Arkadaslarıma hafif kırıldım

Mesela boşum o anda diyelim ki ?

Bundan sonra yazacağım zaten geldiğim haftaları

Ve o tuttuğu orucun kabul olduğuna inanıyor bravo hak yiyor ama bunu napcaz

Bahane üretmeye alışın. Mesela bende çalışırken sorumlumu kırmıyordum her dediğine tamam diyordum biri işe gelmez ben giderim bayram olur rica eder çalışırım millet bi hafta izin alır izne çıkar falan derken bi bayram ailemle tatile gidecektim izin aldım uçak biletleri falan hazır önce burun kıvırdı çok izin diye sonra umursamadım biletlerim hazır dedim derken tatilde aradı eee bilmem kim annesinin görmeye gidecekmiş sen gel dedim o bilmem kim annesinin görmeye gidecekse yerine başkası baksın kimsenin yerine bakmıyorum zorunda değilim dedim o günden sonra hiç öyle ricalarda bulunamadı kimse. Sizde bahane üretin bi haftasonu gel mi diyorlar arkadaşımla şununla planım var diyin iş yerinde bi şey mi yapar mısın dediler işim var şunu yapıyorım yada zam yapmadı patron diyin bilgisayarla falan uğraşıp kalkmayın

Kırılmak ne alaka anlamadım. Siz kendiniz için birşey istememişsiniz ki yapmamalarına kırılıyorsunuz.

Patrona söyleseydiniz, “ X ve Y, maaşlarına zam yapılmadığı için ve oruçlu oldukları için gidemezlermiş. İşleri sizinle bölüşsek olmaz mı?” diye.

Ve o tuttuğu orucun kabul olduğuna inanıyor bravo hak yiyor ama bunu napcaz
O kadar Yüzsüz ki sabah 1 saat gec geliyor işe aksamda Patrona dedi ki 1 saat erken Çıkabilir miyim ben Oruç tutuyorum . Patron da olmaz dedi ama akşam kimseyi dinlemedi hazırlandı ve çıktı .

Zam yapmayan bir işyerinde işine gelmiyorsa kalmasın bir zahmet.
Ayrıca patron okadar geniş imkanlar sunmuş ki nette
TV izliyor !yaptığını bizzat PATRON ile görüşürdüm.
Yapmam etmem diye birşey yok herkesin ortak çalışma alanı orası.

Aynı şeyi bana da Yaptılar . Bayram için izin istedim . Vermediler sonra baskası istedi verdiler . Adamına göre muamele işte

Kaç kere şikayet ettiler patron da bşy yapmıyor hata bende . Ben kendimi yoku yokuna yıpratıyorum .

Patron o anda orada değildi onunla bölüşemezdim .

Kaç kere şikayet ettiler patron da bşy yapmıyor hata bende . Ben kendimi yoku yokuna yıpratıyorum .
EE nasıl paatronmuş oo ?
Yapsın bir toplantı !
Sizde herkesin sorumluluğunu yerine getirmeyin arkadaşım süper kahramanlığa gerek yok.
Sonra bir bakmışsınız iş size yaftalanmış.

Patrona söyleseydiniz, “ X ve Y, maaşlarına zam yapılmadığı için ve oruçlu oldukları için gidemezlermiş. İşleri sizinle bölüşsek olmaz mı?” diye.

Ofistekiler rahatça nette tv. izliyor, patron izin vermediği halde kafalarına göre çıkabiliyor, yaptıkları hatalara göz yumuluyorsa ordakiler ondan o kadar rahat. Biraz yumuşak yüzlü galiba patron (işbölümü yapılmasını isteyemeyecek kadar) , sorumluluklarını yerine düzgün getiren bir tek siz varsınız galiba o yüzden size yıkmış işleri arkadaşlarınızla bir olup..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…