- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Merhaba dert değil de akıl danışmak istedim.
Benim bi arkadasım var. İlk tanistigimizda sevgilisini esim diye tanitti. 1 sene falan ben öyle biliyordum. Sonra bir şekilde anladım ben sordum, başkasıyla evli değil mi diye inkar etmedi. Adam evliymiş. Esi ayrilmiyormus ama sevmiyormuş da. Klasik şeyler işte. Başta inanmadım ama adamın ailesi arkadaşımla baya görüşüyolar falan. Neyse ben araya ciddi bir mesafe koydum ama tamamen de kesmedim arkadaşlığımı. Zaten bu olaydan sonra birkaç kez daha gördüm, sonrası arkadaşım kayıplara karıştı.
Bu görmediğim 1 sene içinde ise çok kötü bir olay yaşamış malesef. Neyse yakın zamanda geri döndü ve adatıldığını öğrendi. Hem yaşadığı şeyleri hemde aldatıldığını öğrenince koyduğum mesafeyi kaldırıp her türlü destek olmaya çalıştım. Belki o kişiden de uzak tutarım dedim. Çünkü arkadaş olarak iyi biri, sever(d)im kendisini. Manevi olarak çok destek olduğu zamanlar oldu vs. Bu arada bana birisinden bahsetti. Birisi tanıştırmış, adam yine evli, bak sakın uzak dur dedim, 'asla olmaz' dedi.
Ama sanırım olmuş bile o iş. Çünkü gece vakti onları gördüğümüzden şüphelenip beni aradı sadece arkadaşız, onla konuşmak iyi geliyor asla olmaz falan dedi. Ben görmemiştim halbuki. Paniğinden kendisini ele verdiğini düşünüyorum. Panik sebebi de şu kocası zannettiğim ilk sevgilisiyle de hala, her ne kadar ilişkim yok dese de, hiç birşey olmamış gibi görüşüyor. Kirasını falan adam ödüyor yani. Evine girip çıkıyor. Ona söyleriz diye korktu sanırım. Yada utandı bilemem. Tabi bunu öğrenince çok soğudum. Ilki hadi hataydı vs vs.
Şimdi pat diye kesmele miyim ben bu arkadaşlığı? Beceremiyorum da bana adım atan insanı nasıl iterim. Yoksa sadece mesafe koysam merhaba merhaba mi olsam? Bir de yaşadıgi sıkıntıdan dolayı psikolojisi hiç iyi değil. Bir tekme de ben mi vurayım? Siz olsanız ne yapardınız?
Arkadaş olmaya çalışmıyorum aslında. Arkadaşlıgımi kesmek istiyorum zaten :)Canım benim memlekette başka arkadaş mı kalmadı da adamlara afedersin ama metres olan kadınla arkadaş olmaya çalışıyosun?
Pat diye kesmek mi kusura bakma da bu olayı burda sormana bile gerek yok birde başından kötü olay geçti diyorsun ciddi misin sen kadın evli adamlarla dost hayatı yaşarken o eşleri aldatılmış olmuyor mu?bence dikkat et ilerideki hedef evlysen esin sevgilin veya baban olmasın
Merhaba dert değil de akıl danışmak istedim.
Benim bi arkadasım var. İlk tanistigimizda sevgilisini esim diye tanitti. 1 sene falan ben öyle biliyordum. Sonra bir şekilde anladım ben sordum, başkasıyla evli değil mi diye inkar etmedi. Adam evliymiş. Esi ayrilmiyormus ama sevmiyormuş da. Klasik şeyler işte. Başta inanmadım ama adamın ailesi arkadaşımla baya görüşüyolar falan. Neyse ben araya ciddi bir mesafe koydum ama tamamen de kesmedim arkadaşlığımı. Zaten bu olaydan sonra birkaç kez daha gördüm, sonrası arkadaşım kayıplara karıştı.
Bu görmediğim 1 sene içinde ise çok kötü bir olay yaşamış malesef. Neyse yakın zamanda geri döndü ve adatıldığını öğrendi. Hem yaşadığı şeyleri hemde aldatıldığını öğrenince koyduğum mesafeyi kaldırıp her türlü destek olmaya çalıştım. Belki o kişiden de uzak tutarım dedim. Çünkü arkadaş olarak iyi biri, sever(d)im kendisini. Manevi olarak çok destek olduğu zamanlar oldu vs. Bu arada bana birisinden bahsetti. Birisi tanıştırmış, adam yine evli, bak sakın uzak dur dedim, 'asla olmaz' dedi.
Ama sanırım olmuş bile o iş. Çünkü gece vakti onları gördüğümüzden şüphelenip beni aradı sadece arkadaşız, onla konuşmak iyi geliyor asla olmaz falan dedi. Ben görmemiştim halbuki. Paniğinden kendisini ele verdiğini düşünüyorum. Panik sebebi de şu kocası zannettiğim ilk sevgilisiyle de hala, her ne kadar ilişkim yok dese de, hiç birşey olmamış gibi görüşüyor. Kirasını falan adam ödüyor yani. Evine girip çıkıyor. Ona söyleriz diye korktu sanırım. Yada utandı bilemem. Tabi bunu öğrenince çok soğudum. Ilki hadi hataydı vs vs.
Şimdi pat diye kesmele miyim ben bu arkadaşlığı? Beceremiyorum da bana adım atan insanı nasıl iterim. Yoksa sadece mesafe koysam merhaba merhaba mi olsam? Bir de yaşadıgi sıkıntıdan dolayı psikolojisi hiç iyi değil. Bir tekme de ben mi vurayım? Siz olsanız ne yapardınız?
Yok ailesi uzakta ayri yasiyor. Onlarda ilk adami damat olarak kabul etmisler. Evli oldugunu biliyolar mi bilmiyorum. O kadar ayrintili sormadim.Asla gorusmezdim bir oyle bir kadinla.bu kizin ailesi yokmu ne demek diger adam kirasini oduyir nasil bir iliskileri var.
Bu sevgililik degik bildigin metres hayati.
:))))arkadasımı kesmelı mıyım? dıye okudum ya ne dıyım... :S
böyle insandan hayır gelir mi? Ne demeye görüşeceksin ki, sana bile dürüst değil. Bir de nasıl aldatılmış onu anlamadım, kendisi zaten metres rolunde, üçüncü kadın daha mı varmış?
Hic yoktan kiniyorum duydukca. Kinadigimi gormek istemiyorum. :)Ben hele ki evli olsam görüşmezdim bile.
Koca buldumcukluktan değil; bugün birini rahatça aldatan kişinin yarın ucu bana da dokunur. Niye dokunmasın?
Kaldı ki eşimin çevresinde de böyle bir insandan rahatsız olurdum. Diğer açıdan da bakarsak
Boşverin ne kınayın ne düşünün. Hatta acımayın bile.Hic yoktan kiniyorum duydukca. Kinadigimi gormek istemiyorum. :)
Can'ım daha ilk cümlende arkadaşlığını kesmen gerektiğini düşündüm,yani 1 yıl boyunca sana yalan söylemiş evliyim diye,helali yaşadıklarından sonra yineevli birini bulmuş sen ona destek oldukça yaptıklarına da ortak olmuş sayılırsın bence
Cok yanlış yoldasin bunun ne vicdanla ne maziyle alakasi var.
Kadin yalanci ve ne oldugu malum ortada tescillenmis.
Ilk basta sana 1 yil boyunca yalan soylemesinden bitirmen lazımdı.
Toplumun ve ahlakin kabul edemeyecegi davranislar vardir.
Eger sen onun yanında durmaya devam edersn o kadinin ne oldugunu bilenler zamanla seninde onun gibi oldugunu dusunup etrafta konusurlar.
Atalarin sözü bile var bana arkadasini söyle sana kim oldugunu soyliyim diye.
Ustelil evli bir bayansin.
Bu yaptığıini yanlis bulma sen düşene bir tekme vuran değilsin.
Karşındaki kişinin durumu cok farkli.
Esin nasil bir sey demiyor gorusmene bilmiyor sanirim.
Sahsem ben esimin boyle karakterde arkadaşı olsa uyarirdim eşimi.
Neyse cok uzattim ama soylenenlere kulaak ver bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?