- 12 Kasım 2025
- 4
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi icelatte777
Herkese merhaba burayı ara sıra okuyordum fakat üye değildim bugün yaşadığım bir olay yüzünden üye olup bende derdimi anlatmak istedim. Ben lise döneminde 3-4 farklı okul değiştirdim aile yapım yüzünden hiçbir okulda doğru düzgün kalamadım en son 11 ve 12. Sınıfta farklı bir liseye geçtim oradan da mezun oldum. Lise hayatım boyunca çok zorbalandım hiç arkadaşım yoktu. Teneffüslerde bile tek başıma olurdum. Asla sınıftan çıkmazdım hep yalnızdım. 11. Sınıfta yeni nakil olduğum lisede ilkokul arkadaşım ile karşılaştım kendisiyle görüşmüyorduk ama aramız da kötü değildi onu orada görünce ister istemez bi sempati duydum onunla sıra arkadaşı olduk 2 yıl boyunca. Onun kendi arkadaş grubu vardi diğer sınıflardan. Sadece derste birlikteydik. Arka sıramızda iki kız daha vardı onlarla da tanıştım samimi oldum fakat sadece derste teneffüste herkes kendi arkadaşına gidiyordu ben yine yalnız kalıyordum. Lise bitti biz mezun olduk liseden sonra aramızdaki bağlar koptu sanmıştım ama onların bağları kopmamış sık sık görüşmüşler tabi bundan sonra haberim oldu. Ben evlendim ve farklı bir ile taşındım daha sonra kızlarla ortak bir wp grubu kurdum hepsini ben yaptim bu arada. memlekete geldikçe görüşüyorduk ama benim söylemem ve benim ayarlamam ile. Geçen hafta yine buluştuk fakat kendimi o kadar kötü hissettim ki. Buluştuğumuzda 3 kişiydik biri gelmemişti diğer iki kişi buraya hep geldiklerini sürekli görüştüklerini söylüyordu fakat bizim olduğumuz ortak gruba asla yazmıyorlardi özelden görüştüklerini düşündüm bu arada sorun etmem bunu. Benim asıl zoruma giden orda yok sayılmak oldu. İkisi önden önden kol kola girip yürüyorlar ben arkada sürükleniyorum. Bir yere oturuyoruz onların dediği oluyor benim fikrimin bi önemi yok. Bi iki kişiden bahsediyorlar ben tanımıyorum ama bana da anlatmıyorlar. Yani sanki ikisi buluşmuş ta ben orda süs niyetine gelmişim gibi hissettim. Ben hikayemde onları paylaştım onlar kendi hikayesine eklemedi yani kendimi çok kötü hissettim gerçekten bunun tarzında şeyler resmen yok sayildim. Ayrılırken yazın edin görüşelim dedim o günden beri kimse gruba yazmadi. Ama ikisinin görüştüğünü biliyorum. Kıskanmıyorum bu arada sadece bana böyle davranmalari zoruma gitti ikiniz elbette görüşebilirsiniz benimle görüşmek istemiyorsanız da söylersiniz ama bu şekilde yok sayılmak acaba benim gerçekten arkadaşlarım mı dedirtti bana.