- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #2.001
Anladım canım bizim araya gircek biri yok öyle amcaları var asker ama ben diyemem araya sok da öğren diyee :26:kız pekmez araya bıı gırınce bazen ogrenılıyo canım
Çok canım evet sorma yaÇokmuş ya :44: Kız kıyamette kopmadı şirinceye gidenler ne yapıyo ki şimdi
Anladım canım bizim araya gircek biri yok öyle amcaları var asker ama ben diyemem araya sok da öğren diyee :26:
Çok canım evet sorma ya
Kız möl möl bakınıyolardır etrafaSaatler bozuk falan diyolardır bekler onlar bugünün sonuna kadar bence
olsun canım ya bellı olacak ya sonucta sen ılıskınızın tadını cıkar sag salım gıdıp gelsın gerısı onemlı dıll
Önemli kız bizim içiiiin aile bilmiyo etmiyo nası konuşcam napcam ne etcem yanına gidip de dertleşceğim bi arkadaşım da yok
İlişkinin de tadı çıkmıyo zaten çalışıyo 8e kadar. Sonra da gidip uyuyakalıyo yavrum kıyamıyorum da uyandırmaya
Anladım canım bizim araya gircek biri yok öyle amcaları var asker ama ben diyemem araya sok da öğren diyee :26:
Çok canım evet sorma ya
Kız möl möl bakınıyolardır etrafaSaatler bozuk falan diyolardır bekler onlar bugünün sonuna kadar bence
haha resım koydum kaldırırım az sonra
Sağol canım ya zor cidden ama napalım işte yapacak bişey yok :)sızınkıkıde baya kotu ya allh yardımcınız olsun valla
Sorma sormaBen bugün 4. kürümü yapıcam az sonraaa
Sağol canım ya zor cidden ama napalım işte yapacak bişey yok :)
Kıız avatardaki sen misin ? Maşallah pek güzelmişsin heee
Kız dün buraya koştur koştur geliyim diye ayamamışım saçımdaki yağı
Kuruyunca fark ettim valla vıcık vıcık hala daha doğrusu kurumayınca fark ettim
Gittim bi daha yıkadım 8de ve sanırım şifayı kaptıım :2::2:
off sobada yanmıyo kıcım dondu kılzar ben sobyı yakıp gelıyım ok
Canım ya geçmş olsun bende klimamı yakıcam içeri ısınsın odamdan çıkmıycam :)
Telefon arası verdim geldim ben de kızlar
Of sinir oluyorum bu çocuğun babasına amcasına ailesine yaaa
Sabır yaa
Sağol tatlım aman dikkat et sen de hasta olma malum ikiziz ya sen de oluverirsin bak
Çıkma çıkma mayış iyice sıcakta oh miss gibi
Nooldu balım ya kim sinirlendirdi seni
Ben iyi bi diyet arayışına giriyorum pekmezim şimdi yazamyabilirm belki yinede buralarda olmaya calscam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?