- 12 Kasım 2025
- 4
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi icelatte777
-
Şuanda çok arkadaşım var kendi yaşadığım şehirde ama memlekette yok denecek kadar az ve ben bu arkadaşlarımla eski lise dostluğunu istemiştim gurbette iken ama böyle olacağını bilmiyordumArkadaş olmak zorunda değilsiniz onlar olmasa da yaşıyorsunuz zaten yok gibiler kendinizi üzen insanları değer görmediğiniz insanlarla çokta yakın olmaya çalışmayın size de yazık üzüldüm lise de ve şu an hiç arkadaşınız olmamasına . Neden girişken değilsiniz her yerde yaşıtlarınız varken bile tek başına kalmış olmanız çok üzücü
Yanlış anlamayın ama bazı harfleriniz görünmüyor yada ben görmüyorum sadece uyarayım dedim. Hayırlı geceler𝐆𝐫𝐮𝐩𝐭𝐚𝐧 𝐜̧𝛊𝐤𝛊𝐧,𝐦𝐮𝐡𝐚𝐭𝐚𝐩 𝐚𝐥𝐦𝐚𝐲𝛊𝐧 𝐚𝐫𝐭𝛊𝐤 𝐧𝐞 𝐝𝐢𝐲𝐞 𝐡𝐚𝐥𝐚 𝐠𝐫𝐮𝐩𝐭𝐚 𝐝𝐮𝐫𝐮𝐩 𝐲𝐚𝐳𝐦𝐚𝐥𝐚𝐫𝛊𝐧𝛊 𝐛𝐞𝐤𝐥𝐢𝐲𝐨𝐫𝐬𝐮𝐧𝐮𝐳.𝐎𝐥𝐦𝐚𝐬𝐚𝐥𝐚𝐫 𝐝𝐚 𝐨𝐥𝐮𝐫.𝐊𝐮̈𝐜̧𝐮̈𝐤 𝐝𝐮̈𝐬̧𝐮̈𝐫𝐦𝐮̈𝐬̧𝐬𝐮̈𝐧𝐮̈𝐳 𝐤𝐞𝐧𝐝𝐢𝐧𝐢𝐳𝐢.𝐁𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐭𝐚𝐦 𝐬̧𝐢𝐦𝐝𝐢 𝐨 𝐠𝐫𝐮𝐩𝐭𝐚𝐧 𝐜̧𝛊𝐤𝐦𝐚𝐥𝛊𝐬𝛊𝐧𝛊𝐳.
Yok neden yanlış anlayayım,klavyeden sanırım düzeldi mi şimdi?Teşekkür ederim.Yanlış anlamayın ama bazı harfleriniz görünmüyor yada ben görmüyorum sadece uyarayım dedim. Hayırlı geceler
Şu an arkadaşın olmasına çok sevindim canım benim, boşver eskileri sana değer veren yeni dostlarinla vakit geçir. İyi gelmeyen hiçbir insanı veya grubu tutma yanında .Şuanda çok arkadaşım var kendi yaşadığım şehirde ama memlekette yok denecek kadar az ve ben bu arkadaşlarımla eski lise dostluğunu istemiştim gurbette iken ama böyle olacağını bilmiyordum
Yani grup kurup biraraya gelmeye çalışmanız anlamsız olmuş. Grubu silin kendinize yeni arkadaslar edinin. Bunlar arkadaşınız değil zira.Herkese merhaba burayı ara sıra okuyordum fakat üye değildim bugün yaşadığım bir olay yüzünden üye olup bende derdimi anlatmak istedim. Ben lise döneminde 3-4 farklı okul değiştirdim aile yapım yüzünden hiçbir okulda doğru düzgün kalamadım en son 11 ve 12. Sınıfta farklı bir liseye geçtim oradan da mezun oldum. Lise hayatım boyunca çok zorbalandım hiç arkadaşım yoktu. Teneffüslerde bile tek başıma olurdum. Asla sınıftan çıkmazdım hep yalnızdım. 11. Sınıfta yeni nakil olduğum lisede ilkokul arkadaşım ile karşılaştım kendisiyle görüşmüyorduk ama aramız da kötü değildi onu orada görünce ister istemez bi sempati duydum onunla sıra arkadaşı olduk 2 yıl boyunca. Onun kendi arkadaş grubu vardi diğer sınıflardan. Sadece derste birlikteydik. Arka sıramızda iki kız daha vardı onlarla da tanıştım samimi oldum fakat sadece derste teneffüste herkes kendi arkadaşına gidiyordu ben yine yalnız kalıyordum. Lise bitti biz mezun olduk liseden sonra aramızdaki bağlar koptu sanmıştım ama onların bağları kopmamış sık sık görüşmüşler tabi bundan sonra haberim oldu. Ben evlendim ve farklı bir ile taşındım daha sonra kızlarla ortak bir wp grubu kurdum hepsini ben yaptim bu arada. memlekete geldikçe görüşüyorduk ama benim söylemem ve benim ayarlamam ile. Geçen hafta yine buluştuk fakat kendimi o kadar kötü hissettim ki. Buluştuğumuzda 3 kişiydik biri gelmemişti diğer iki kişi buraya hep geldiklerini sürekli görüştüklerini söylüyordu fakat bizim olduğumuz ortak gruba asla yazmıyorlardi özelden görüştüklerini düşündüm bu arada sorun etmem bunu. Benim asıl zoruma giden orda yok sayılmak oldu. İkisi önden önden kol kola girip yürüyorlar ben arkada sürükleniyorum. Bir yere oturuyoruz onların dediği oluyor benim fikrimin bi önemi yok. Bi iki kişiden bahsediyorlar ben tanımıyorum ama bana da anlatmıyorlar. Yani sanki ikisi buluşmuş ta ben orda süs niyetine gelmişim gibi hissettim. Ben hikayemde onları paylaştım onlar kendi hikayesine eklemedi yani kendimi çok kötü hissettim gerçekten bunun tarzında şeyler resmen yok sayildim. Ayrılırken yazın edin görüşelim dedim o günden beri kimse gruba yazmadi. Ama ikisinin görüştüğünü biliyorum. Kıskanmıyorum bu arada sadece bana böyle davranmalari zoruma gitti ikiniz elbette görüşebilirsiniz benimle görüşmek istemiyorsanız da söylersiniz ama bu şekilde yok sayılmak acaba benim gerçekten arkadaşlarım mı dedirtti bana.
Kıskanmak değil sizinki yok sayılmış olmanın verdiği bir kırgınlık.Mesafe koyun siz de görüşmek zorunda değilsiniz.Belli ki onlar mesafeli davranıyor.Siz de yok sayın.Herkese merhaba burayı ara sıra okuyordum fakat üye değildim bugün yaşadığım bir olay yüzünden üye olup bende derdimi anlatmak istedim. Ben lise döneminde 3-4 farklı okul değiştirdim aile yapım yüzünden hiçbir okulda doğru düzgün kalamadım en son 11 ve 12. Sınıfta farklı bir liseye geçtim oradan da mezun oldum. Lise hayatım boyunca çok zorbalandım hiç arkadaşım yoktu. Teneffüslerde bile tek başıma olurdum. Asla sınıftan çıkmazdım hep yalnızdım. 11. Sınıfta yeni nakil olduğum lisede ilkokul arkadaşım ile karşılaştım kendisiyle görüşmüyorduk ama aramız da kötü değildi onu orada görünce ister istemez bi sempati duydum onunla sıra arkadaşı olduk 2 yıl boyunca. Onun kendi arkadaş grubu vardi diğer sınıflardan. Sadece derste birlikteydik. Arka sıramızda iki kız daha vardı onlarla da tanıştım samimi oldum fakat sadece derste teneffüste herkes kendi arkadaşına gidiyordu ben yine yalnız kalıyordum. Lise bitti biz mezun olduk liseden sonra aramızdaki bağlar koptu sanmıştım ama onların bağları kopmamış sık sık görüşmüşler tabi bundan sonra haberim oldu. Ben evlendim ve farklı bir ile taşındım daha sonra kızlarla ortak bir wp grubu kurdum hepsini ben yaptim bu arada. memlekete geldikçe görüşüyorduk ama benim söylemem ve benim ayarlamam ile. Geçen hafta yine buluştuk fakat kendimi o kadar kötü hissettim ki. Buluştuğumuzda 3 kişiydik biri gelmemişti diğer iki kişi buraya hep geldiklerini sürekli görüştüklerini söylüyordu fakat bizim olduğumuz ortak gruba asla yazmıyorlardi özelden görüştüklerini düşündüm bu arada sorun etmem bunu. Benim asıl zoruma giden orda yok sayılmak oldu. İkisi önden önden kol kola girip yürüyorlar ben arkada sürükleniyorum. Bir yere oturuyoruz onların dediği oluyor benim fikrimin bi önemi yok. Bi iki kişiden bahsediyorlar ben tanımıyorum ama bana da anlatmıyorlar. Yani sanki ikisi buluşmuş ta ben orda süs niyetine gelmişim gibi hissettim. Ben hikayemde onları paylaştım onlar kendi hikayesine eklemedi yani kendimi çok kötü hissettim gerçekten bunun tarzında şeyler resmen yok sayildim. Ayrılırken yazın edin görüşelim dedim o günden beri kimse gruba yazmadi. Ama ikisinin görüştüğünü biliyorum. Kıskanmıyorum bu arada sadece bana böyle davranmalari zoruma gitti ikiniz elbette görüşebilirsiniz benimle görüşmek istemiyorsanız da söylersiniz ama bu şekilde yok sayılmak acaba benim gerçekten arkadaşlarım mı dedirtti bana.
Ben liseden sonra kimsenin görüştüğünü düşünmüyordum bu yüzden eskisi gibi olmak ve bir araya gelmek için grup kurdum çünkü lisede çok arkadaşım yoktuzaten buluştuğumuzda kendilerinin imaları sayesinde onların görüştüğünü anladımYani grup kurup biraraya gelmeye çalışmanız anlamsız olmuş. Grubu silin kendinize yeni arkadaslar edinin. Bunlar arkadaşınız değil zira.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim evet maalesef arkadaş yönünden hiç yüzüm gülmedi sanırım ben de o gruptan çıkacağım artık zaten ben yazmasam kimse yazmıyor bu arada ben iki yıldır şehir dışında yaşıyorum fakat liseden mezun olalı birkaç sene oldu yani ben kendi memleketimdeyken de onlar görüşüyormuş bunu sonradan anladımBence artık bir daha onlarla görüşmeyeyin. Bir kere diyelim ki artik nedense sizi kafa dengi bulmuyorlar ve nezaketen sizinle buluşuyorlar. O zaman lütfen yine nezaketen o yaptıkları hareketleri yapmasınlar değil mi. Bu da onların aslında karakter yapılarının çok da tırnak içinde kaliteli olmadığını gösterir. Dolayısıyla ûzülmenize bile değmez. Bence bir daha asla onlarla görüşmeyin, sizi tabiri caizse hak etmiyorlar.
Onun dışında siz şehir dışında yaşadığınız için onlar buluşmuşlar ve sizin bu yüzden bundan haberiniz olmamıştır. Ama buluştuğunuzda yaptıkları tabii ki hic dogru degil. Eksik olan sız değilsiniz onlar. Lütfen böyle düşünmeyin ve kendinizi üzmeyin haksız bir yere .
Herkesin bu hayatta farklı farklı sınavları oluyor. Sizinde sanırım arkadaşlıklar yönünde bir kac sınavınız olmuş hep. Umarım bundan sonra doğru kişilerle karşılaşırsınız. Evliliğinizdede çok mutlu olun insallah.
Rica ederimGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim evet maalesef arkadaş yönünden hiç yüzüm gülmedi sanırım ben de o gruptan çıkacağım artık zaten ben yazmasam kimse yazmıyor bu arada ben iki yıldır şehir dışında yaşıyorum fakat liseden mezun olalı birkaç sene oldu yani ben kendi memleketimdeyken de onlar görüşüyormuş bunu sonradan anladım
Yazdıklarınızı bile okumuyorlardır. Niye grup kuruyorsunuz ekliyorsunuz? Yani karşınızdakilerden hiç karşılık çaba görmemişsiniz. Hep siz ayarlamışsınız, siz çağırmışsınız siz paylaşmışsınız. Herkesin enerjisi birbirine uymayabilir, sizi kafa dengi bulmuyorlardır, görüşünüz bile farklı olabilir. Okuldan kalma arkadaşlığa fazla anlam yüklemeyin. Herkesin düşüncesi hayata bakışı isteği vs değişebilir.Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim evet maalesef arkadaş yönünden hiç yüzüm gülmedi sanırım ben de o gruptan çıkacağım artık zaten ben yazmasam kimse yazmıyor bu arada ben iki yıldır şehir dışında yaşıyorum fakat liseden mezun olalı birkaç sene oldu yani ben kendi memleketimdeyken de onlar görüşüyormuş bunu sonradan anladım
Aslında lisede de sizin arkadaşınız degillermis. Bazı şeyleri zorlamamak lazım. Önünüze bakın , lise bazı insanlarda travma kalabiliyor zor yaşlar , anlıyorum. Ama çok mazi. İnsan üniversite arkadaşları ile bile az görüşüyor . Hayat akıp gidiyor. Ayıp olmasın diye gruptan yazdılar sizinle de buluştular galiba. Salon gitsin. Kendinize göre yeni arkadaşlar edininBen liseden sonra kimsenin görüştüğünü düşünmüyordum bu yüzden eskisi gibi olmak ve bir araya gelmek için grup kurdum çünkü lisede çok arkadaşım yoktuzaten buluştuğumuzda kendilerinin imaları sayesinde onların görüştüğünü anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?