• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasligimi nasil bitirebilirim

Merhaba hanımlar
7 yıldır arkadaşım olan biri var.
En önemli zamanlarımda bahanelerle beni yalnız bıraktı ( düğünümde)
Su aralar Son zamanlarda işten çıkmıştı her gün beni arıyordu hep olumsuz ve negatif konusuyodu is bulamadım bulamiycam vs.diye inanın için sıkıldı yine de hadi yalnis bırakmadım derdini dinledim. Şimdi ise girdi msj falan attım doğru düzgün yanıt bile vermedi...başı sıkışınca beno aradığını farkettim ve arkadaşlığını bitirmek istiyorum
Annem onunla asla arkadaşlık etmemi istemiyor daha önce de küstük heryerden engelledim yine bana ulaştı dil döktü barıştım
Bu kadından nasıl uzaklasabilirim bana fikir verir misiniz
İletişim kurmayarak . Benim de hayatımda öyle insanlar oldu telefonlarına cevap vermedim mesajlarına donmedim kim bilir kaçıncı arayışında açtım telefonlarıma neden cevap vermiyosun bile diyemediler. Şimdi aynı ortamda denk gelmedikce görüşmüyoruz aynı ortamda denk gelince de hiç bişey yokmuş gibi mesafeli sohbetlerimiz oluyor ama ne o benim arkadaşım ne ben onun arkadaşıyım . .
Dil döksün o zaman konuşun sonra aynı şekilde davranmaya devam edin o da bi süre sonra bırakır . Ben kimse için merhametimi dostlugumu insanlığımı kullandırtmamayı öğrendim . Çok rahatım

Merhaba hanımlar
7 yıldır arkadaşım olan biri var.
En önemli zamanlarımda bahanelerle beni yalnız bıraktı ( düğünümde)
Su aralar Son zamanlarda işten çıkmıştı her gün beni arıyordu hep olumsuz ve negatif konusuyodu is bulamadım bulamiycam vs.diye inanın için sıkıldı yine de hadi yalnis bırakmadım derdini dinledim. Şimdi ise girdi msj falan attım doğru düzgün yanıt bile vermedi...başı sıkışınca beno aradığını farkettim ve arkadaşlığını bitirmek istiyorum
Annem onunla asla arkadaşlık etmemi istemiyor daha önce de küstük heryerden engelledim yine bana ulaştı dil döktü barıştım
Bu kadından nasıl uzaklasabilirim bana fikir verir misiniz
Aynı türden bi arkadaşım vardı ama aynı yani ancak bu kadar olur.. Tek farkla o benim evliliğimde değil boşanma sürecimde .oktan bi bahaneyle aylarca yanımda olmamıştı.. Sevgilisi varken doğru dürüst arayıp sormaz gelmez gitmezdi, işe girince de aynı şekilde, Ne zamanki sevgilisinden ayrılırdı gelir evimde haftalarca kalırdı kendini teselli ettirmek için.. Bir gün bir bahaneyle kendisine patladım ve tüm yaptıklarını saydım döktüm ve bi daha onunla görüşmek istemediğimi de söyleyip konuşmayı bitirdim.. Her yerden engelledim. Araya ortak arkadaşlarımızı soktu, ağladı, zırladı bu sefer asla yumuşamadım.. Ortak arkadaşıma evime geliceğini söylemiş, gelmesin kapıyı açmam kovarım dedim (muhtemelen yapamazdım ama öyle söyledim) 3 yıldır görüşmüyorum kafam o kadar rahat o kadar hafifledim ki sana anlatamam. En azından bana ihtiyacı olunca dostumsun/kardeşimsin diyen, benim ihtiyacım olduğunda da el gibi davranan bi insan yok hayatımda.

asla yuz verme.en yakın arkadaşımdı.kardeş sanarlardı.aklınıza ne gelıyorsa okul gençlik herşey.aramıza birşeyler grdı kendı yaptı yıne.özür dıledı.senı çok sevıyorum dedı.ıyı hadı tamam.babam vefat etti!evler yanyana.bır duvar var sadece.gezdı dolaştı aynı şehırde..neyse ben bu şahsı sıldım engelledım..sordu nıye sıldın işte bılmıyordum burada olduğu bla bla.. telefon var ne saçma şeyler mevlut okundu hiç mi görmedın kalabalığı yok gormemiş .telafı etcektı yıne affetım mal kafam salak kafam.tık yok!! karşımda acı çekse kıvransa zerre umrumda olmaz ınsanlık namına ambulansı ararım.insanlığımı gamsızlar için öldüremem sonuçta.sil gtsın...sakın ardına bakma uzulecek mı kırılcak mı ne halı varsa gorsun.ama o aptallığı yapma sakın.

Direkt söyleyin, kardeşim senle hukukumuz vardı ama sen beni yalnız bıraktın senden beklemezdim.
Başın sıkışınca yayla sığırı gibi koşup geliyan de.
Senle görüşmek istemiyorum beni rahatsız etme de kapat.

Siz bitirmek isteseydiniz şimdiye kadar bitirmiştiniz zaten
Istemediğiniz birini hayatımızdan çıkarmak ne kadar zor olabilir
Hele bu dış kapının mandalı ise
Birde koskoca evli bir kadının arkadaşlarına annesi karışmasın bi zahmet
Kimin iyi kimin kötü ayrımına varabilirsiniz heralde

Ararsa acma, geri donus yapma. Sosyal medyadaki paylasimlarini begenme hatta takipten cik ve onu da cikar. Benim de boyle bir arkadasim var ve artik aramizdaki tek iletisim(!) Sosyal medya. Takipten cikartmak istiyorum ama bariz bir kusluk olmadigi icin yapamiyorum. Fakat gercekten onla ilgili hicbir detay beni ilgilendirmiyor artik. Hatta negatif enerji geciyor bana ondan.

Arkadaslar heryerden engelledim bu arkadaşımı
Benim canımı çok skıyor ve dardayken arıyor sürekli dert dinletiyor bana
Bu arada evli kadın annesine mi sorar diyenler olmuş ben bosandim. Ailemle kalıyorum o yüzden annem müdahale ediyor

Back
X