Arkadaşlarıma anlatmadığim için buraya yazmak istedim. Birine adım attim

keşke yanıt vermek yerine sizin storylerınıze yani vermesini bekleseydiniz kız olan siz, erkek olan o. Bide av avcı rolu var özellikle erkekler kaçanı kovalamaya bayılır geneli sizde biraz nazlı olsaydınız keşke. Değeriniz olmaz çünkü bu şekilde.

Evet biliyorum bunları. Hatta daha önce o benim peşimden koştu ben pek istemedim. Ben istemeye başlayınca da onun hevesi kaçtı galiba. Sonra buralara geldik

Evet biliyorum bunları. Hatta daha önce o benim peşimden koştu ben pek istemedim. Ben istemeye başlayınca da onun hevesi kaçtı galiba. Sonra buralara geldik
sizin peşinizden koştuğunda siz niye ciddiye almadınız? sonra ne değişti de takıntı yaptınız <?

Yanlış bir başlangıç yapmışsınız. Storylere cevap vermek yerine selam yazıp bir ortak konudan soru sorup muhabbet açsaydınız keşke. Damdan düşer gibi hayatında biri mi var olmamış pek. Adamın pek gönlü yok gibi. Bekle bakalım geri çek kendini. Kahve sözünü hatırlayıp soracak mı sana bekle.

Çok iyi yapmışsınız, hayat çok kısa. Yok ilgili gözükürsen olmaz, vs. bunlar çok boş. Sizden hoşlanacaksa olur, hoşlanmayacaksa olmaz. Hiç niyeti olup da kadın mesaj attığı için vazgeçen erkek tanımadım. Böyle kaçma kovalama tarzı ego ilişkileri sevgiye değil, elde etme gibi hastalıklı düşüncelere dayanıyor.

Birinden hoşlanıp bunu belirtmenin de rezil olacak hiçbir yanı yok.

Kahve içersiniz umarım, oradan sonra da olacağı varsa olur. Bence sakın taktik yapmaya falan çalışmayın. O taktikler sağlıklı düşünce yapısı olan insanlar için itici.

Aynen ben sormicam

Adam seni takmiyo ki. Ilgisi olan erkek buluşmanın yerini de zamanını da ayarlardi simdiye kadar. Bence öylesine bir takilmak istiyor, sonunu göremiyorum bunun. Sen sana karsi cidden ilgili olan erkeklere yönel, böylelerinin g*tünü kaldirma be.

Özgüvenli olun. Çok istekli görünmeyin.

Tanışın, görüşün. Bir bakın bakalım belki siz ondan hoşlanmayacaksınız tanıyınca.

Abartılacak bir şey yok bir kahve içeceksiniz altı üstü. Siz de bu bilinçle giderseniz daha iyi olur

Bende böyle düşünüyorum denedigim taktikler işe yaramadi

Öyle yapcam bende keşke yazmadan önce soruyu sorsaydim buraya

Taktikleri bende onaylamıyorum ama bazı şeyler taktik değil içselleştirdiğimiz şeyler olmalı. Alma denge vermesine de inanıyorum. Benim bir erkek arkadaşım vardı çok yakışıklı attığım mesajlara saniye geçmeden cevap verirdi ve mesajlarının ardı kesilmezdi. Soğuyacağım hayatımda aklıma gelmeyecek bu adamdan soğudum ben. Mesajlara hemen cevap vermeyin diye taktik verirler aslında bu taktik değil mesela tadında gün içinde ara ara mesajlaşmak anlamında. Taktik diye verilen bazı şeyler aslında yapımızda olması gereken şeyler. Sen onun hikayesini beğen bırak onun mesaj atmasını bekle. Alma verme dengesi çok önemli. Her storysine cevap vermekle çok abartmışsınız. Bu anlattığım erkek arkadaşım sürekli bir şeyden bahane bulup yazıyordu artık telefona bakarken yazmamış olsun Allahım derdim. Çok bıktırıcı oluyor tekrarlı davranışlar

Son düzenleme:
Bunu bende yaşadım aslında ama irademi tutamadim

Hayatında biri mi var sorusu çok erken ve yersiz olmuş. Buluştuğunuzda zaten sorardiniz. İlk adımı atıp storylerine cevap yazdığınız için şu anda hevesli duruyorsunuz ama bir buluşun bakalim. Belki sizin içinize sinmeyecek. Bir tanışıp konuşalım bakalım havasında olun, ozguvenli durun. Oo tmm cepte bu diye dusunmesin

Niye zamanında düşünmüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…