Arkadaşlarım sevgilimin ilgisini yanlış anlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen biraz fazla pollyanasın gibi geldi bana. Herkesle samimi olması rahatsız edici ve gereksiz. Hele ki twitter dan takip etmesi daha da saçma. Neden bu kadar konduramıyorsun ki kötü şeyleri? Bence sevgilinde yanlış bişeyler var.

Murat Boz'u beğenmez mesela çoğu kişi değil mi? Halkın çoğunluğunun gözünde baksan etrafında bir sürü kadın olan, allah bilir kaç tanesiyle birlikte olmuş bir adam. En azından benim çevremde onun hakkında hep böyle şeyler duyuyorum. Ama instagramına gir bi bak, sevgilisi Aslı'dan başka hiçbir kızı takip etmiyor. İş gereği çevresindeki kadınlarla tabiki muhatap olup diyaloğa girip zaman geçiriyor ama hepsi bu.

Adam dediğin sınırını bilecek yani, tamam senin arkadaşına gördüğü yerde mesafeli bi şekilde versin selamını. Ama sosyal medyadan takip etmek, özel alanına dahil etmek niye??

İyilikten maraz doğar derler.
Sevgilin de bu kadar ilgili olmasın.
Herkes ayni karakterde değil ki, sana normal gelir,bana modern erkek tipi gelir, başkasına laubali erkek tipi, başkasına askıntı,cıvık, kibar, nazik... yani herkes farklı karşılar.

Arkadaşların yanlış anlıyorsa vermesin selam, halini hatrını sormasın.

Twitterdan takip etmekte abartmak yani.
Gereksiz hareketleri var demek ki.

Benim sevgilim de kız arkadaşlarıma karşı ilgilidir(nezaketen) ama hiçbirini gidip de sosyal hesaplardan takibe almaz mesela. Yada benim bulunmadığım ortamlarda muhabbete girmez en fazla selam verir.
Bence biraz dikkat edin davranışlarına yada bunu söyleyen kızla konuşun. ne yapmış da kız böyle düşünmüş , insanlara anlatacak kadar rahatsız olmuş? Kimse durup dururken arkadaşının sevgilisine iftira atmaz diye düşünüyorum ama tabi dengesiz insan çok etrafımızda..
Ayrıca durum sizin çevrenizde saygınlığınızı azaltacak boyuta gelmişse bir sorun var demektir. Bu hiç normal değil :KK14:

Yazı gelirse evleniriz tura gelirse ayrılırız nedir ya?:confused:
Tura gelse hadi eyvallah mı diyecekti? Ne kadan da sözünün eri bir irkik derdik o zaman.
Kafalar güzelmiş. Hoppa

artik genislikte level atladi millet ya...
arkadasim senin sevgilin nie arkdslarinla ozel ozel ilgileniyo. ilgilenmesin konusmasin bile . yolda grse nie slm veriyo. vermesin. sosyal medyada nie takip ediyo. herkes tarafindan sayginligin azaliyosa sen bi sorgula iliskini istersen. ya sen safsin. ya sen ve erkek arkadasin cok RAHATSINIZ . ya erkek arkadasin arkadslik adi altinda isi goturuyo. ya daa hepsiiiıiiiiiiii. ac gozunu canim benim . kimseyede bu kadar guvenme. ne sevgiline ne de arkadslarina.

Hanımlar merhaba bana karşı çok ilgili düşünceli anlayışlı ve gerçekten bi kadının bile aklına gelemeyecek ince ayrıntılara dikkat eden bi sevgilim var. Mesela örnekte vermiş olayım bir keresinde dalgasına 5 kuruşla yazı tura atmıştık ilişkinin başında yazı gelirse bu birlikteliğin sonu evlilik olur tura gelirse ayrılırız diye. Ve yazı gelmişti geçen gün cüzdanında kartlarının arasına bi para sıkıştırdoğını gördüm dedim bu ne? Sen karışma falan dedi ben ilk başta hatırlayamadım bile o da gelçiştirmeye çalıştı ben anlamayınca falan...

Neyse konumuza dönecek olursak erkek arkadaşım kendi arkadaşlarına olsun benim arkadaşlarıma olsun çok samimi sosyal ve ilgili bi insandır cinsiyet fark etmez insan ayırmaz hiç kötü niyeti de yoktur. Geçen gün yanıma geldi dediki senin arkadaşın mervenur yanında şu çocuk varken selamımı falan almıyo sevgili mi oldular falan bilmem dedim. Meğer benimkinin dedikodusunu çıkarmış kız bana sarkıyo diye. Halbuki onlar her karşılaştığında yanlarında ben vardım ve inanın mesela karşılaştık sevgilim hemen sorar mervenur nasılsın falan diye özel özel ilgilenir ama herkesle böyledir. İnsanlar onu yanlış anladıkça benimde çevremdeki saygınlığım azalıyor ve inanın artık kime inanacağımı şaşırdım ayrıca erkek arkadaşım twitter dan bi kaç tane kız arkadaşımı tanımadığı halde takibe almış bu normal mi siz gerçekten görmüş geçirmiş insanlar fikirlerinizi okuyorum ve çok beğeniyorum lütfen bana da yardım edin.. Lütfen

Peki sevgiliniz erkek arkadaşlarınızıda sosyal medyadan takip ediyormu yada onlarada samimi davranıyormu ? Yoksa sadece kız çevrenize karşı mı böyle

Bana çok şaibeli geldi yaptıkları sanırım yeni sevgilisiniz ve aşktan yeterince gozlemleyemediginizi düşünüyorum.

Takip işi çok tuhaf yahu bu suphelenmeniz icin yeterli sebep. Ayrıca canınızı sıkan konuları direkt konuşun niye takip ettin bana sormadan diyerek başlayabilirsiniz.

Herkese o kadar yakın davranmasi ise hadi diyelim bunda iyi niyetli o zaman siz uyarın buna gerek yok diye hala devam ederse tüm bunlara ayrılin gitsin erkekler çok kurnaz dikkatli olun ben çok guvenmedim sevgiline

Aslinda anlatılanlar masumca geldi bana
Gercekten sevgilin iyi niyetli olabilir ama herkesle fazla samimi olmak dogru değil hem kim.gercek dost kim sahte bunu anlamak zor olur (sevgilinin bakis açısından yani ) hem de insanlar (özellikle karsi cinstekiler).yanlis anlayabilir
Bir kiz arkadasimin erkek arkadasi benle samimi olsa bile aramızda bir sınır olur, sevgilin o sınırı koruyamiyor olabilir
Bu ona göre "arkadaşca samimiyet"tir ama karsi tarafa gore "adam fazla cıvık /bana mi asılıyor" acaba düşüncesini akla getirebilir

Ne kadarda kıskançsız bir bayansınız takdir ettim sizi :)
Bırakın arkadaşımı kuzenime bu kadar samimi davransa ben bile kizarim hrkesle mesafesini bilmeli. Ayrica o mervenur olayını bence dikkate alın derim cunku ateş olmayan yerden duman cıkmaz...

Sevgilim olacak şahsiyet neden arkadaşlarımı takip etsin orda burda bende onun arkadaşlarınımı edeyim ne yapayım :işsiz:

"Arkadaş" dediğiniz cidden arkadaşınız mı? Veya ilgi çekmek için böyle yalanlar söyleyebilecek kadar insanlık yoksunu mu? Sevgilinizle de lütfen konuşun, ilgisinin yanlış anlaşıldığını anlatın. Söylediğiniz kadar tatlişko bir partner ise anlayacaktır :)

dedikodu çıkaran arkadaşınıza belki özelden birşey mi yazdı acaba ?
girdiği ortamlarda hal hatır sorma vs. normal hemen iletişim kurması normal (karakter meselesi)

ama twiter dan tanımadığı kız arkadaşınızı takip etmesi normal değil
siz sevgilinizi takibe alın mesela lavaboya gittiğinde telefondan facebook da ki aramalarına bakın, mesajlar bölümüne bakın

sevgiliniz aranıyor gibi geldi bana twiter olayından dolayı

Eğer olay ssdece bu anlattiklarinla sınırliysa bunda bisey yok.görünce sohbet etmesi hal hatir sormasi her medeni inssnin yapacağı seydir zaten.ama tanimadiklarini twitter dan takip etmesi vs pek hos degil.gereksiz.hadi mervenur yanlis anladi kezbanlik.yapti.butun arkadaslarin da mi ayni seyi yapiyor? Bence bilmedigin şeyler var. Bu arkadaslarindan en durust oldugunu düşündüğünle bir konus bakalim.

İlk olarak biz ne dersek diyelim sen sevgilinin iyi niyetine inanacaksın bu ilk girişte para olayını anlatman sırf bunun için yazılmış. İkicisi kız sevgiline selam dahi vermiyor ve bunu sana söyleyen kişi yine senin sevgilin birde sevgilisimi var diye merakını gidermeye çalışmış bu kadar da saf olma lütfen .Yüksek ihtimal sosyal medyadan rahatsız etmiş akadaşlarını senin yanında ne yapacak zaten kızlara gözünün önünde asılacak değil .Ben daha önce bu durumu yaşadığım için arkadaşının tarafında bakabiliyorum yakın arkadaşımın sevgilisi bakışlarıyla bile beni taciz ederdi sürekli samimi olma çabası ve ne var biliormusun elle tutullur bişey bulup söyleyemiyorsun arkadaşına söylesen sen iftira atıyor kıskanıyor olursun ben de çareyi arkadaşımdan uzaklaşmakta bulmuştum .Birde takip olayı var tabi o zaten kendini gayet güzel belli etmiş ama diyorum ya sen ne desek inanmıycaksın devam et böyle ne diyeyim ki başka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X