- 9 Aralık 2015
- 1.365
- 2.073
- 133
- Konu Sahibi Hukuklununguncesi
Bana çok yılışık gelir bu tip erkekler ben çok iyi niyetli olduğunu düşünmedim. mesela bi arkadaşımın sevgilisi beni takip etse engellerim ne gereği var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani okadar ince ruhluki yazı gelince bu ilişki evlilik olacakmış ya.onun için ozel heraldr ben öyle anladim1-yazı-tura
2-sıkıştırılmış para
Anlamadıklarım...
Hanımlar merhaba bana karşı çok ilgili düşünceli anlayışlı ve gerçekten bi kadının bile aklına gelemeyecek ince ayrıntılara dikkat eden bi sevgilim var. Mesela örnekte vermiş olayım bir keresinde dalgasına 5 kuruşla yazı tura atmıştık ilişkinin başında yazı gelirse bu birlikteliğin sonu evlilik olur tura gelirse ayrılırız diye. Ve yazı gelmişti geçen gün cüzdanında kartlarının arasına bi para sıkıştırdoğını gördüm dedim bu ne? Sen karışma falan dedi ben ilk başta hatırlayamadım bile o da gelçiştirmeye çalıştı ben anlamayınca falan...
Neyse konumuza dönecek olursak erkek arkadaşım kendi arkadaşlarına olsun benim arkadaşlarıma olsun çok samimi sosyal ve ilgili bi insandır cinsiyet fark etmez insan ayırmaz hiç kötü niyeti de yoktur. Geçen gün yanıma geldi dediki senin arkadaşın mervenur yanında şu çocuk varken selamımı falan almıyo sevgili mi oldular falan bilmem dedim. Meğer benimkinin dedikodusunu çıkarmış kız bana sarkıyo diye. Halbuki onlar her karşılaştığında yanlarında ben vardım ve inanın mesela karşılaştık sevgilim hemen sorar mervenur nasılsın falan diye özel özel ilgilenir ama herkesle böyledir. İnsanlar onu yanlış anladıkça benimde çevremdeki saygınlığım azalıyor ve inanın artık kime inanacağımı şaşırdım ayrıca erkek arkadaşım twitter dan bi kaç tane kız arkadaşımı tanımadığı halde takibe almış bu normal mi siz gerçekten görmüş geçirmiş insanlar fikirlerinizi okuyorum ve çok beğeniyorum lütfen bana da yardım edin.. Lütfen
bende anlamadım sonraki para olayını da anlamadımYazı tura konusunu neden anlattınız anlamadım.
Buraya kadar iyi niyeti flörtözce mi algılanıyor diye düşünmüştüm ama bu kısmı okuyunca üzüleceksiniz gibi geldi.ayrıca erkek arkadaşım twitter dan bi kaç tane kız arkadaşımı tanımadığı halde takibe almış