Arkadaşlarım hoşlandığım kişiyi beğenmiyor.

Dostum dediğim kişi nişanlımı beğenmediğini söyleyip gece 3 te uyumadım diye mesaj atıyordu :D o günden beri artık dosta falan inanmıyorum. Kimseylede görüşmüyorum. Ohh vallahi kafam çok rahat. Bana seni üzer , başına kakar 2.eviliği diyor ama kendisi mesaj atıp konuşmak istiyordu. Kafaya bakar mısınız ?

Arkadaş mı gerçek dost mu bu kişiler . Önce bunu düşünün . Sonra söylediklerine kulak verin derim.

Senin sevgilini begenip ne yapacaklar nikahlarina mi alacaklar? Ben de cogu arkadaşımın sevgilisine uyuz olurum. Cunku neden? Genelde bana kötü anlari anlatirlar kavgalari falan,rahatlamak icin. Sonra opusur barisirlar ben tum kötü anilarina hakim olmus olurum .
Ya da asiri pitir pitir cok mutlu ,devamli ne kadar musmutlu oldugunu anlatan biridir . He gülüm heee heee der öyle uyuz olurum :)
Benim de hayatimda biri var. Birkac ayligina beni ziyarete gelmisti. Onunlayken cok mutluyum ama beni strese sokan bazi seyleri var.
Tabii ki bu stresim herkese yansidi. Simdi onu ugurladim. Is arkadaslarim resmen bayram etti. Hepsi cok sevindi, yasam enerjimin yerine geldigini soylediler :)
Takilma yani boyle seylere... onlara da birseyini anlatma. Kizlarla bulusacagin zaman erkek arkadasinla gelme. Onlardab ayrilinca bulus.
Cozumu bu yani :)

Merhaba herkese iyi geceler diliyorum. Uzun süredir burayı takip ediyorum ilk defa konu açtım. Hoşlanarak görüştüğüm, yanında eğlendiğim, bana gerçekten iyi geldiğini düşündüğüm biri var. Fakat arkadaşlarım sürekli kendisi hakkında negatif şeyler söylüyor ve ister istemez etkilenip üzülüyorum. 6 senedir bir ilişkim yok hayatıma kimseyi almak istememiştim. Arkadaşlarıma karışmayın sonunda kötü olacağını bilsem de yaşamak istiyorum desem de onların negatif tavırları benim mutluluğuma ket vuruyor gibi hissediyorum. Haklı oldukları yanlar elbette var ama hislerim donuklaşmışken ilk kez birine bir şeyler hissettim kaybetmek istemiyorum. Lütfen yardımcı olun.
Sen beğeniyorsan başkasının fikirleri umrunda olmamalı. Sende tam anlamıyla sevmiyosun beğenmiyosun ki onların söylediklerine takılmışsın

Ya birşey görüp seni uyarıyorlardır
Yada kıskanıyordurlar
Bence fazla takılma
Temkinli ol ama yine de
İlişkini de herkese anlatma etkisinde kalırsın

Senin zevkini eleştiriyorlar bence. Sen mutluysan onlara laf söylemek düşmez. Edeplice fikirlerini söylerlerse söylerler, ama sürekliyse bence sen de uyar

Hepinize çok teşekkür ederim ben arkadaşlarımın dediklerine çok fazla takılmamaya karar verdim. Zaten arkadaşlarımla çok sık görüşemiyoruz çoğu bayram dolayısıyla şehir dışından geldi. Sadece hepsi aynı anda olumsuz konuşunca üzülmüştüm. Tekrar teşekkürler, sevgiler. 🌸

Back
X