Arkadaşlığımı kesmele miyim?

Pat diye kesmek mi kusura bakma da bu olayı burda sormana bile gerek yok birde başından kötü olay geçti diyorsun ciddi misin sen kadın evli adamlarla dost hayatı yaşarken o eşleri aldatılmış olmuyor mu?bence dikkat et ilerideki hedef evlysen esin sevgilin veya baban olmasın

Ya arkadaşlar şöyle ben zaten 2.yi ogrendigim gunden beri gorusmedim. Acikcasi artik bunun karakteri oldugunu, hata falan olmadigini yeni anladim. Cunku ilkiyle ilskileri biraz degisikti zaten. Adamin cocugu bile bunla gorusuyormus falan. Adaminailesi bu kiza geinimiz diyorlar. Aman sacma sapan iste. Ki onu ogrendigimde de mesafemi koymustum. Ama bu seferkinde e bu da mi hata bu demek ki zevk aliyor evli kriterinden dedim. Yuzne bile bakasim yok zatn. Sadece boyle bi durumda bi sıkıntısi olsa yada yolda karşılaşsak sırtımı donsem absurt mu olur dedim. Belki hatali dusunuyorumdur dedim ama dusunmuyomusum :) herkes aynı şeyi yazdıgina gore. Tesekkurler tekrardan.

Asla gorusmezdim bir oyle bir kadinla.bu kizin ailesi yokmu ne demek diger adam kirasini oduyir nasil bir iliskileri var.
Bu sevgililik degik bildigin metres hayati.

Allah akıl fikir versin, Hidayet versin diye dua ederdim başka türlü engel olmanız onu düzeltmeniz mümkün değil..sonuçta yuva yıkıcı konumunda arkadaşınız araya mesafe koyun müslüman küsmez tepkinizi soğuk durarak gösterebilirsiniz

sizin o adına insan bile demeyeceğim müsvette arkadaşınız yüzünden burada okuduğumuz konuların haddi hesabı yok. (tamam erkeklerde sütten çıkma ak kaşık değil tabiki) bir yuvayı yıktığı yetmiyor ikinciye de el atmış...bir söz vardır her davranışımı buna göre şekillendiririm 'hayatın bir roman olsaydı ve her anın başkaları tarafından okunsaydı o karakter olmak ister miydin? ' arkadaşınız düşüğün de aşağısında karaktersiz gözü dönmüş, başkalarının üzerinden geçinen bir asalak... ben sizin yerinizde olsam ona kendisini gösterip ve bu sebeplerden ötürü seninle kesinlikle görüşmek istemiyorum derdim..

Ben hele ki evli olsam görüşmezdim bile.

Koca buldumcukluktan değil; bugün birini rahatça aldatan kişinin yarın ucu bana da dokunur. Niye dokunmasın?

Kaldı ki eşimin çevresinde de böyle bir insandan rahatsız olurdum. Diğer açıdan da bakarsak

Asla gorusmezdim bir oyle bir kadinla.bu kizin ailesi yokmu ne demek diger adam kirasini oduyir nasil bir iliskileri var.
Bu sevgililik degik bildigin metres hayati.
Yok ailesi uzakta ayri yasiyor. Onlarda ilk adami damat olarak kabul etmisler. Evli oldugunu biliyolar mi bilmiyorum. O kadar ayrintili sormadim.

Hic yoktan kiniyorum duydukca. Kinadigimi gormek istemiyorum. :)

Can'ım daha ilk cümlende arkadaşlığını kesmen gerektiğini düşündüm,yani 1 yıl boyunca sana yalan söylemiş evliyim diye,helali yaşadıklarından sonra yineevli birini bulmuş sen ona destek oldukça yaptıklarına da ortak olmuş sayılırsın bence

Hic yoktan kiniyorum duydukca. Kinadigimi gormek istemiyorum. :)
Boşverin ne kınayın ne düşünün. Hatta acımayın bile.

Birine acımaya başladığımızda en son kendimize acır halde buluyoruz kendimizi çünkü.

Ne hali varsa görsün, dünya üzerindeki tek arkadaşınız değil sonuçta öyle değil mi?

Aynen öyle. Oturup sözde eşlerimizi çekiştirirdik.aldatilmaktan falan bahsettik. Ben 2. Kadınlara bi dünya laf saydım. Ve o zaman rahatsiz olmadi mi hyret ediyorum.

Cok yanlış yoldasin bunun ne vicdanla ne maziyle alakasi var.
Kadin yalanci ve ne oldugu malum ortada tescillenmis.
Ilk basta sana 1 yil boyunca yalan soylemesinden bitirmen lazımdı.
Toplumun ve ahlakin kabul edemeyecegi davranislar vardir.
Eger sen onun yanında durmaya devam edersn o kadinin ne oldugunu bilenler zamanla seninde onun gibi oldugunu dusunup etrafta konusurlar.
Atalarin sözü bile var bana arkadasini söyle sana kim oldugunu soyliyim diye.
Ustelil evli bir bayansin.
Bu yaptığıini yanlis bulma sen düşene bir tekme vuran değilsin.
Karşındaki kişinin durumu cok farkli.
Esin nasil bir sey demiyor gorusmene bilmiyor sanirim.
Sahsem ben esimin boyle karakterde arkadaşı olsa uyarirdim eşimi.
Neyse cok uzattim ama soylenenlere kulaak ver bence.

Esim taniyo kendisini. Suanda oda gorusmemi istemiyor. Bende istemiyorum zaten. Sadece bu kadar katı dusunmem normal mi diye sormak istedim. Normalmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…