Arkadaşlarınız rejim yaptığınızı söylediğinizde artık size inanmıyorlar mı?

cagemsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
14
0
0
Ankara
Arkadaşlar merhaba hepinize ben 1 aydır dünyanın en sağlıklı ürünleriyle besleniyorum ve kendimi ciddi anlamda inanılmaz iyi hissediyorum,beni bu ürünlerle tanıştıran sponsorum 18 kilo verdi sağlıklı bir şekilde yağ kas oranı dengesiyle,metabolik yaşını düşürerek,harika değil mi :)
kurucusu annesini diyet hapları yüzünden kaybedip hayatını insanları sağlıklı zayıflatmak için adayan mark huges.müthiş bir adam. çinin bitkisel beslenmesinden aldığı ilhamla dahaa uzun ve sağlıklı yaşamalarını görünce bunu amerikanın son teknolojisiyle birleştiren uzman Dünya da hayatta olan sadece 12 nobel ödüllü bilim adamı Dr. Louis Ignarro,( lütfen araştırın bu kişiyi) :) ben birilerine yardımcı olmak isterim. lütfen yardıma ihtiyacınız varsa enerji düşüklüğü, aşağı kilo kontrol,yukarı kilo kontrol ya da ihtiyacı olan varsa edebilirm. bana email atabilirsiniz reklama ihtiyacı olmayan bir ürün ve kuralları gereği söylemiyorum. ilgilenirseniz gmail adresime() mesaj atabilirsiniz.
unutmayın kaderiniz kader anlarınızda şekillenir. lütfen ulaşın sorun en azından pişman olmıcaksınıız

Son düzenleyen: Moderatör:

Kimsenin ihtiyacı olmamasına çok sevindim o halde. böyle devam edin arkadaşlar süpersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…