Arkadaşlığımı kesmele miyim?

Haklısınız valla. Benim eşime takılmaz o kadarını beklemem ama ha bana yapmış ha baskasina zaten..
Bence guvenilecek biri degil yapmaz deme. Gorusmesen daha hayirli. Ben olsam evime almazdim asla. Ki sana yapmasa da baska insanlarin gunahina girmis. Bence boyle erkekler ve kadinlar toplumdan soyutlanmali kimse onlarin yuzune bakmamali pislikler

Bence böyle bir insandan uzak durman gerekir cünkü hernekadar düsüncelerini yanlis bulsanda senide bu tür seylere itebilir yaptiklari olabilir normallesmis resmen onda..
Bide tuhaf olan evli olan bir adamla birlikte oluyor diger kadini umursamiyor kendisi aldatlinca hemen dünya basina yikiliyor oysaki.. ama onun yüzünden kac kadin aldatiliyor burda..
Yargilamak istemiyorum ama hayir gelmez baskalarini düsünmeyen insandan.
Eve cikip giren bile belli degil .. cok yazik ..

Ben olsam bütün irtibatımı keserdim.böyle ahlaksızca sey olmaz. Kızda ne kişilik var ne bi şey. Evli kişilerle nasıl görüsür.

Siz ne düşünüyosanız onu düşünüyorum bende. Öyle bir tanıdìgim bile olmadı daha once ne erkek ne kadın. Ama iste aradiginda acmami ve gordugumde selam vermemem gerekiyor da onu beceremedim bi. Şimdi yorumlarla sarsildim. :)

bence merhabayı bile kes
eğer zoruna gider de sorarsa, ben senin yaptıklarını yapan insanlardan hoşlanmıyorum de
birgün senin eşine de yapar yapmaz bence konu o değil
önemli olan bu kızın "vicdanı" yok
Allah vicdansız insanlardan korusun, karşılaştırmasın diye boşa dememişler
"vicdan" çok çok çok önemli...

acik acik konusun dicemde cok zor... aradiginda acin musait degilim deyin isim var vs vs gorusmek zorunda kaldiginizda senin olaylara karismak istemiyorum falan diin ne bileyim soguk davranin zamanla anlar diye umut ediyorum

Yani şoyle söyliyim. Ben bu kadını direk bu sekilde tanisaydim yuzune bile bakmazdim. Benim boyle hic bi tanidigim bile olmadi. Yani oyle genis bi insan falan degilim :)

Ben onunla arkadasligim boyunca evli saniyodum. Ogrenince oyle gorunce merhaba merhaba o kadar. Donunce ben ilk gorusene kadar iliskisi bitmisti zaten. Ama simdiki durum daha da kotu yapti gozumde tabi

Ya eşime yapar diye düşünerek sormadım açikcasi. Hatta geçen gün gece geç saate kadar oturdu esime biraktirdim evine tek gitmesin diye. Yapacak olsalar benle arkadas olmadan da yapar. Ararsa acmayacagim. Gordugumde de belki selam verirse soguk bisekilde selam verip kafami cevirecegim. En iyisi bu.

acik acik konusun dicemde cok zor... aradiginda acin musait degilim deyin isim var vs vs gorusmek zorunda kaldiginizda senin olaylara karismak istemiyorum falan diin ne bileyim soguk davranin zamanla anlar diye umut ediyorum

Haa onları konustum. Ilki icin seninevli adamla ne isin var sonu boyle olcakti seni sevmiyor kandiriyor dalga geciyor herseyi dedim. Basina gelenler yaptiklarinin sonucu dedim. Hatasini kabul ediyor zaten. Evet dedi ama.gitti bak sakin o da evli bosanmadan uzak dur dedigim halde gorusuyor. Sevgili olmasa bile farketmez ki adamin sende gozu var arkadaş. Nasil arkadas olacak sizden.

Yok yahu beni itemez daha neler. Çoluklu çocuklu kadınım ben :) haklısınız.

Bu arkdasin yolu yol degil.
Evli erkeklerden hoslanma gibi bi takintisi var.
Tabikide hemen kesmelisin iliskini.
O tekmeyi haketti. Tekme bile diyemezsin, layik oldugu seyi yasadi dersin.

Allah islah etsin.

Yok yahu beni itemez daha neler. Çoluklu çocuklu kadınım ben :) haklısınız.
Sendemi evlisin? O zmn kesinlikle ve kesinlikle bak altini cizerek soyluyorum kesinlikle uzak dur bu kadindan. Senin kocani ayartmiycagi ne malum? " kiza destek oluyum" diye caya kahveye cagir snra bak bakalm neler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…