- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Bence guvenilecek biri degil yapmaz deme. Gorusmesen daha hayirli. Ben olsam evime almazdim asla. Ki sana yapmasa da baska insanlarin gunahina girmis. Bence boyle erkekler ve kadinlar toplumdan soyutlanmali kimse onlarin yuzune bakmamali pisliklerHaklısınız valla. Benim eşime takılmaz o kadarını beklemem ama ha bana yapmış ha baskasina zaten..
Ben olsam bütün irtibatımı keserdim.böyle ahlaksızca sey olmaz. Kızda ne kişilik var ne bi şey. Evli kişilerle nasıl görüsür.Merhaba dert değil de akıl danışmak istedim.
Benim bi arkadasım var. İlk tanistigimizda sevgilisini esim diye tanitti. 1 sene falan ben öyle biliyordum. Sonra bir şekilde anladım ben sordum, başkasıyla evli değil mi diye inkar etmedi. Adam evliymiş. Esi ayrilmiyormus ama sevmiyormuş da. Klasik şeyler işte. Başta inanmadım ama adamın ailesi arkadaşımla baya görüşüyolar falan. Neyse ben araya ciddi bir mesafe koydum ama tamamen de kesmedim arkadaşlığımı. Zaten bu olaydan sonra birkaç kez daha gördüm, sonrası arkadaşım kayıplara karıştı.
Bu görmediğim 1 sene içinde ise çok kötü bir olay yaşamış malesef. Neyse yakın zamanda geri döndü ve adatıldığını öğrendi. Hem yaşadığı şeyleri hemde aldatıldığını öğrenince koyduğum mesafeyi kaldırıp her türlü destek olmaya çalıştım. Belki o kişiden de uzak tutarım dedim. Çünkü arkadaş olarak iyi biri, sever(d)im kendisini. Manevi olarak çok destek olduğu zamanlar oldu vs. Bu arada bana birisinden bahsetti. Birisi tanıştırmış, adam yine evli, bak sakın uzak dur dedim, 'asla olmaz' dedi.
Ama sanırım olmuş bile o iş. Çünkü gece vakti onları gördüğümüzden şüphelenip beni aradı sadece arkadaşız, onla konuşmak iyi geliyor asla olmaz falan dedi. Ben görmemiştim halbuki. Paniğinden kendisini ele verdiğini düşünüyorum. Panik sebebi de şu kocası zannettiğim ilk sevgilisiyle de hala, her ne kadar ilişkim yok dese de, hiç birşey olmamış gibi görüşüyor. Kirasını falan adam ödüyor yani. Evine girip çıkıyor. Ona söyleriz diye korktu sanırım. Yada utandı bilemem. Tabi bunu öğrenince çok soğudum. Ilki hadi hataydı vs vs.
Şimdi pat diye kesmele miyim ben bu arkadaşlığı? Beceremiyorum da bana adım atan insanı nasıl iterim. Yoksa sadece mesafe koysam merhaba merhaba mi olsam? Bir de yaşadıgi sıkıntıdan dolayı psikolojisi hiç iyi değil. Bir tekme de ben mi vurayım? Siz olsanız ne yapardınız?
Boylelerinin ne derdi biter ne sorunu biter.. uzak dur arkadasim hergun burda ikinci kadinlara lanet okunuyo.. iki adamla birlikte ha iliskisi var ha yok gorusuyo mu gorusuyo ... Kendi hayatini kendi secmis cezasinida kendi cekecek.. arama sorma acma telefonunu gordugunde gormemezlikten gel .. sende evliymissin ikinci kadin hakkinda sen ne dusunursun..
Senin eşine de takılabilir onun için sorun değil ki sen yine de tedbiri elden bırakma kimseye de bu kadar güvenme..
Hadi bir hata yaptı ikincisinde de yine evliyle birlikteyse o hata değildir artık. Başka "bir
Aynen öýle malesef
Merhaba dert değil de akıl danışmak istedim.
Benim bi arkadasım var. İlk tanistigimizda sevgilisini esim diye tanitti. 1 sene falan ben öyle biliyordum. Sonra bir şekilde anladım ben sordum, başkasıyla evli değil mi diye inkar etmedi. Adam evliymiş. Esi ayrilmiyormus ama sevmiyormuş da. Klasik şeyler işte. Başta inanmadım ama adamın ailesi arkadaşımla baya görüşüyolar falan. Neyse ben araya ciddi bir mesafe koydum ama tamamen de kesmedim arkadaşlığımı. Zaten bu olaydan sonra birkaç kez daha gördüm, sonrası arkadaşım kayıplara karıştı.
Bu görmediğim 1 sene içinde ise çok kötü bir olay yaşamış malesef. Neyse yakın zamanda geri döndü ve adatıldığını öğrendi. Hem yaşadığı şeyleri hemde aldatıldığını öğrenince koyduğum mesafeyi kaldırıp her türlü destek olmaya çalıştım. Belki o kişiden de uzak tutarım dedim. Çünkü arkadaş olarak iyi biri, sever(d)im kendisini. Manevi olarak çok destek olduğu zamanlar oldu vs. Bu arada bana birisinden bahsetti. Birisi tanıştırmış, adam yine evli, bak sakın uzak dur dedim, 'asla olmaz' dedi.
Ama sanırım olmuş bile o iş. Çünkü gece vakti onları gördüğümüzden şüphelenip beni aradı sadece arkadaşız, onla konuşmak iyi geliyor asla olmaz falan dedi. Ben görmemiştim halbuki. Paniğinden kendisini ele verdiğini düşünüyorum. Panik sebebi de şu kocası zannettiğim ilk sevgilisiyle de hala, her ne kadar ilişkim yok dese de, hiç birşey olmamış gibi görüşüyor. Kirasını falan adam ödüyor yani. Evine girip çıkıyor. Ona söyleriz diye korktu sanırım. Yada utandı bilemem. Tabi bunu öğrenince çok soğudum. Ilki hadi hataydı vs vs.
Şimdi pat diye kesmele miyim ben bu arkadaşlığı? Beceremiyorum da bana adım atan insanı nasıl iterim. Yoksa sadece mesafe koysam merhaba merhaba mi olsam? Bir de yaşadıgi sıkıntıdan dolayı psikolojisi hiç iyi değil. Bir tekme de ben mi vurayım? Siz olsanız ne yapardınız?
acik acik konusun dicemde cok zor... aradiginda acin musait degilim deyin isim var vs vs gorusmek zorunda kaldiginizda senin olaylara karismak istemiyorum falan diin ne bileyim soguk davranin zamanla anlar diye umut ediyorumSiz ne düşünüyosanız onu düşünüyorum bende. Öyle bir tanıdìgim bile olmadı daha once ne erkek ne kadın. Ama iste aradiginda acmami ve gordugumde selam vermemem gerekiyor da onu beceremedim bi. Şimdi yorumlarla sarsildim. :)
Ya eşime yapar diye düşünerek sormadım açikcasi. Hatta geçen gün gece geç saate kadar oturdu esime biraktirdim evine tek gitmesin diye. Yapacak olsalar benle arkadas olmadan da yapar. Ararsa acmayacagim. Gordugumde de belki selam verirse soguk bisekilde selam verip kafami cevirecegim. En iyisi bu.bence merhabayı bile kes
eğer zoruna gider de sorarsa, ben senin yaptıklarını yapan insanlardan hoşlanmıyorum de
birgün senin eşine de yapar yapmaz bence konu o değil
önemli olan bu kızın "vicdanı" yok
Allah vicdansız insanlardan korusun, karşılaştırmasın diye boşa dememişler
"vicdan" çok çok çok önemli...
acik acik konusun dicemde cok zor... aradiginda acin musait degilim deyin isim var vs vs gorusmek zorunda kaldiginizda senin olaylara karismak istemiyorum falan diin ne bileyim soguk davranin zamanla anlar diye umut ediyorum
Biliyor. O da tanıyor kızı.Eşin biliyor mu böyle bir arkadaşını
Bu hayatını biliyor mu peki? Ve sana ne diyor? Görüşme ya da görüşebilirsin?Biliyor. O da tanıyor kızı.
Yok yahu beni itemez daha neler. Çoluklu çocuklu kadınım ben :) haklısınız.Bence böyle bir insandan uzak durman gerekir cünkü hernekadar düsüncelerini yanlis bulsanda senide bu tür seylere itebilir yaptiklari olabilir normallesmis resmen onda..
Bide tuhaf olan evli olan bir adamla birlikte oluyor diger kadini umursamiyor kendisi aldatlinca hemen dünya basina yikiliyor oysaki.. ama onun yüzünden kac kadin aldatiliyor burda..
Yargilamak istemiyorum ama hayir gelmez baskalarini düsünmeyen insandan.
Eve cikip giren bile belli degil .. cok yazik ..
Sendemi evlisin? O zmn kesinlikle ve kesinlikle bak altini cizerek soyluyorum kesinlikle uzak dur bu kadindan. Senin kocani ayartmiycagi ne malum? " kiza destek oluyum" diye caya kahveye cagir snra bak bakalm neler oluyor.Yok yahu beni itemez daha neler. Çoluklu çocuklu kadınım ben :) haklısınız.
Bu hayatını biliyor mu peki? Ve sana ne diyor? Görüşme ya da görüşebilirsin?
Haklı Ada'm. Yol ver gitsin. Çok kurtulmak isteseydi 2.ye başlamazdı.Yavas yavas yol ver artık diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?