Arkadaslarıma hafif kırıldım

Evet ya hersey menfaat üstüne kurulmuş . Sizce bundan sonra nasıl davranmalıyım ?

Aslında onu bende düşündüm Patrona olanı söyledim zaten ama biraz bozuldu onun dışında da bşy yapmadı . Bana da zam yapmıyor onlara da bından sonra bende ağırdan almam gerekiyor galiba

Evet salak gibi SSK ya gider misln dedim . Kızın elinde iş olsa zaten vermezdim ama gercekten tv izliyordu .

Gercekten ezilen biri olarak yaziyorum hayir demeye baslayinca ... baskalarinin sizi iyi bilmesini isteyip ,kalp kirmayim diye kim ne derse yapardim..yani anlatsam daha neler dersiniz... ben hayatima giren insanlari kotu olaylari artik bir hediye olarak gormeye basladim ..sayelerinde gercekleri gordum ,kullanilmaktan kurtuldum ... yapmak istemiyrosaniz hayir deyin

Evet ya hersey menfaat üstüne kurulmuş . Sizce bundan sonra nasıl davranmalıyım ?
Tavır takinmani önermem çünkü o zaman isyerinde zaman geçmez azap gibi olur. Gerektigi yerlerde bir iki sert çıkabilirsin insanlar malesef bundan anlıyor. Biraz bozulurlar ama uzatmazlar merak etme. Herkeste biraz sorumluluk bilinci olsa böyle olmaz zaten.

Onların yerine Cumartesi gelmekte benim işim değil bir zamanlar sırayla geliyorduk o kız her hafta bir bahane buldu onun yerine 3 hafta ben geldim. Sonra 1 hafta sadece o geldi bana dedi ki haftaya kendini ayarla bu hafta ben geldim .

Mesela giderken sana iyi tv izlemeler derdim kesin ben. Orcuda tw ye tutturdun falan. Ay neyse benim dilim biraz sivridir işte.

Davranışlarımı değiştirmeyeceğim ama artık mesafeli Olacağım .

Benim acilen değişmem gerekiyor . Onlar gibi davranmam Lazım olaylar karşısında

Mesela atıyorum yazıcıdan bastırdıklarımı getirsene dedi diyelim ?
Ben Yazıcı'nın yanına yakınım ya
Kalk al değil de getiremem nasıl denir

Davranışlarımı değiştirmeyeceğim ama artık mesafeli Olacağım .

İş ortamında insanlar hiç belli olmuyor ya. Daha yeni başlamış sayılırdım işe, bana ablalık yapıyor, beni çok seviyor sandığım bir zümrem vardı. Annemle tanışmış görüşüyordu hatta. Bir gün müdür çağırdı beni "çok yakınsınız ama betül senin her hareketini bana ispiyonluyor, arkandan atıp tutuyor, haberin olsun, dikkatli ol, daha gençsin, biraz uyanık ol" demişti bana. Şok olmuştum. Mesafe iyidir, kimseye güvenemiyorum artık ben.

Mesela atıyorum yazıcıdan bastırdıklarımı getirsene dedi diyelim ?
Ben Yazıcı'nın yanına yakınım ya
Kalk al değil de getiremem nasıl denir
Yakinsin ama sonucta kalkip onun masasina gideceksin. Ha uzatabilirsen uzat ama ozellikle kalkip verme. Birazdan kalkicam o zaman veririm diyebilirsin. Şuan bisey okuyorum vs. Ben direk kalk kendin al derim o mizaç meselesi. Karadenizliyim pat pat söylüyorum gülüp geçiyorum. Yani hem suratı asık bi tavir takınmıyorum ama yinede lafımı söylüyorum.

Onların yerine Cumartesi gelmekte benim işim değil bir zamanlar sırayla geliyorduk o kız her hafta bir bahane buldu onun yerine 3 hafta ben geldim. Sonra 1 hafta sadece o geldi bana dedi ki haftaya kendini ayarla bu hafta ben geldim .

Cumartesi işini bir kağıda yazarak takip etmeyi teklif edin. Herkesin ne kadar gelip gittiği kağıt üzerinde belli olsun. Yani bu konuda biraz bastırın rica etmeyin 'bundan sonra böyle böyle yapıyoruz arkadaşlar başka türlü haksızlık oluyor' deyin.

Çok Ahlaksız insanlar var gercekten . Iki yüzlülükten nefret ediyorum . Madem bir sorun var gelsin yüzüne karsı söylesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…