyesi.
Cevapladığınız için teşekkür ederim, bu hafta benim arkadaşlarımla 2-3 kere görüştük ve hepsinin olumsuz konuşması moralimi bozdu.

Sizin sonradan uzulmemeniz için diyorlarsa hak verin düşünün ona göre adım atın.. ama bazı arkadaşlar olur sırf kıskandıklari için olmasın isterler o başka tabiki... Arkadaş var arka-daş var 🤗
Kendisinin bana yakışmadığını nerede nasıl hareket edeceğini bilmediğini söylediler. Teşekkürler cevabınız için. 🤗

Cevapladığınız için teşekkür ederim, bu hafta benim arkadaşlarımla 2-3 kere görüştük ve hepsinin olumsuz konuşması moralimi bozdu.

Konuşurlar canım herşey söylerler. Söylenenlere kulak asma ilişkine asla yansıtma çocuktan eminsen devam et

Beğenmeleleri tiple mi alakalı karakterle mi? Eğer tiple alakalıysa önemli olan sizin beğenmeniz. Karakterle alakalıysa söylenenleri bir gözden geçirin güzel duygular kötü huyları görünmez yapabiliyor genelde.
Her ikisi ile de ilgili beni darlıyorlar 😂😂 küpe takması vs gibi şeyleri sorun ettiler.

Konuşurlar canım herşey söylerler. Söylenenlere kulak asma ilişkine asla yansıtma çocuktan eminsen devam et
Yansıtmamayı deniyorum ama bugün görüştük ve o gider gitmez arkadaşımın onun hakkında bi sürü olumsuz şey söylemesi moralimi çok bozdu. Çünkü arkadaşıma gerçekten değer veriyorum. Yakında doğum günüm ve o da gelecek. Arkadaşlarım yüzünden çok gerginim her an biri bi laf söyleyecekmiş gibi hissediyorum. Doğum günümü bile kutlamak istemiyorum.

Nedir tam olarak elestirdikleri noktalar?

önemli olan sizsiniz ama. Bana yapma deseler inadına yapardım 😂 zaman gösterir zaten neyin ne olduğunu en iyisi siz kendiniz tecrübe edin görün.
Haklısınız. Ben de öyle yapmak istiyorum ama uzun süren bi asosyallik süreci geçirdim yıllardır dışarı çıkmıyorum. Bir aralar telefonumu bile 6-7 ay kapatıp kimseyle görüşmedim. Kendisiyle tanıştıktan sonra daha aktif olmaya başladım. Belki de o yüzden gözüm görmüyordur diye çekiniyorum.

Hayır birşeyleri deneyimlemek için illa o acıyı çekmen gerekmiyor yaşın küçük belli. Burdaki ablalarını dikkate alarak tecrübe kazandığını say. Hem arkadaşlarınla hem özel ilişkin ile aradaki dengeyi sen tut. Arkadaşlarına ilişkine karışma yetkisi verme.

Anın tadını çıkar madem sana iyi gelmiş , ve hayatının merkezinde sen ol , sen ne istersen o okadar ...

Küpe takması, saçının boyalı olması, olgun olmadığını düşünmeleri.
Yani tam şekilci tiplermis arkadaslariniz. Dış görünüş kısmını savunmalisiniz. Siz öyle görüp begendiniz değil mi? Aslında sizin zevkinize laf ediyorlar hadsizce.
Olgunluğa gelince. Kaç yaşında? Belki çocuk ruhludur. Siz bu halini seviyorsaniz başkalarına nane yemek düşer.

Küpe takması, saçının boyalı olması, olgun olmadığını düşünmeleri.
Olgun olmak zorunda değil , küpe takabilir , saçı boyalı olabilir ...
Uyuşturucu kullanıyormu , gözü dışardamı , şiddet eğilimlimi , insan hayvan sevgisi varmı bak bunlar daha önemli meseleler mesela .

Yani tam şekilci tiplermis arkadaslariniz. Dış görünüş kısmını savunmalisiniz. Siz öyle görüp begendiniz değil mi? Aslında sizin zevkinize laf ediyorlar hadsizce.
Olgunluğa gelince. Kaç yaşında? Belki çocuk ruhludur. Siz bu halini seviyorsaniz başkalarına nane yemek düşer.
29 yaşında benden 6 ay büyük ben de kendisinin bu şekilde olmasından hoşlandığımın farkındayım çünkü o çok hareketli ben çok durgun ve düşük moddayım çoğunlukla. 😞

Back
X