- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.920
- 133
- Konu Sahibi filizfilizta
-
Bro, kardeşim kadin ağzına yakışmıyor ama bel altı espiriler gayet ok bayana göre
ay resmen erkek muhabbeti yapıyorsnuz bir kadının ağaına hiç yakışmayacak şeyler ki erkekte bile duymak rahatsız edicidir. benim ağzıma gelmesini bırak aklıma bile gelmez, siz de bu tarz belden aşağı konuları aklınıza getirmeyin. hazsal dan neden öyle bir anlam çıkarabiliyorsunuz.Bel altı derken küfür ya da o tarz şey tabii ki kullanmıyorum. Çok basit bir örnek vereyim dersimizde bir konuda hazsal fayda tarzı bir kavram var. Erkek olanlardan biri hazsal kelimesini bir tuhaf söyleyince ben de "sen de öyle bir diyorsun ki duyan da s*** oyuncağı sanacak" dedim tabii ki şu an bu söylediğimden utanıyorum. Ve bu durum kesinlikle seviyemi düşürüyor bir an önce kesmeliyim
Espiri sözleri öğrenin.. espirili fıkralar.. arkadaşlarınızı dozunu kaçırmadan, övebilirsiniz.. örnek, aaa senin bu davranışın çok hoşuma gidiyor.. küçük övgüler.. çok fazla konuşuyorsanız sınır koyun kendinize..5 dk konuşursanız 5 dk sessiz kalmayı deneyin..kendiniz den fazla bahsetmeyin.. karşı tarafan yönelik konuşmaya çalışın..
ay resmen erkek muhabbeti yapıyorsnuz bir kadının ağaına hiç yakışmayacak şeyler ki erkekte bile duymak rahatsız edicidir. benim ağzıma gelmesini bırak aklıma bile gelmez, siz de bu tarz belden aşağı konuları aklınıza getirmeyin. hazsal dan neden öyle bir anlam çıkarabiliyorsunuz.
evet gereksiz samimiyet cıvıklık olmuş kendinizi tanıyorsunuz ama bu iyi bir şey. bundan sonra bir şey söylemeden önce içinizden bir nefes alın, kendi kendinize söyleyin ve uygun görünürse ancak yüksek sesle tekrar edin. yani ilk aklınıza geleni pat diye söylemeyin
Bro, kardeşim kadin ağzına yakışmıyor ama bel altı espiriler gayet ok bayana göre
S*** buraya bi kelime koyamıyorum ben harf alabilir miyi
Adbjdjf kurallari tam bilmedigimden yok yere ban yemiyim diye yazmadim bu kadar kafa yormayin yaa
Ne kafa yorcam ordaki kelimeyi merak ettim abahakakakahh bu da neyse cidden sen bi olgunlaş iyi olur
ya arkadaşım shdbhndhhhf de ne?Ok olsa buraya yazmazdim di mi shdbdhndjf
ya arkadaşım shdbhndhhhf de ne?
Doğal bulmazsanız istemsiz çıkmaz, hani bro falan dememeniz gibi.
Neyse çok kafanı yorma, biz de eğlendik, gezdik tozduk üniversite yıllarında, okul bittikten sonra kimse kalmıyor hayatınızda zaten. Olur da 2-3 kişi kalırsa onlar da sizi olduğunuz gibi kabul edenler olsun. Başkası için değişmek zor.
Ama karşıdan aldığınız bir tepki var mı ki?Yani okul dışında ben de geziyorum egleniyorum da okulun kalan 1 senesinde de arkadassiz takilmak istemiyorum iyi gecsin istiyorum niyetim omur boyu kalici dostluk yapmak degil. Gereksiz samimiyetimden sikayetciyim buraya kendimi elestirerek yazdim zaten.
Ahdbshdhfjfj ya soylesene derdin ne? Hayatinda yolunda gitmeyen ne ki sen burda boyle igneleyici davraniyorsun? Gercek hayata kafa yor bisiler merak et burda laf arasinda gecen 3 yıldız yerine hadi canım
Hahahahahayatımda yoluunda gitmeyen şeylerden dolayı senin gibi birini mi iğneliyorum gerçek hayata mı kafa yorayım hahahaha sen cidden problemlisin alt tarafı ne yazıyo dedim kelimeyi anlamadığım için sen cidden sorunlusun haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?