Arkadaslarıma hafif kırıldım

acaba niye zam almamış... neyse

EE nasıl paatronmuş oo ?
Yapsın bir toplantı !
Sizde herkesin sorumluluğunu yerine getirmeyin arkadaşım süper kahramanlığa gerek yok.
Sonra bir bakmışsınız iş size yaftalanmış.
Arkadaşlar diyor ki patron bize ne yapacak en kötü kovar . Kovarsa da zaten işimize gelir para alırız diyorlar tazminat

Sizde kendi payınıza düşeni yapsaydınız.geri kalanı da patrona derdiniz arkadaşlar paylaşmak istemediler bende bu kadarını yapabildin tek başıma diye.neden kendinizi paralıyorsunuz?kırılmak çözüm değil herkes kendi tercihlerinden sorumlu.

Bir de dün beni aradı patron neden diğerlerine paylaştırmadın vs diye bende bahane sundular dedim . Yok işte kim bahane buldu diye biraz kırıldı sonradan da hiç aramamış onları neden yapmadınız işleri diye

Evet Haklısınız .
Insanlık olsun yapayım bitireyim dedim . Hani Işler aksamasın diye . Ama bundan sonra yetiştiği kadar

Kusura bakmayın ama haklılık haksızlık değil sizinki direk enayilik herkes maaşını alıyor ne demek zam yapmadı orucluyum vs

Haklısınız birdaha sizde kimseyi idare etmeyin bütün işleri tek başınıza yaptığınızıda hissettirin.

Kusura bakmayın ama haklılık haksızlık değil sizinki direk enayilik herkes maaşını alıyor ne demek zam yapmadı orucluyum vs
Şu anda varya o kız o kadar rahat dizi izliyor işyerinde .
Bir de ne dedi biliyor musun Patton'a ben oruçluyum bundan sonra akşamları 1 saat erken çıkayım . Bugün de diyor ki o bana 1 saat erken çıkmama izin vermezse bende ona böyle Yaparım çalışmam .

iş ile arkadaşlık başka şeydir. asla ezdirmem kendimi herkes aynı maaşı alıyorsa aynı işi yapacak o orada tv izlesin ben bu sıcakta gideyim iş peşinde koşturayım ben olsam patron öyle dedi der, yok illa gitmiyorum derse patrona söylerdim gerisine karışmazdım..
haftasonumu da başkasının işi var diye heba etmezdim kimde ise sıra o gelsin , hastalık ölüm hariç kimseyi idare etmem.

Sizin yorumlarınıza ara ara denk geliyorum . Kendinizi asla ezdirmeyecek yapıda biri olduğunuz belli . Keşke bende biraz böyle olabilsem .
Patron malesef iyi niyetimi kullanıyor ama hata da bende kullandırdığım için .
Her hafta sonu rutin gitmiyoruz . Mesela bir hafta iş varsa bir hafta yok ya da kimin işi yetişemediyse o gidiyor . Genelde işlerim hafta içi bitiriyorum ama bazen de patron biri gelsin diye mecbur tutuyor. Bazen öyle üst üste 3 defa geldiğim oldu bana diyor ki yok sen üst iste 2 defa geldin 3 kere değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…