Onu hiç düşünmedim havadan sudan konuşurum heralde. Ya da akışa göre hareket ederimKahve içerken ne konuşmayı düşünüyorsunuz mesela havadan sudan mi yoksa hayatında biri mi var diye sorma sebebinizden mi bahsedeceksiniz ?
Hiç kimseye anlatmadım. Aramızda bir şey olmadan arkadaşlarıma bile demicem sonra niye yaptın falan diyecekler. Daha önceden tanışıyoruz hatta görüşmüşlüğümüz var. Sürekli storisine yanıt veriyordum ben. Bu bana hiç yazmiyodu bende dün sordum bunu. Hayatında biri mi ? Yok dedi. Bende hiç yazmiyosun diye sordum.
Yanıt veriyosun sohbet edecek durum olmadı dedi. Bende bir şey demedim daha.
Sonra neler yapiyosun falan dedi biraz konuştuk.
Bir ara kahve içelim diye iki kere sordu. Akşam içme kararı aldık iş saatleri yüzünden ama gününü kararlastirmadik haberlesiriz hafta içi dedi.
Bilmiyorum sizce nasıl bir konuşma olmuş. Bulusursak ilerisi gelir mi acaba ya da ne düşündü acaba bu tepkimden.
Ama cidden içimde tutamadım. Çok kafaya takmıştım
Böyle olabilir diye düşündüm bende. Hatta o teklif etti ama askıda kalır mı teklif diye düşünüyorumSanki sürekli geçiştiren ama '' neyse bi görüşelim bakalım '' diye sizi ikna etmek için buluşmak isteyen biri gibi geldi bana. Bazen hoşlansanda kafa yapının uymadığı biriyle muhabbet ilerlemiyor bir taraf çaba göstermez hep susarsa zaten olmaz.
Ben ilgisi olacağına inandım heraldeAdamın size pek bi ilgisi varmış gibi gelmedi bana.
Rezil mi oldum senceKonu girişi ve akışı hızlı olmuş.
İçin kahvenizi hal tavır jest mimik muhabbet yani birçok şey fikir sahibi olmanızı sağlar.
Storylere yanıt vererek ne şekilde ilerleyebilirdiniz ki zaten? Kafaya takacak bir şey yok şimdilik.
Bende böyle düşündüm açıkçası o yüzden yazdım. Ama dediğiniz gibi yapacağım teşekkürlerSorduğunuzda "Hayır" ya da "Hiç o gözle bakmadım sana" tarzı bir yanıt aldığınızda bozulmayacaksanız bence direkt sormakta bir problem yok. İlerde "acaba yazsaydım görüşür müydük?" diye kafanıza takılmasından iyidir.
Haftaya başladık. Bırakın hafta içi gün ayarlamak için o yazsın. Siz adımı atmışsınız. Baktınız yazmadı, tamamen kapatırsınız konuyu. İletişim kurmazsınız ve yanıtta vermezsiniz hikayelere. Olay kapanır gider. Rezil olmazsınız, niye olasınız ki? Hoşlanmışsınız, hayatında biri var mı sormuşsunuz. Ağzını aramışsınız. Eğer buluşma ayarlamazsa ve hala mesajla işi kurcalarsanız tuhaf görünür.
Aynen zaten bu hafta yazmazsa artık yazsa da ben gitmem biter yani kafamdaBir söz var olursa ekime kadar olmazsa ...ime kadar.. Öyle bakın rahat olun . Çok fazla üstüne düşmüşsünüz kahve içerken bir adım ondan bekleyin gelmezse üstelemeyin defteri kapatın zorla olmaz bu işler sizi yıpratır
Salla ya bosver belki biri vardır hayatında yani millet söylemiyor ki yok diyor vallaAynen zaten bu hafta yazmazsa artık yazsa da ben gitmem biter yani kafamda
Hayır tabiki. Neden rezil olasın?Rezil mi oldum sence
Kahve içmeye gitme. Merak edip, niye bulusmuyoruz diye sorarsa ki sanmıyorum o zaman da önemli bir isim çıktı de ve kapat. Bir yerlerini arsa ciksrtmissin, isterse yine yazar. Ve her attığı hikayeye koşup bir şey yazma. Ağır ol biraz.Hiç kimseye anlatmadım. Aramızda bir şey olmadan arkadaşlarıma bile demicem sonra niye yaptın falan diyecekler. Daha önceden tanışıyoruz hatta görüşmüşlüğümüz var. Sürekli storisine yanıt veriyordum ben. Bu bana hiç yazmiyodu bende dün sordum bunu. Hayatında biri mi ? Yok dedi. Bende hiç yazmiyosun diye sordum.
Yanıt veriyosun sohbet edecek durum olmadı dedi. Bende bir şey demedim daha.
Sonra neler yapiyosun falan dedi biraz konuştuk.
Bir ara kahve içelim diye iki kere sordu. Akşam içme kararı aldık iş saatleri yüzünden ama gününü kararlastirmadik haberlesiriz hafta içi dedi.
Bilmiyorum sizce nasıl bir konuşma olmuş. Bulusursak ilerisi gelir mi acaba ya da ne düşündü acaba bu tepkimden.
Ama cidden içimde tutamadım. Çok kafaya takmıştım
Ama ben ona içelim demedim o teklif etti. Bir kere sordu ben bir şey demedim laf arasında kaynadı o da tekrar sordubana da geçiştirmiş gibi geldi. öyle bir hevesi olsa siz değil o yazardı, kahve gününüz ve saatiniz de kesinlikle belliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?