arkadaşlık ilişkilerimdeki başarısızlık için öneriniz var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar nazik olma. Çok kırarlar. İçine kapandığında da bunu kendilerine yormaz seni tuhaf ilan ederler.
Öyle oldu gerçekten. Nasıl bu kadar sahteydi arkadaşlıkları anlamadım. Şimdi insanlar bana garip bakıyor. Aynı lojmanda olunca daha da zor o insanlarla. Ama özür bile dileseler dönüşü yok bunun. İstemiyorum sahte insanları

Uzun yıllardır dostun olmayan birine fedakarlık yapma ..sırtından vurur ,görmezsin ,kim vurduya gidersin ...

Dün yazdım birine aman Allah ım seneler geçti ama bugün yan yana gelsek her şey yeniden başlar sanki.

İyi anlamda mı?
Evet . O kadar samimi ki mesafeler ve seneler engel olmamış bize. Hani seneler geçse de aynı yerden devam edersin bir şey değişmemiş gibi aynen öyle. Hata yapma korkun yok . Hatta hep söylerdi arkadaşım ben yanındayken cesur ol istediğini yap daima arkandayım diye.
ben ondan 10 yaş küçüktüm ama hep olgun olmak zorunda kalmıştım. İlk kez onunla böyle bir zorunluluğum olmadı. Düğününe gidemedim sadıç olduğum halde ama bu bile sorun olmadı. Arkamda durdu her zaman. Hastalığımda günlerce başımda bekledi anne gibi.

Demek ki dostluklar edinebiliyormuşsunuz. Biliyorum herkes yanında birilerini ister ama şu an yaşadığınız yerde karakterinize uygun biri Yok demek ki. Sırf olsun diye de gereksiz arkadaşlıklar kurmayın. Yalnızlık da güzel. Doğal olarak gelişir gelişecek olan arkadaşlık.

haklısınız teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.

en ufak bir hastalıklarına yemek yapar koşarım nereye diyorlarsa getirip götürürüm falan elimde ne varsa paylaşırım yapımda bu var.

sevdiklerimi kırmak en büyük korkum.

benim arkadaşım olsana.. beni kırmayacak insanlara çok muhtacım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…