arkadaslarini ailesine tercih eden Kocama ne yapmaliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Heart of Gold

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
6.149
11.987
248
Varsa yoksa arkadaslari oldu son zamanlarda. Surekli onlarla bisiklet sefasi yapiyor 6_7 saat, biz kizimla evde oturuyoruz. Sohbetlere gidip gece 1 de eve gelmeler, oglen yemegi beraber yiyelim dedigimde , ben yemek yemiyorum diyip cevap verip. Sonra arkadaslariyla pizza yerken yakalanmalar.Cok uzuldum bide diyor ki surpriz. Parka gidiyoruz 1 saat sonra eve gidelim sıkıldım diyip bizi eve yolluyor, megersem program yapmis ve ben sormasam asla soylemiyor, sonra arkadaslariyla tam 7saat boyunca arabasiyla ilgili bisiler yapmis. Onun arabasi beni ilgilendirmiyor. Biz bisi yapalim diyince hep yorgun hep uykusu var ya da isi var. Bi de balik tutmaya ayartiyor arkadaslari. Aslaaa dedim asla gidemezsin. Ve bu arkadaslari hepsi evli ve cocuklu. Esleriyle arkadasiz. Siz bu durumdan rahatsiz degilmisiniz dedigimde. Napalimm bozuluyoruz ama gidiyorlar diyolar. Esimle aramiz aylardir kotu zaten ama anliyorum ki, arkadaslariyla vakit gecirmek bizimle olmaktan daha keyif veriyor kocama, dun gece kizim oksurmekten kusmaktan bir hal oldu ve dun sabah 8 de cikti aksam 8 de geldi 5 dkda yemegini yedi ve gitti gece 1 de geldi. Msj cektim gece 11 de sohbetmi onemli cocugun mu diye. Cikip gelmedi gece 3 te uyudum kizimin basinda nobet bekledim. O ise gidip yataginda horladi hala da uyuyor. Gamsiz, sorumsuz, merhametsiz, anlayissiz, ilgisiz bir adamla evli olmak cok uzucu ((

Bu durumda ben ne yapmaliyim?

nasıl sabredebiliosun canm ya okurken sinir oldum kocanın gamsızlığına kaç yıllık evlisiniz eşin kaç yaşında daha önce de böyle ilgisizmiydi yoksa aranz bozuk olduğu için mi böyle yapıo yani senin sabrını denio heralde

Esin iyi bir konuşma hak etmiyor mu.. Haftada iki olur uc olur her gun hem de çocuğunuz hastayken..

Neymiş derdi? Ergen gibi davranacaksa neden evlenmiş?

Bence sende CIK evden haberde verme gez dur surekli bakalim ne diyecek

Esin bekar hayatini devam ettiriyo, sizinle hic bir ilgisi alakasi
Yok. Normal bir evlilik deyil sizinki.

nasıl katlanıyorsunuz böyle bir adama okurken bile sinirlerim bozuldu
iyi bir dersi hakediyor bence eşiniz,çocuk hasta iken özellikle yalnız kalmaktan nefret ederim insan bir desteğe ihtiyaç duyuyor

valla çok çekilmez böylesi !
hep mi böyleydi yoksa evlenince mi böyle oldu...

Bazı erkekler baba olmayı kesinlikle haketmiyor. Sizinki de o cinsten. Kadınlar için eğlenilecek ve evlenilecek yakıştırmasını yapıyorlar ya bir önce kendilerine baksınlar.

Aslında bakılırsa bu kişilerde pek değişiklik olmuyor kadında tahamül etmek zoruında kalıyor çocukları için araştırdığınızdada genelde baba ilgisinden yoksun yetişmiş erkek tipleri olduğu ortaya çıkıyor , pek değişmez gibi sizde gününüzü gün edeceksiniz onunla yapamadığınızı arkadaşlarla yapacaksınız o gezmeye mi gidiyor sizde evden çıkacaksınız gezip tozun ,arkadaşlar edinin hobileriniz bol olsun gerekirse o eve geldiğinde siz evde olmayın ,siz sanırım onun anne rolünü tamamlıyorsunuz , bu rolü ona kesinlikle oynamayın,
evde oturupta ağlamayın anlamıyacaktır o olgunlkta değildir ,sakın depresyona girmeyin durumu kabullenin ogöre hayatınısı şekilldendirin

Esim 30 yasinda. Hep gamsizdi, dusuncesizdi. 4, yila girdik. Gecen ay evlilik yildonumuzdu hatirlamadi. Hicbir zanan hatirlamadi.Ama takviminde tum arkadaslarinin dogum gunu yazar bi tek bizimle ilgili ozel gunler yazmaz. Aramizda zaten bunlar yuzunden bozuluyo. Bana soguk surekli ismimle hitap ediyor. Normalde canim bebegim derdi, ama evlendigimiz icin icinde hep bi pismanlik var ve bunu baslarda cok soyledi, ise girdi evlendik hemen borca girdik. Gonlunce harcayamamis ailesine gonderememis. Hep beni suclar,

Esin iyi bir konuşma hak etmiyor mu.. Haftada iki olur uc olur her gun hem de çocuğunuz hastayken..

Neymiş derdi? Ergen gibi davranacaksa neden evlenmiş?

Bence sende CIK evden haberde verme gez dur surekli bakalim ne diyecek

Bu ara surekli bir programi var. Soruyorum artik randevularin nedir diye. Okulda da bi suru gorev aldi, yok bolum bask yok koordinatorluk. Onceden 5 de mesai bitince gelirdik simdi en erken 7 de geliyo.

bence eşinle kesinlikle ciddi bir şekilde oturup konuşmalısın, tavrın net olmalı. seni üzmek istemem ama bu işin sonu aldatılmaya kadar gdebilir. yapmaktan hoşlandığı aktiviteleri beraber yapmayı teklif edebilirsin evliliğini daha eğlenceli bir hale getirmeye çalışabilirsin. yani öyle olmalı ki seninle olduğunda arkadaşlarıyla olduğundan daha cok eğlenmeli.

Ema1 en can aliciyi soyledin. Evet babasi tarafindan sevilmemis basi oksanmamis adam oglum bile demiyor. Sanki komsunun oglu...cokmesafeliler. Ben de program yapiyorum zaten kizimla. Artik sormuyorum ona. Evet aglamam onun icin hicbirsey ifade etmiyor. Kizim az once yine kustu. Gittim baktim gelmeyinceadam. Elinde telefon yatak keyfi yapiyo kalkip gelmedi bile. 2 kez benden bosanacagini soyledi. Ilki kizim 4 aylikti ve ben lohusayim hic anlamadi. Cok uzulmustum. Ikincisi de askerdeyken soyledi. Verelim dilekceyi dedi. Yine uzulmustum. Ama simdi kendimi cok hazirladim 5 aydir bu moddayim. Bu evlilik bitmeli artik diye....

naalesef eşiniz evlilik ve babalık sorumluluklarını alamamış gibi bu derdinizi bir başka dert katmak istemem ama zamanla aranız iyice soğuyabilir araya başka kadınlar bile girebilir :18:
siz yazarken neredeyse teyzemin kızı yazıyor gibi hisettim onunda eşi böyleydi maalesef kızda hiç bir sosyal hayat bırakmamıştı kız bir düğüne eşlerle yapılan toplantılara gidemez olmuştu ki adam kendi gezdiği ettiği yetmiyormuş gibi evegeldiğinde teyzemin kızı yoksa yemek hazır değilse olay çıkartıyordu
teyzemin kızı çok savaş verdi boşanmaya kadar gittiler ama Allahtan şimdi düzeldiler
ki onun eşi senin eşn gibi bile değildi çocuğu hasta olduğunda dünya durrudu o konuda çok ilgiliydi

böylesi tam dayaklık cidden çok üzüldüm böyle nereye kadar devam eder ki ciddi bi konuşma yapın gerçekten yani artık 30 yaşında ki adam olgunlaşmıycaksa garip gerçekten şükürsüz olmak ne kötü bişey evlenmişsin aile olmuşsun allah seni bi evlat sahibi olmaya layık görmüş ama adamn pişmanlıklarına bak evli değilim ama son zamanlarda etrafmda gördüğüm burda okuduğum şeyler ayarlarımı bozdu allah sabr versin canım kocanada akıl fikir..

Esinize mektup yazin icinizdekileri bir güzel dökun sabah ise giderken cebine koyun.. Hatta boşanmaya gücünüz varsa bunu da ekleyin bu sekilde evlilik olamyacagini eğer bu düzen değişmezse bu evliliğin biteceğini söyleyin..

Belki ilk defa bu kadar acil ve cesur olmaniza karsi bir silkelenip kendine gelir

Konusmaktan anlamiyor cok denedim. Yoruldum.kizim babasini cok seviyor, esim de seviyor tabii kizini. Dun 5 dk eve geldiginde dedim ki. Tum gun baba dediseni bekliyordu sense sohbete gidiyorsun dedim. Verdigi cevap, her gun oyun oynuyorum gece 10 a kadar bugun de oynamasin dedi. Alismasin dedi. Bee adam zaten askere gittin 5 ay ben tek kaldim kizimla tam yurume zamaniydi. Cocuk hasret kalmis diyor ki alismasin, her neysee bitmez benim derdim. Aldatma olayini bilemem ilcedeyiz unv de hoca herkesin gozu ustumuzde.herkes birbirini taniyor Oyle bir halt yemeye cesareti olacagini sanmam.

Neden pişmanlık duyuyor anlamadim.
Pişmanlık duyacaksa neden evlenmis pardon da onun basina silah mi dayamissin evlenirken
Bi yandan da acaba dedim hani gezip tozamadi mi onun mu acisini cikarmaya çalışıyor.
Tabiiki bu cocuguyla ilgilenmemesinin bi bahanesi aslaaaa olamaz ama
Kac yaslarinda evlendiniz
Ve cocuk kac yasinda oldu merak ettim

O mektubu gecen hafta yazdim cebine de koydum, belli ki okumus kart koymus. 1 hafta bekledim konusur mu diyee tek kelime etmedi.

27 yasinda evlendik, tam 2 sene birlikteydik ozgurce gezdik tozduk yedik. Atandi gitti ben ank.da kaldim. Haziran da evlencektik olmaz dedi sen orda ben burda subata aldik apar topar. Kendi istedi ben suclu oldum. 6 ay sonra hamile kaldim. Surpriz bir bebekti dusunmuyorduk aslinda,

Anladim canim ama erkekler zaten genelde otuzdan sonra olgublasir derler.. mektup yazmissin konusmayi denemissin ama cevap alamamissin.. belli ki esin iletişime kapali... belki de evi onun icin eğlenceli hale sen getirmelisin. Maalesef hayatta cogu sey biz kadinlara düşüyor. Iki secenegin var bence. Istersen esinle hic konusma birak o bi sure sonra sorgulamaya baslayacaktur neden boyle oldu diye . Nereye gidiyosun fln bic takulma kizini da al zaten havalar yavas yavas duzelmeye basladi cikin gezin..
Veya da evi eğlenceli hale getirmeye calis
Esini en iyi sen taniyorsun
Onun neye ne tepki verecegini en iyi sen biliyorsun

Hayatınızı nasıl yönlendireceğiniz sizin elinizde yaşınız genç , gerçekleri kabullenin o vakit acı az oluyor , değişmiyorsa değişmiyecektir ,önemli olan sizin
üzüntüye kapılıp hayatten bazı şeyleri kaçırmamanız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…