- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
- Konu Sahibi Heart of Gold
-
nasıl sabredebiliosun canm ya okurken sinir oldum kocanın gamsızlığına kaç yıllık evlisiniz eşin kaç yaşında daha önce de böyle ilgisizmiydi yoksa aranz bozuk olduğu için mi böyle yapıo yani senin sabrını denio heralde
Esin iyi bir konuşma hak etmiyor mu.. Haftada iki olur uc olur her gun hem de çocuğunuz hastayken..
Neymiş derdi? Ergen gibi davranacaksa neden evlenmiş?
Bence sende CIK evden haberde verme gez dur surekli bakalim ne diyecek
Aslında bakılırsa bu kişilerde pek değişiklik olmuyor kadında tahamül etmek zoruında kalıyor çocukları için araştırdığınızdada genelde baba ilgisinden yoksun yetişmiş erkek tipleri olduğu ortaya çıkıyor , pek değişmez gibi sizde gününüzü gün edeceksiniz onunla yapamadığınızı arkadaşlarla yapacaksınız o gezmeye mi gidiyor sizde evden çıkacaksınız gezip tozun ,arkadaşlar edinin hobileriniz bol olsun gerekirse o eve geldiğinde siz evde olmayın ,siz sanırım onun anne rolünü tamamlıyorsunuz , bu rolü ona kesinlikle oynamayın,
evde oturupta ağlamayın anlamıyacaktır o olgunlkta değildir ,sakın depresyona girmeyin durumu kabullenin ogöre hayatınısı şekilldendirin
Varsa yoksa arkadaslari oldu son zamanlarda. Surekli onlarla bisiklet sefasi yapiyor 6_7 saat, biz kizimla evde oturuyoruz. Sohbetlere gidip gece 1 de eve gelmeler, oglen yemegi beraber yiyelim dedigimde , ben yemek yemiyorum diyip cevap verip. Sonra arkadaslariyla pizza yerken yakalanmalar.Cok uzuldum bide diyor ki surpriz. Parka gidiyoruz 1 saat sonra eve gidelim sıkıldım diyip bizi eve yolluyor, megersem program yapmis ve ben sormasam asla soylemiyor, sonra arkadaslariyla tam 7saat boyunca arabasiyla ilgili bisiler yapmis. Onun arabasi beni ilgilendirmiyor. Biz bisi yapalim diyince hep yorgun hep uykusu var ya da isi var. Bi de balik tutmaya ayartiyor arkadaslari. Aslaaa dedim asla gidemezsin. Ve bu arkadaslari hepsi evli ve cocuklu. Esleriyle arkadasiz. Siz bu durumdan rahatsiz degilmisiniz dedigimde. Napalimm bozuluyoruz ama gidiyorlar diyolar. Esimle aramiz aylardir kotu zaten ama anliyorum ki, arkadaslariyla vakit gecirmek bizimle olmaktan daha keyif veriyor kocama, dun gece kizim oksurmekten kusmaktan bir hal oldu ve dun sabah 8 de cikti aksam 8 de geldi 5 dkda yemegini yedi ve gitti gece 1 de geldi. Msj cektim gece 11 de sohbetmi onemli cocugun mu diye. Cikip gelmedi gece 3 te uyudum kizimin basinda nobet bekledim. O ise gidip yataginda horladi hala da uyuyor. Gamsiz, sorumsuz, merhametsiz, anlayissiz, ilgisiz bir adamla evli olmak cok uzucu((
Bu durumda ben ne yapmaliyim?
Esim 30 yasinda. Hep gamsizdi, dusuncesizdi. 4, yila girdik. Gecen ay evlilik yildonumuzdu hatirlamadi. Hicbir zanan hatirlamadi.Ama takviminde tum arkadaslarinin dogum gunu yazar bi tek bizimle ilgili ozel gunler yazmaz. Aramizda zaten bunlar yuzunden bozuluyo. Bana soguk surekli ismimle hitap ediyor. Normalde canim bebegim derdi, ama evlendigimiz icin icinde hep bi pismanlik var ve bunu baslarda cok soyledi, ise girdi evlendik hemen borca girdik. Gonlunce harcayamamis ailesine gonderememis. Hep beni suclar,
Ema1 en can aliciyi soyledin. Evet babasi tarafindan sevilmemis basi oksanmamis adam oglum bile demiyor. Saşekilde evliliklllsunun oglu...cokmesafeliler. Ben de program yapiyorum zaten kizimla. Artik sormuyorum ona. Evet aglamam onun icin hicbirsey ifade etmiyor. Kizim az once yine kustu. Gittim baktim gelmeyinceadam. Elinde telefon yatak keyfi yapiyo kalkip gelmedi bile. 2 kez benden bosanacagini soyledi. Ilki kizim 4 aylikti ve ben lohusayim hic anlamadi. Cok uzulmustum. Ikincisi de askerdeyken soyledi. Verelim dilekceyi dedi. Yine uzulmustum. Ama simdi kendimi cok hazirladim 5 aydir bu moddayim. Bu evlilik bitmeli artik diye....
bence eşinle kesinlikle ciddi bir şekilde oturup konuşmalısın, tavrın net olmalı. seni üzmek istemem ama bu işin sonu aldatılmaya kadar gdebilir. yapmaktan hoşlandığı aktiviteleri beraber yapmayı teklif edebilirsin evliliğini daha eğlenceli bir hale getirmeye çalışabilirsin. yani öyle olmalı ki seninle olduğunda arkadaşlarıyla olduğundan daha cok eğlenmeli.
Esinize mektup yazin icinizdekileri bir güzel dökun sabah ise giderken cebine koyun.. Hatta boşanmaya gücünüz varsa bunu da ekleyin bu sekilde evlilik olamyacagini eğer bu düzen değişmezse bu evliliğin biteceğini söyleyin..
Belki ilk defa bu kadar acil ve cesur olmaniza karsi bir silkelenip kendine gelir
Neden pişmanlık duyuyor anlamadim.
Pişmanlık duyacaksa neden evlenmis pardon da onun basina silah mi dayamissin evlenirken
Bi yandan da acaba dedim hani gezip tozamadi mi onun mu acisini cikarmaya çalışıyor.
Tabiiki bu cocuguyla ilgilenmemesinin bi bahanesi aslaaaa olamaz ama
Kac yaslarinda evlendiniz
Ve cocuk kac yasinda oldu merak ettim
27 yasinda evlendik, tam 2 sene birlikteydik ozgurce gezdik tozduk yedik. Atandi gitti ben ank.da kaldim. Haziran da evlencektik olmaz dedi sen orda ben burda subata aldik apar topar. Kendi istedi ben suclu oldum. 6 ay sonra hamile kaldim. Surpriz bir bebekti dusunmuyorduk aslinda,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?