- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Sendemi evlisin? O zmn kesinlikle ve kesinlikle bak altini cizerek soyluyorum kesinlikle uzak dur bu kadindan. Senin kocani ayartmiycagi ne malum? " kiza destek oluyum" diye caya kahveye cagir snra bak bakalm neler oluyor.
Haklı Ada'm. Yol ver gitsin. Çok kurtulmak isteseydi 2.ye başlamazdı.
Yok yahu beni itemez daha neler. Çoluklu çocuklu kadınım ben :) haklısınız.
Hadi birincisi hata, kaptırmış kendini, sonradan öğrenmiş vs diye bahaneler bulsak durumu kurtarmak için, belki biraz masumlaştırabiliriz.
Herkes hata yapar kimi büyük kimi küçük, ama hatasından ders alır ve aynı durumla tekrar karşı karşıya geldiğinde gardını alır.
Senin arkadaşın kadrolu 2.kadın resmen. Özellikle evli adamları tercih ediyor sanırım, bununda sebebi maneviyat veremedikleri için maddiyat veriyor olmaları muhtemelen.
Dediğim gibi, birinci kabul edilebilir desek hatasını anladı zor günler geçirdi yanında olun yazıktır derim. Ama ikinci kez aynı şartlarda bi adamla birliktelik yaşaması, durumun kasıtlı olduğunu dökmüş ortaya.
Aklınıza kurt düşürmek asla istemem, belki benim fesatlığım ama evliymişsiniz ve bu kadın resmen evli barklı adam avcısı gibi.
Adamlarda kabahat yok mu, elbette var ama konumuz şu an arkadaşın.
Hiç durmayın, koparın atın iletişiminizi. Cevap vermeyin, dönmeyin. Kendiliğinden kopup gidecektir zaten.
Kötü durumda diye acıdınız vicdan yapıp destek oldunuz ama çok inandığım bir söz vardır ve doğruluğunu her daim gördüm.
"Acıma, acınacak hale düşersin."
Kadın geçimini böyle sağlıyor heralde yoksa biri hata ikincisi ne peki?
Niye vicdan yapıyorsun canım benim, arkadaşın resmen kaşarlanmış! Bunlardan ayrılsa başkalarını bulur bitmez yani. Tamamen kes ilişkini, çamurunu bulaştırmasın sana da
Belki de en doğrusu gördüğün yerde kafayı çevirmektir, etrafındakiler herşeye rağmen onunla görüşmeye selamlaşmaya devam ettiği için yaptıklarının hoşgörüldüğünü normalleştiğini sanıyor belki de?Vicdan demiyim de böyle pat diye kesmek arayinca acmamak gorunce kafayi cevmek dusununce zor geldi. Abartmis mi olurum dedim kendi kendime. Yani ben tamam daha gorusmem ama yine yolda gorup de nber derse kafami ceviremem heralde. :)
Merhaba dert değil de akıl danışmak istedim.
Benim bi arkadasım var. İlk tanistigimizda sevgilisini esim diye tanitti. 1 sene falan ben öyle biliyordum. Sonra bir şekilde anladım ben sordum, başkasıyla evli değil mi diye inkar etmedi. Adam evliymiş. Esi ayrilmiyormus ama sevmiyormuş da. Klasik şeyler işte. Başta inanmadım ama adamın ailesi arkadaşımla baya görüşüyolar falan. Neyse ben araya ciddi bir mesafe koydum ama tamamen de kesmedim arkadaşlığımı. Zaten bu olaydan sonra birkaç kez daha gördüm, sonrası arkadaşım kayıplara karıştı.
Bu görmediğim 1 sene içinde ise çok kötü bir olay yaşamış malesef. Neyse yakın zamanda geri döndü ve adatıldığını öğrendi. Hem yaşadığı şeyleri hemde aldatıldığını öğrenince koyduğum mesafeyi kaldırıp her türlü destek olmaya çalıştım. Belki o kişiden de uzak tutarım dedim. Çünkü arkadaş olarak iyi biri, sever(d)im kendisini. Manevi olarak çok destek olduğu zamanlar oldu vs. Bu arada bana birisinden bahsetti. Birisi tanıştırmış, adam yine evli, bak sakın uzak dur dedim, 'asla olmaz' dedi.
Ama sanırım olmuş bile o iş. Çünkü gece vakti onları gördüğümüzden şüphelenip beni aradı sadece arkadaşız, onla konuşmak iyi geliyor asla olmaz falan dedi. Ben görmemiştim halbuki. Paniğinden kendisini ele verdiğini düşünüyorum. Panik sebebi de şu kocası zannettiğim ilk sevgilisiyle de hala, her ne kadar ilişkim yok dese de, hiç birşey olmamış gibi görüşüyor. Kirasını falan adam ödüyor yani. Evine girip çıkıyor. Ona söyleriz diye korktu sanırım. Yada utandı bilemem. Tabi bunu öğrenince çok soğudum. Ilki hadi hataydı vs vs.
Şimdi pat diye kesmele miyim ben bu arkadaşlığı? Beceremiyorum da bana adım atan insanı nasıl iterim. Yoksa sadece mesafe koysam merhaba merhaba mi olsam? Bir de yaşadıgi sıkıntıdan dolayı psikolojisi hiç iyi değil. Bir tekme de ben mi vurayım? Siz olsanız ne yapardınız?
Isun ilginci maddi olarak cok kotu duruma soktu adam onu. Onun borclari kizin uzerine oldu. 1 trilyonn borcu var suan. Yani faydasi yok zarari var.Buna modern o.. deniyor işte.
Her gün 3-4 kişiyle değilde, uzun süre bir kişiyle beraber olup ihtiyaçlarını karşılatmak...
O onun ihtiyacını karşılıyor, o da onun para ihtiyacını karşılıyor..
Çamur at izi kalsın demişler... Uzak dur.
Canım benim memlekette başka arkadaş mı kalmadı da adamlara afedersin ama metres olan kadınla arkadaş olmaya çalışıyosun?Merhaba dert değil de akıl danışmak istedim.
Benim bi arkadasım var. İlk tanistigimizda sevgilisini esim diye tanitti. 1 sene falan ben öyle biliyordum. Sonra bir şekilde anladım ben sordum, başkasıyla evli değil mi diye inkar etmedi. Adam evliymiş. Esi ayrilmiyormus ama sevmiyormuş da. Klasik şeyler işte. Başta inanmadım ama adamın ailesi arkadaşımla baya görüşüyolar falan. Neyse ben araya ciddi bir mesafe koydum ama tamamen de kesmedim arkadaşlığımı. Zaten bu olaydan sonra birkaç kez daha gördüm, sonrası arkadaşım kayıplara karıştı.
Bu görmediğim 1 sene içinde ise çok kötü bir olay yaşamış malesef. Neyse yakın zamanda geri döndü ve adatıldığını öğrendi. Hem yaşadığı şeyleri hemde aldatıldığını öğrenince koyduğum mesafeyi kaldırıp her türlü destek olmaya çalıştım. Belki o kişiden de uzak tutarım dedim. Çünkü arkadaş olarak iyi biri, sever(d)im kendisini. Manevi olarak çok destek olduğu zamanlar oldu vs. Bu arada bana birisinden bahsetti. Birisi tanıştırmış, adam yine evli, bak sakın uzak dur dedim, 'asla olmaz' dedi.
Ama sanırım olmuş bile o iş. Çünkü gece vakti onları gördüğümüzden şüphelenip beni aradı sadece arkadaşız, onla konuşmak iyi geliyor asla olmaz falan dedi. Ben görmemiştim halbuki. Paniğinden kendisini ele verdiğini düşünüyorum. Panik sebebi de şu kocası zannettiğim ilk sevgilisiyle de hala, her ne kadar ilişkim yok dese de, hiç birşey olmamış gibi görüşüyor. Kirasını falan adam ödüyor yani. Evine girip çıkıyor. Ona söyleriz diye korktu sanırım. Yada utandı bilemem. Tabi bunu öğrenince çok soğudum. Ilki hadi hataydı vs vs.
Şimdi pat diye kesmele miyim ben bu arkadaşlığı? Beceremiyorum da bana adım atan insanı nasıl iterim. Yoksa sadece mesafe koysam merhaba merhaba mi olsam? Bir de yaşadıgi sıkıntıdan dolayı psikolojisi hiç iyi değil. Bir tekme de ben mi vurayım? Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?