arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

kız pekmez araya bıı gırınce bazen ogrenılıyo canım
Anladım canım bizim araya gircek biri yok öyle amcaları var asker ama ben diyemem araya sok da öğren diyee :26:

Çokmuş ya :44: Kız kıyamette kopmadı şirinceye gidenler ne yapıyo ki şimdi
Çok canım evet sorma ya

Kız möl möl bakınıyolardır etrafa Saatler bozuk falan diyolardır bekler onlar bugünün sonuna kadar bence

olsun canım ya bellı olacak ya sonucta sen ılıskınızın tadını cıkar sag salım gıdıp gelsın gerısı onemlı dıll

Yaa çok kötü aslında teslim olmadan 1 hafta önce belli oluyo yapcağı yer. Daha önceden haber verin de ona göre hazırlık yapılsın yani di mi

Of çok dertliyim bu konuda çoook

olsun canım ya bellı olacak ya sonucta sen ılıskınızın tadını cıkar sag salım gıdıp gelsın gerısı onemlı dıll

Önemli kız bizim içiiiin aile bilmiyo etmiyo nası konuşcam napcam ne etcem yanına gidip de dertleşceğim bi arkadaşım da yok

İlişkinin de tadı çıkmıyo zaten çalışıyo 8e kadar. Sonra da gidip uyuyakalıyo yavrum kıyamıyorum da uyandırmaya

sızınkıkıde baya kotu ya allh yardımcınız olsun valla

Sorma sorma Ben bugün 4. kürümü yapıcam az sonraaa

sızınkıkıde baya kotu ya allh yardımcınız olsun valla
Sağol canım ya zor cidden ama napalım işte yapacak bişey yok :)
Kıız avatardaki sen misin ? Maşallah pek güzelmişsin heee
Sorma sorma Ben bugün 4. kürümü yapıcam az sonraaa
Kız dün buraya koştur koştur geliyim diye ayamamışım saçımdaki yağı
Kuruyunca fark ettim valla vıcık vıcık hala daha doğrusu kurumayınca fark ettim
Gittim bi daha yıkadım 8de ve sanırım şifayı kaptıım :2::2:

Canım ya geçmş olsun bende klimamı yakıcam içeri ısınsın odamdan çıkmıycam :)

Nooldu balım ya kim sinirlendirdi seni

Ya ben amcasına sordurtuyodum askerlikle ilgili bikaç şey de laf sokuyomuş çocuğa yok sanki bi sen mi gidiceksin yok herkes gidiyo da ne biçim amca bu ya

Zaten çok hevesliler göndermeye Gideceğini öğrendiğime bi ben üzüldüm heralde başka herkes aferin demiş sevinmiş yani

Nası bi ailedir aklım almadı ya :95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…