- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Heart of Gold
İşin ilk kuralı o eve geldiğinde söylenmeyeceksin. Hatta evde olmayacaksın. Geldiğinde seni bulamazsın. Eve yemek yemeğe gelip geri mi çıkıcak. Aaaa canım valla geleceğini düşünemedim hep arkadaşlarınla yiyorsun ya. Ben de zaten bütün gün dışardaydım. Hadi sen çık dışarıda ye çok yorgunum. Ama bunu kesinlikle laf sokarak değil. Önemseme adamı. Kesinlike önüne yemeğini koyma. Madem birlikte yemek yemek istediğinizde arkadaşlarını tercih ediyor. Hep onlarla yesin. Bir yerden sonra o arkadaşlar da sıkar emin olun. Ama ne kadar çabuk olsa kardır. Bir şey olur kavga ederler küserler. Eski keyfi alamaz her zaman.
Çocuğun hasta mı oldu gece. Atla taksiye doktora git. Hiç ona haber verme. Evde uyuyor olsun, ya da dışarıda olsun haber verme. Ertesi gün anlat gece doktora götürdüm şu ilaçları verdi falan diye. benim niye haberim yok diye o sorgulasın bunları. E canım sen meşguldun. Moralini bozak istemedim ciddi bir şey değildi zaten ben hallettim dersin biter.
o seni merak etmeli biraz da.
Ben olsam böyle yürütmezdim açık söyliyim. İyi bir kavga çıkarır giderdim evde. Sürtülsün birazcık. Ama ilk etapta biraz ilgisiz davran bakalım..
Senin de en güzel yılların böyle kızınla eve kapanarak geçmemeli. Kendini düşün biraz da.
Çocuğun hasta mı oldu gece. Atla taksiye doktora git. Hiç ona haber verme. Evde uyuyor olsun, ya da dışarıda olsun haber verme. Ertesi gün anlat gece doktora götürdüm şu ilaçları verdi falan diye. benim niye haberim yok diye o sorgulasın bunları. E canım sen meşguldun. Moralini bozak istemedim ciddi bir şey değildi zaten ben hallettim dersin biter.
o seni merak etmeli biraz da.
Ben olsam böyle yürütmezdim açık söyliyim. İyi bir kavga çıkarır giderdim evde. Sürtülsün birazcık. Ama ilk etapta biraz ilgisiz davran bakalım..
Senin de en güzel yılların böyle kızınla eve kapanarak geçmemeli. Kendini düşün biraz da.
Son düzenleme: