Arkadaşlığımı kesmele miyim?

Sendemi evlisin? O zmn kesinlikle ve kesinlikle bak altini cizerek soyluyorum kesinlikle uzak dur bu kadindan. Senin kocani ayartmiycagi ne malum? " kiza destek oluyum" diye caya kahveye cagir snra bak bakalm neler oluyor.

Dondukten sonra 1 kez görüştüm sadece. Oyle cok mıç mıç bi iliskimiz yok zaten. Evine ilk tanıstigimizda 1 kere gitmistim. O bana gelirdi. Onu tanidiktan sonra evime sadece bi kere geldi.

Hadi birincisi hata, kaptırmış kendini, sonradan öğrenmiş vs diye bahaneler bulsak durumu kurtarmak için, belki biraz masumlaştırabiliriz.
Herkes hata yapar kimi büyük kimi küçük, ama hatasından ders alır ve aynı durumla tekrar karşı karşıya geldiğinde gardını alır.
Senin arkadaşın kadrolu 2.kadın resmen. Özellikle evli adamları tercih ediyor sanırım, bununda sebebi maneviyat veremedikleri için maddiyat veriyor olmaları muhtemelen.

Dediğim gibi, birinci kabul edilebilir desek hatasını anladı zor günler geçirdi yanında olun yazıktır derim. Ama ikinci kez aynı şartlarda bi adamla birliktelik yaşaması, durumun kasıtlı olduğunu dökmüş ortaya.

Aklınıza kurt düşürmek asla istemem, belki benim fesatlığım ama evliymişsiniz ve bu kadın resmen evli barklı adam avcısı gibi.
Adamlarda kabahat yok mu, elbette var ama konumuz şu an arkadaşın.

Hiç durmayın, koparın atın iletişiminizi. Cevap vermeyin, dönmeyin. Kendiliğinden kopup gidecektir zaten.

Kötü durumda diye acıdınız vicdan yapıp destek oldunuz ama çok inandığım bir söz vardır ve doğruluğunu her daim gördüm.
"Acıma, acınacak hale düşersin."

Niye vicdan yapıyorsun canım benim, arkadaşın resmen kaşarlanmış! Bunlardan ayrılsa başkalarını bulur bitmez yani. Tamamen kes ilişkini, çamurunu bulaştırmasın sana da

Haklısıniz. Arayinca acmayacagim birsey soylemeden kesicem iliskimi. Zaten bi arar 2 arar en fazla. Ustume dusecegini zannetmiyorum.

Aynı hata 2 defa yapılmaz. Böyle bir insanı hayatımdan çıkarırdım .. Siz de evli bir kadınsınız böyle bir şeyi anlamanız gerekir. Yol verin gitsin.

Kadın geçimini böyle sağlıyor heralde yoksa biri hata ikincisi ne peki?

Yani ben ilkini çok sevdigini dusunuyodum. Evli bildigim zamalarda Benim esime karsi aklima bile getirmedigim incelikleri o yapiyodu adama. Ama sevgi degilmis. Yanliz para icin deseniz o da degil gibi o gibi bende bilemedim.

Niye vicdan yapıyorsun canım benim, arkadaşın resmen kaşarlanmış! Bunlardan ayrılsa başkalarını bulur bitmez yani. Tamamen kes ilişkini, çamurunu bulaştırmasın sana da

Vicdan demiyim de böyle pat diye kesmek arayinca acmamak gorunce kafayi cevmek dusununce zor geldi. Abartmis mi olurum dedim kendi kendime. Yani ben tamam daha gorusmem ama yine yolda gorup de nber derse kafami ceviremem heralde. :)

Tesekkurler arkadaslar. Aklin yolu bir. Gecmisin hatri bir yere kadar. Bu iliskileri duymak bile beni rahatsiz ediyor. Ortada hatasini anladim diyip anlamayan duzelmeyen biri var. Ben onu dogruya cekmeye calistim. Acitasyon yaptim agir konustum. Yine gitti ayni hatayi yapiyor. Benim ona etkim olmayacak belli. Zaten 1 sene bende kandirildim yalan ustune kurulmus arkadaslik. Dedigim gibi oyle mic mic hergun konusalim gibi bi arkadasligimiz yok. Onceden vardi ben bilmeden. Ama simdi tamamen kesmeliyim.

tv de falan o kadar normalleştiriliyor ki bu durumlar eyvah ben ne yapıyorum diyen yok. şu acun ılıcalar ali ağaoğlulardan falan nefret ediyorum.

peşinde gezen kadınlar ayrı alem. aşk da olur sevebilirsin de ama bu kadar ucuzlaşmanın alemi var mı. bekle ayrılsın öyle birlikte ol.

arkadaşınız bir üyeninin dediği gibi bide üstüne kadrolu olmuş. kısa yolan geçiniyorlar böyle. fahişelik daha edepli bence bunların yaptığının yanında. yaptıkları iş en azından. bunlar aşk gibi gösterip faydalanmanın derdinde.

görüşme kesinlikle.. ben olsam görüşmem. 2. kadınlara saygım yok..

Eşimşe benim tanışmama vesile olan arkadaşımın hayatına benziyor ne kadar özverili olursan ol sonunda yine kaybolur gider hiç yorma kendini onun için. Ve bisüre sonra yaptıklarını normal karşılamaya falan başlarsın Allah korusun bunun yaşla ilgisi yok insan beyni çabuk alışıyor içinde bulunduğu duruma. Neyse ben çıkardım hayatımdan ve huzurluyum sana da tavsiyr ederim

Vicdan demiyim de böyle pat diye kesmek arayinca acmamak gorunce kafayi cevmek dusununce zor geldi. Abartmis mi olurum dedim kendi kendime. Yani ben tamam daha gorusmem ama yine yolda gorup de nber derse kafami ceviremem heralde. :)
Belki de en doğrusu gördüğün yerde kafayı çevirmektir, etrafındakiler herşeye rağmen onunla görüşmeye selamlaşmaya devam ettiği için yaptıklarının hoşgörüldüğünü normalleştiğini sanıyor belki de?

Görüp de yüzüne bakmayınca az biraz sarsılıp ne oluyor diye düşünür belki.

Bende o açıdan biraz teredütte kalmıştım. Intihari dusunecek durumda. Ama beni de dinlemiyor ki. Dinlese biraz etkilendigini gorseydim pesini birakmazdim.

Buna modern o.. deniyor işte.
Her gün 3-4 kişiyle değilde, uzun süre bir kişiyle beraber olup ihtiyaçlarını karşılatmak...
O onun ihtiyacını karşılıyor, o da onun para ihtiyacını karşılıyor..

Çamur at izi kalsın demişler... Uzak dur.

Isun ilginci maddi olarak cok kotu duruma soktu adam onu. Onun borclari kizin uzerine oldu. 1 trilyonn borcu var suan. Yani faydasi yok zarari var.

Canım benim memlekette başka arkadaş mı kalmadı da adamlara afedersin ama metres olan kadınla arkadaş olmaya çalışıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…