arkadaşlarım tarafından yok sayılmak

istediginiz şey “Lise dostluğu” dimi ben çok özenirdim liseden sonra görüşüp hala arkafaş kalanlara çünkü öyle bir şey yaşayamadım bende sizin gibi 2-3 kere nakil alıp okul değiştirmiştim, öyle olunca herkesle samimi kalamıyorsun şu an özlüyor muyum onları? hayır, özlediğim şeyin o zamanki hissettiğim duygular olduğunu anladım çünkü. Sizde evlenmişsiniz farklı bir şehire taşınmışsınız isiyorsunuz ki memleketime gittiğimde görüşecek arkadaşım olsun, vakit geçsin, eski günleri yaad edelim. Ama büyüdükçe herkes değişiyor eski günlerin hatrına bile bazen görüşmek insanı yoruyor. Kendinizi düşünün böyle bir konuyu kafanıza takıp kendinizi yetersiz veya değersiz hissetmeyin. Zaten gerçek arkadaşınız bile değilmişler okul döneminde bile sizi tek bırakmışlar bu kadar çaba sarf etmenizi gerektiren kişiler değiller, bence kurduğunuz grubu da silin ya da bir şey yazmadan dursun daha fazla muhattap olmayın kendinizi bu küçük duruma sokmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…