Arkadaşlık ayarını bir türlü tutturamıyorum

Erkeklere “bromançinito” deyin, bu şekilde hemen arkadaş olabilirsiniz

Bence arkadaşlık cıvıklık yeridir Seni olduğun gibi kabul eden bir arkadaş grubu bulup istediğin kadar saçma sapan espri yapabilsen, düşünmeden saçma sapan konuşabilsen daha güzel olmaz mıydı? Bence olurdu.

Espiri sözleri öğrenin.. espirili fıkralar.. arkadaşlarınızı dozunu kaçırmadan, övebilirsiniz.. örnek, aaa senin bu davranışın çok hoşuma gidiyor.. küçük övgüler.. çok fazla konuşuyorsanız sınır koyun kendinize.. 5 dk konuşursanız 5 dk sessiz kalmayı deneyin..kendiniz den fazla bahsetmeyin.. karşı tarafan yönelik konuşmaya çalışın..

ay resmen erkek muhabbeti yapıyorsnuz bir kadının ağaına hiç yakışmayacak şeyler ki erkekte bile duymak rahatsız edicidir. benim ağzıma gelmesini bırak aklıma bile gelmez, siz de bu tarz belden aşağı konuları aklınıza getirmeyin. hazsal dan neden öyle bir anlam çıkarabiliyorsunuz.
evet gereksiz samimiyet cıvıklık olmuş kendinizi tanıyorsunuz ama bu iyi bir şey. bundan sonra bir şey söylemeden önce içinizden bir nefes alın, kendi kendinize söyleyin ve uygun görünürse ancak yüksek sesle tekrar edin. yani ilk aklınıza geleni pat diye söylemeyin

Evet bu sessiz kalma fikrini ilk firsatta uygulayacagim cunku her seye cevap vermek de istemiyorum :) Gereksiz ilgi gostermek istemiyorum kimseye kendkmi durdurmaliyim

Hic sormayin tam erkek muhabbeti Bir daha o tarz espri yapmamak icin aklima o tarz sey gelince susmayi düşünüyorum... Akla geleni pat diye soylememek lazim evet

İnsanları bu kadar umursamaya gerek yok. Biraz ağırbaşlı olsanız yeter bu hem şimdi hem de ilerideki iş ve aile hayatınız için iyi olur. Erkek arkadaşınızın arkadaşlarının yanında da bu kadar ayarsız olursanız bence hiç hoş olmaz. Ağırbaşlılık şart

Ne kafa yorcam ordaki kelimeyi merak ettim abahakakakahh bu da neyse cidden sen bi olgunlaş iyi olur

Ahdbshdhfjfj ya soylesene derdin ne? Hayatinda yolunda gitmeyen ne ki sen burda boyle igneleyici davraniyorsun? Gercek hayata kafa yor bisiler merak et burda laf arasinda gecen 3 yıldız yerine hadi canım

Ok olsa buraya yazmazdim di mi shdbdhndjf
ya arkadaşım shdbhndhhhf de ne?

Doğal bulmazsanız istemsiz çıkmaz, hani bro falan dememeniz gibi.

Neyse çok kafanı yorma, biz de eğlendik, gezdik tozduk üniversite yıllarında, okul bittikten sonra kimse kalmıyor hayatınızda zaten. Olur da 2-3 kişi kalırsa onlar da sizi olduğunuz gibi kabul edenler olsun. Başkası için değişmek zor.

Yani okul dışında ben de geziyorum egleniyorum da okulun kalan 1 senesinde de arkadassiz takilmak istemiyorum iyi gecsin istiyorum niyetim omur boyu kalici dostluk yapmak degil. Gereksiz samimiyetimden sikayetciyim buraya kendimi elestirerek yazdim zaten.

Ama karşıdan aldığınız bir tepki var mı ki?

Hani whatsapp paylaşmalarınızda falan bir tuhaflık görmedim ben...daha girişken olmakda sorun yok. Espirilerin dozuna dikkat etmek lazım sadece. Muhatabınızda nasıl bir düşünce uyardıracağını bilemeyeceğiniz şeyler söylemeyin.

Ahdbshdhfjfj ya soylesene derdin ne? Hayatinda yolunda gitmeyen ne ki sen burda boyle igneleyici davraniyorsun? Gercek hayata kafa yor bisiler merak et burda laf arasinda gecen 3 yıldız yerine hadi canım

Hahahaha hayatımda yoluunda gitmeyen şeylerden dolayı senin gibi birini mi iğneliyorum gerçek hayata mı kafa yorayım hahahaha sen cidden problemlisin alt tarafı ne yazıyo dedim kelimeyi anlamadığım için sen cidden sorunlusun haberin olsun

yaaaaaa sağol haber verdiğin için çok tatlısınnnn. Yaptığın yorumlara da şöyle bir baktım ve sinirini kk platformunda ufak ufak iğnelemelerle çıkardığın sonucuna vardım. Yorum tarzların oldukça çirkin burası bir paylaşım yeri illa okuyup yorum yapmak istiyosan konulara odaklan kelimelere değil ki yanında oyuncak geçen s ile başlayan 4 harfli kelimeyi bilmiyosan senin "problemin"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…