• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasligimi nasil bitirebilirim

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba hanımlar
7 yıldır arkadaşım olan biri var.
En önemli zamanlarımda bahanelerle beni yalnız bıraktı ( düğünümde)
Su aralar Son zamanlarda işten çıkmıştı her gün beni arıyordu hep olumsuz ve negatif konusuyodu is bulamadım bulamiycam vs.diye inanın için sıkıldı yine de hadi yalnis bırakmadım derdini dinledim. Şimdi ise girdi msj falan attım doğru düzgün yanıt bile vermedi...başı sıkışınca beno aradığını farkettim ve arkadaşlığını bitirmek istiyorum
Annem onunla asla arkadaşlık etmemi istemiyor daha önce de küstük heryerden engelledim yine bana ulaştı dil döktü barıştım
Bu kadından nasıl uzaklasabilirim bana fikir verir misiniz

Benzer bir durumda ben kızı her yerde engelledim. Ulaşmaya çalışınca hiç cevap vermedim. Kendiliğinden kapandı gitti. Ikinci şansı verirdim eskiden böyle. Artik onuda yapmıyordum. Sizde söylemek istediğiniz birsey varsa söyleyin ondan sonra güle güle

Benzer bir durumda ben kızı her yerde engelledim. Ulaşmaya çalışınca hiç cevap vermedim. Kendiliğinden kapandı gitti. Ikinci şansı verirdim eskiden böyle. Artik onuda yapmıyordum. Sizde söylemek istediğiniz birsey varsa söyleyin ondan sonra güle güle

Ah sormayın ya kırmak istemiyorum
Bir kere heryerden engelledim yine de ulaştı
O zaman da barismiycaktim, şimdi kara kara düşünüyorum:(

Ah sormayın ya kırmak istemiyorum
Bir kere heryerden engelledim yine de ulaştı
O zaman da barismiycaktim, şimdi kara kara düşünüyorum:(

Beni bayram günü yakalamıştı yolda "bayramda küs kalmak olmaz" felan da filanda. Bende salak gibi iyi niyetimden tamam dedim. Kirmaniza gerek yok. "benim bu arkadaşlıga verdiğim kadar ilgiyi ve alakayı sen vermiyorsun. Ben Güzin abla değilim. Bu saatden sonra hayatda sana başarılar dilerim, ama lütfen beni artık arama." deyin çekilin arada. Biz hep iyi niyetimizden böyle oluyoruz. Böyle enerji vampirleri de hemen atlıyor. Allaha yakın, bizden uzak dursunlar. İnanın özlemeyeceksiniz bile

Vallahi ben acik acik soyledim. Arkadasimin da zor zamanlari oldu atlatmasini bekledim, atlattiktan sonra da senin atlatmani bekledim boyle boyle seninle arkadasligimi devam ettirmek istemiyorum dedim. Şok oldu ters tarafın gerçekten çok kötüymüş dedi, pişman değilim darbe yediğim 3 kişiye çok rahat açık açık bunu yaptım ve helalleştim.

Ne telefonlarini acin,hatta numarasini engelleyin, ne de mesajlarina cevap verin. Ya da isim var ben seni sonra arayim deyip geri donmeyin. Engellemek en mantiklisi.

Benim de vardı böyle bir tanıdığım. Hiç hoşlanmıyordum karakterinden. Ve çok alakasız insanlardık iki arkadaş olarak. Her özledim görüşelim dediğinde bir bahane uydurdum. Uzak durmamla ilgili her laf çakışını duymamazlıktan geldim, hiçbir iğneli konuşmasını üstüme almadım. O ararsa konuştum, mesaj atarsa kısa cevap verdim ama ben asla aramadım sormadım. Direkt görüşmeyelim demedim ama o kadar mesafe koyunca anladı tabi. Şimdi o kadın beni aramıyor, ben de mutluyum huzurluyum ;)

Mesela bende yaşadım 20 küsur senelik arkadaştık ha kardeşim ha oydu sonra benim en zor anlarımda kapımı bile çalmadı sonra bende hatalarını yüzüne vurdum tek tek ve engelledim her yerden ailem bile yapma etme kaç senelik arkadaşlık bitirilmez dedi ama bana negatif enerji veren insanı daha önemlisi kötü günümde yanımda olmayan birine ihtiyacım olmaz başta ağladım üzüldüm değmediği halde sonra alışıyosun kafan rahatlıyor inan.

Küsmek yada hayatından silmek zorunda değilsin
Aradıgında acma bi daha aradıgında ac ama konusurken ikinci dkda ay dur arkadan eşim arıyor de kapa bi daha dönme
Görüşmek isterse o gün su isim var Bugun bu de geciştir vs

Merhaba hanımlar
Su aralar Son zamanlarda işten çıkmıştı her gün beni arıyordu hep olumsuz ve negatif konusuyodu is bulamadım bulamiycam vs.diye inanın için sıkıldı yine de hadi yalnis bırakmadım derdini dinledim. Şimdi ise girdi msj falan attım doğru düzgün yanıt bile vermedi...başı sıkışınca beno aradığını farkettim ve arkadaşlığını bitirmek istiyorum
Annem onunla asla arkadaşlık etmemi istemiyor daha önce de küstük heryerden engelledim yine bana ulaştı dil döktü barıştım
küsmedende mesafe koyabilirsin....içindekileride şakaya getirerek söylersin, herşeyin farkında olduğunu anlasın...

Merhaba hanımlar
Siz de onu aciklama yapmaksızın cevapsız birakin

Merhaba hanımlar
Benzer bir durumda kişiyi arayıp arkadaşlığının benim için zaman kaybı olduğunu söylemiştim

Back
X