Sende biraz anlayisli ol bacım ama adam! İş üstünde bir ay sevissin gelsin seninle de ilgilenir.Erkek arkadasim kuzenleriyle 1 aylik bir tatile cikti. Erkek erkege takiliyoruz musait olamiyorum diye 1-2 dk konusabiliyoruz (tabi ben ararsam) mesajlarima da pek cevap vermiyor. Yani bu surede iletisimimiz ben aramasam olmayacak. Bu da cok sinir bozucu oluyor. En iyisi onu kendi haline birakmak diye dusunuyorum. 1 ay ben de bir mola vereyim.
Erkekler hep boyle mi? Siz de olsaniz sizi aramayan adamla iletisimi kesip 1 ay rahat mi birakirdiniz?
Guvenım tam ama o da bana fazla güvendiği için tatil dönüşü beni bulacağından emin.Sende biraz anlayisli ol bacım ama adam! İş üstünde bir ay sevissin gelsin seninle de ilgilenir.
Koşarak olay mahallinden uzaklaş bu adam ayrılmayı mesajla bile hak etmiyor
Burada tecrübe konuşuyor ki , onu bırak adam sana saygı duymuyor, kaybetmekten korkmuyor ve en önemlisi de merak etmiyor yani seni el altı görüyor. Birazcık saygı emin ol seni ondan daha mutlu edecekGuvenım tam ama o da bana fazla güvendiği için tatil dönüşü beni bulacağından emin.
Haklı olabilirsin.Burada tecrübe konuşuyor ki , onu bırak adam sana saygı duymuyor, kaybetmekten korkmuyor ve en önemlisi de merak etmiyor yani seni el altı görüyor. Birazcık saygı emin ol seni ondan daha mutlu edecek
Bizimki de uzun mesafeli. Mesafe olunca ciddi bir adım atamıyorsun, karşı tarafı doğru da değerlendiremiyorsun. Bir de böyle bir erkeği değerlendirmek çok daha zor oluyor. Belki de değerlendirmeye bile almamam gerekiyor ama bırakamadım bunca zamanUzun mesafeli bir ilişkiden çıktım seneler önce, yani erkekler böyle değil. Uzak olmamıza rağmen 7/24 konuşurduk sizinkisi aşmış artık. Bence ne yazın ne arayın ne de konuşmaya çalışın.
Sizi merak etmeyen bir adamla senelerinizi heba etmezsiniz bence.
Biz eğlenceliydik buluşurduk zaman geçirirdik. 5 sene sürdü benim. Bizim bitmesinin sebebi farklıydı ama bitincede arkadas kalmıştık zaten.Bizimki de uzun mesafeli. Mesafe olunca ciddi bir adım atamıyorsun, karşı tarafı doğru da değerlendiremiyorsun. Bir de böyle bir erkeği değerlendirmek çok daha zor oluyor. Belki de değerlendirmeye bile almamam gerekiyor ama bırakamadım bunca zaman
Bu sözü sevdim :)Kimsenin kafasına göre gidip döndüğü durağında beklemeyin, yolunuza gidin
Haklısınız, belki de arayan soran taraf olduğumdan kendisi gerek görmüyordur. 4 sene böyle alıştı tabi. şimdi aramasam umrunda bile olmaz belki deBiz eğlenceliydik buluşurduk zaman geçirirdik. 5 sene sürdü benim. Bizim bitmesinin sebebi farklıydı ama bitincede arkadas kalmıştık zaten.
Yapı gereği umursamaz erkek hicbir zaman beklentilerinizi karşılayamaz. Ve bu süreçteki iletisiminiz hic sağlıklı değil. Birazda onun böyle olmasının sebebi sizsiniz adam alışmış aramalarınıza yazmalarınıza nede olsa o yazar arar sorar diye düşünüyor. Hatta ayrılırsanız bile adamın umrunda olmaz. O yüzden siz degisikliklere simdiden baslayın arayıp sormayın.
Olur umrunda... hatta öyle güzel olur ki sonra dönüp der ki “bu kıza noldu sürekli arardı sorardı” der. Erkek bu.Haklısınız, belki de arayan soran taraf olduğumdan kendisi gerek görmüyordur. 4 sene böyle alıştı tabi. şimdi aramasam umrunda bile olmaz belki de
3 günlük tatile gitse neyse; zaten kısıtlı zaman geçirecekler, bırakayım da full time tadını çıkarsın derim. Ama 30gün birlikte tatil yapacaklar, bol bol zamanları var, neyin vakit bulamaması bu?Erkek arkadasim kuzenleriyle 1 aylik bir tatile cikti. Erkek erkege takiliyoruz musait olamiyorum diye 1-2 dk konusabiliyoruz (tabi ben ararsam) mesajlarima da pek cevap vermiyor. Yani bu surede iletisimimiz ben aramasam olmayacak. Bu da cok sinir bozucu oluyor. En iyisi onu kendi haline birakmak diye dusunuyorum. 1 ay ben de bir mola vereyim.
Erkekler hep boyle mi? Siz de olsaniz sizi aramayan adamla iletisimi kesip 1 ay rahat mi birakirdiniz?
bas tekmeyi gitsinErkek arkadasim kuzenleriyle 1 aylik bir tatile cikti. Erkek erkege takiliyoruz musait olamiyorum diye 1-2 dk konusabiliyoruz (tabi ben ararsam) mesajlarima da pek cevap vermiyor. Yani bu surede iletisimimiz ben aramasam olmayacak. Bu da cok sinir bozucu oluyor. En iyisi onu kendi haline birakmak diye dusunuyorum. 1 ay ben de bir mola vereyim.
Ben onu tamamen rahat bırakırdım. Başkası var farkında mısınız?Erkek arkadasim kuzenleriyle 1 aylik bir tatile cikti. Erkek erkege takiliyoruz musait olamiyorum diye 1-2 dk konusabiliyoruz (tabi ben ararsam) mesajlarima da pek cevap vermiyor. Yani bu surede iletisimimiz ben aramasam olmayacak. Bu da cok sinir bozucu oluyor. En iyisi onu kendi haline birakmak diye dusunuyorum. 1 ay ben de bir mola vereyim.
İşte bu ruhu istiyorum. 1 ay beni aramayan adama güven duymak ne güzel bir özgüven. . Siz hep mutlu olursunuz.Guvenım tam ama o da bana fazla güvendiği için tatil dönüşü beni bulacağından emin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?