Arkadaşlarım sevgilimin ilgisini yanlış anlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir konuşma yapsam sanırım neye uğradığını şaşırır. Twitter dan takip etme sebebini anlamadım ama ben çok aktifim ve takip ettiğim çoğu kişiyi tanımam sanırım o arada benim beğenilerime takip ettiklerime falan giriyor oradan takip etmiş olabilir.
Kadınlar samimiyetle asılma arasındaki çizgiyi çok iyi sezerler.
Gerçekten rahatsız olan arkadaşlarınız görüşme sıklığınızı bahanelerle azaltabilir.
Bazı arkadaşlarınızın da hoşuna gidebilir bu durum, istesem tak diye elde edebilirim diye düşünebilir.
Çok iyi gözlem yapmalısınız.

Kadınlar samimiyetle asılma arasındaki çizgiyi çok iyi sezerler.
Gerçekten rahatsız olan arkadaşlarınız görüşme sıklığınızı bahanelerle azaltabilir.
Bazı arkadaşlarınızın da hoşuna gidebilir bu durum, istesem tak diye elde edebilirim diye düşünebilir.
Çok iyi gözlem yapmalısınız.
Ya çok üzülüyorum :( bu söylediğiniz beni çok aşağılayıcı bir durum değil mi? :( yedek gibi, ikincil gibi... Halbuki ondan önce birçok teklif alırdım ben de. Hiçbir ilişkimde sineye çeken pasif pısırık olmadım. Saygınlığıma en ufak gölge düşüreni hemen yolladım... Şimdi İyi niyetine inandığım için öyle de yapamıyorum :( çok kötüyüm...

Ayyyy haspammmm valla sizin gibi kizlari napmali bilio musun sevgilisiyle yalniz bir adaya koymali her turlu ihtiyaciniz da bizden .... senin gibi bir arkadasim var 3 gunluk cikarci cocuk ugruna arkadaslarina sirt dondu cocuk kizin olmadigi zamanlarda yada whatsapta filan bize yaziyordu sacma sapan imali imali vs vs sonucta da biz onun mukemmel iliskisini kiskanan fitneci insanlar olduk o da mukemmel dusunceli sempatik kizin arkadaslarinin bile kiskandigi superman ....suan dua ediyoruz insallah evlenirler diye cunku Allahin sopasi yok.... sende o kor kizlardansin anladigim kadariyla insallah evlenirsiniz yazi mi tura mi hadi yazi evlenin ....

Hanımlar merhaba bana karşı çok ilgili düşünceli anlayışlı ve gerçekten bi kadının bile aklına gelemeyecek ince ayrıntılara dikkat eden bi sevgilim var. Mesela örnekte vermiş olayım bir keresinde dalgasına 5 kuruşla yazı tura atmıştık ilişkinin başında yazı gelirse bu birlikteliğin sonu evlilik olur tura gelirse ayrılırız diye. Ve yazı gelmişti geçen gün cüzdanında kartlarının arasına bi para sıkıştırdoğını gördüm dedim bu ne? Sen karışma falan dedi ben ilk başta hatırlayamadım bile o da gelçiştirmeye çalıştı ben anlamayınca falan...

Neyse konumuza dönecek olursak erkek arkadaşım kendi arkadaşlarına olsun benim arkadaşlarıma olsun çok samimi sosyal ve ilgili bi insandır cinsiyet fark etmez insan ayırmaz hiç kötü niyeti de yoktur. Geçen gün yanıma geldi dediki senin arkadaşın mervenur yanında şu çocuk varken selamımı falan almıyo sevgili mi oldular falan bilmem dedim. Meğer benimkinin dedikodusunu çıkarmış kız bana sarkıyo diye. Halbuki onlar her karşılaştığında yanlarında ben vardım ve inanın mesela karşılaştık sevgilim hemen sorar mervenur nasılsın falan diye özel özel ilgilenir ama herkesle böyledir. İnsanlar onu yanlış anladıkça benimde çevremdeki saygınlığım azalıyor ve inanın artık kime inanacağımı şaşırdım ayrıca erkek arkadaşım twitter dan bi kaç tane kız arkadaşımı tanımadığı halde takibe almış bu normal mi siz gerçekten görmüş geçirmiş insanlar fikirlerinizi okuyorum ve çok beğeniyorum lütfen bana da yardım edin.. Lütfen
üç konu var yazı tura saklanan para ve kezban merve. ilk iki konu ne alaka beynim yandı

Ya çok üzülüyorum :KK43: bu söylediğiniz beni çok aşağılayıcı bir durum değil mi? :KK43: yedek gibi, ikincil gibi... Halbuki ondan önce birçok teklif alırdım ben de. Hiçbir ilişkimde sineye çeken pasif pısırık olmadım. Saygınlığıma en ufak gölge düşüreni hemen yolladım... Şimdi İyi niyetine inandığım için öyle de yapamıyorum :KK43: çok kötüyüm...
Ben sizi üzmek için söylemedim. Benim söylediklerim sadece ihtimal. Belki de hiç böyle bir şey yok sadece samimi. Yine de gözü açık olmaktan önlem almaktan zarar gelmez. Gözlem yapın. Belki de endişelenecek bir şey yoktur.

paranın o para olduğunu nereden anladınız ki sonuçta 5 krs milyonlarca var piyasada
belki de sizi etkilemek için yalan söyledi
diğer konuda biraz daha ayrıntılı olay var mı anlatsaniz çünkü net olarak adam da sorun var diyemeyiz

Ayyyy haspammmm valla sizin gibi kizlari napmali bilio musun sevgilisiyle yalniz bir adaya koymali her turlu ihtiyaciniz da bizden .... senin gibi bir arkadasim var 3 gunluk cikarci cocuk ugruna arkadaslarina sirt dondu cocuk kizin olmadigi zamanlarda yada whatsapta filan bize yaziyordu sacma sapan imali imali vs vs sonucta da biz onun mukemmel iliskisini kiskanan fitneci insanlar olduk o da mukemmel dusunceli sempatik kizin arkadaslarinin bile kiskandigi superman ....suan dua ediyoruz insallah evlenirler diye cunku Allahin sopasi yok.... sende o kor kizlardansin anladigim kadariyla insallah evlenirsiniz yazi mi tura mi hadi yazi evlenin ....
Ben buraya yalnızca içimi dökmek için yazmıştım. Arkadaşıma hiçbir zaman haksız ya da yalan söylüyor şu bu demedim ki :( siz benim ne hissettiğimi bilmeden direkt yargılayıco birşey yapmasaydınız keşke böyle :(

Ben buraya yalnızca içimi dökmek için yazmıştım. Arkadaşıma hiçbir zaman haksız ya da yalan söylüyor şu bu demedim ki :KK43: siz benim ne hissettiğimi bilmeden direkt yargılayıco birşey yapmasaydınız keşke böyle :KK43:
Canim sende afedersinde once sevgilini akliyorsun soyle iyi boyle iyi hikayenin sonundada diyorsun twitter dan takip ediyor vs bak canim zamane erkekleri cok sinsi eger cevrendeki insanlarin cogunlugu bisey soyluyorsa bisey gormuslerdirdw soyluyorlardir ki sende bence hissetmesen buraya akil danismazsin .... illa sevgilini kotuluyorlar die kiskanma filan algilama yani ....didikle bakalim olayin aslini ...

paranın o para olduğunu nereden anladınız ki sonuçta 5 krs milyonlarca var piyasada
belki de sizi etkilemek için yalan söyledi
diğer konuda biraz daha ayrıntılı olay var mı anlatsaniz çünkü net olarak adam da sorun var diyemeyiz
O 5 kuruş olduğundan eminim çünkü o cüzdana asla bozuk para koymaz yalnızca kartlarını ve kağıt parasını koyduğu bir cüzdan daha önce hiç bozuk para görmedim o cüzdanda.etkilemek isteseydi kendisi söyler anlatırdı ama hiç öyle bir çabası yoktu aksine benim hatırlamamama bozulur gibi oldu geçiştirmeye çalıştı ve biraz da üzüldü. Arkadaşlarımla sosyal medyadan falan iletişime geçmesi imkansız çünkü yani ne telefon saklar ne de arkadaşlarım onda ekli. Ben ne gördüysem o arkadaşlarımla arasındaki diyaloğu.
Bak şey anlatabilirim bikere sinde biz langırt oynuyorduk mervenur sevgilimle takım oldu ben başka bir arkadaşla. Sevgilim işte onlar sayı aldıkça mervenur çak çak çak biz çok iyi bir takım olduk falan yapıyordu. Bunu yanlış anlamış olabilir ama ortam hiç yanlış anlaşılacak gibi değildi öyle olsa zaten ben rahatsız olurdum.

Arkadaşların sevgilinin ilgisini yanlış anlıyor tamam da hepsi mi yanlış anlıyor?

O da biraz ağır olsun canım! Herkesle iyi olmak zorunda değil, iyi olması gereken tek kişi sensin.
fazla dıygusal ayağına yatıp sağa sola göz süzen erkeklerden değildir umarım?

O 5 kuruş olduğundan eminim çünkü o cüzdana asla bozuk para koymaz yalnızca kartlarını ve kağıt parasını koyduğu bir cüzdan daha önce hiç bozuk para görmedim o cüzdanda.etkilemek isteseydi kendisi söyler anlatırdı ama hiç öyle bir çabası yoktu aksine benim hatırlamamama bozulur gibi oldu geçiştirmeye çalıştı ve biraz da üzüldü. Arkadaşlarımla sosyal medyadan falan iletişime geçmesi imkansız çünkü yani ne telefon saklar ne de arkadaşlarım onda ekli. Ben ne gördüysem o arkadaşlarımla arasındaki diyaloğu.
Bak şey anlatabilirim bikere sinde biz langırt oynuyorduk mervenur sevgilimle takım oldu ben başka bir arkadaşla. Sevgilim işte onlar sayı aldıkça mervenur çak çak çak biz çok iyi bir takım olduk falan yapıyordu. Bunu yanlış anlamış olabilir ama ortam hiç yanlış anlaşılacak gibi değildi öyle olsa zaten ben rahatsız olurdum.

Bence genel olarak arkadaşlarla değil de mervenurla ilgili bir durum var
para konusu çok saçma ben inanmazdim
siz de bu kadar kolay inanmayın bu tarz şeylere genel olarak

Arkadaşlarına iyi davranması güzel ama saçma yahu senin arkadaşını tanımadığı halde ne diye takip ediyor?
Normal mi görüyorsun bunu?
Tanımadığı arkadaşına yazarda yakında.

Bi kere o 5 kuruşla bu konunun hiç alakası yok. Dünyanın en romantik en ince adamı olsa da belli ki yalnış bi şeyler yapıyo. Dünya sevgilisıne en güzel aşk şiirlerini yazıp sonra aldatan şairlerle dolu. Nasıl burda sevgilin konusunda bizim algımızı etkilemek için bu 5 kuruş hikayesini anlattın, muhtemelen kendi kendini de böyle etkılıyorsun şöyle romantık böyle duygusal, aslında beni çok seviyo filan diye. Bence içinde bulunduğunuz durum hiç normal değil. Herkesin dediği gibi bariz şekilde senin görmediğin bi şeyler var. Bütün arkadaşlarının sizi kıskanan kezbanlar olduğunu sanmıyorum.

Canım yanlış anlama ama biraz saf davranıyorsun bende oyleyim pek konduramam senin gibi. Kesinlikle sevgiline bu kadar güvenme insan canlısı vs. Diye. Herşey normalken twitter konusunda şok oldum tanımadığı arkadaşlarını takibe alması çok saçma. O kızdan da uzak dur ama dediğim gibi sevgilinede güvenme derim

Sende onun bi arkadaşını takibe aş bakalım nasıl bir tepki verecek.Emin ol hemen sorar cok mantıksız yaptıgı hareket tanımadığı insanları takip etmekte ne demek cok saçma :( benim eşim tanıdıgımız bayanlarla bile face arkadaş olsa hemen sorguluyorum sen mi arkadaşlık teklifi gönderdin die

yani burada sevgilinizi kötüleyecek bir durum yok sosyal hesap konusuna geldiğimizde bende dikkatimi ceken ve beni geliştireceğine inanmadığım fenomen olmus bir cok kisiyi takip ederim ve son olarak mervenur dediginiz kiz kendi kendine gelin güvey olmus çünkü sizin sevgiliniz kıskanmış olabilir pekte iyi niyetli biri degil o kiza güvenme derim çünkü gerçekten seni düşünen kiz gelir hemen rahatsiz olduğu seyleri sana anlatir senin arkandan konuşup seni incitmez ( senin sevgilinin karakterinde bir cok arkadasimin sevgilileri ve çok fazla ilgi gösteriyorlar bir ortamda bizlere ve bunun nedeni ortamda olduğu sürece bizleri daha iyi ağırlamak istiyor sevgilimin arkadasi benim icin de cok degerlidir düşüncesi var ve bence cok zarif. Suana kadar da biz çıkıp hiç kimsenin arkasindan bize sarkıntılık yapiyor diye fesat fesat konuşmadık)

Ahhh kuzumm kıyamaamm ne kadarda masum bi erkek.

Ne kadar tatlı baksana yaa kızlarla ayrı bi özel ilgileniyo ince çocuk ince, maşallah.
Hiç bekleme yarın hemen nikah yap sen bu çocuga.

Saf hemcinslerimden utanıyorum resmen :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X