- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #2.041
Ben zaten uzayınca maviye ya da laciverte boyatıcam kız
Lacivert hastasıyımdır
Şimdilik bi boyaya bakınıyorum öyle uzayana kadar
Bakır tonlarını ben de düşünüyorum canım hem çabuk da akıyomuş zaten iyi gibi sankicanım ben su rengı cok beyenıyorum sana olurmu kı gormedende bıs dıyemıyrum bakır tonları
Çok etkilendin di mi bu halimi düşününcedışarı çıkıcam az sonra böyle mi çıksam
Bakır tonlarını ben de düşünüyorum canım hem çabuk da akıyomuş zaten iyi gibi sanki
Araştırıyorum işte
Her şeyimi yazdım burda foto koymam valla
Hem de nasıl etkilendimmm
Çık herkesi hayran bırak kendine
Üfff memoliye bak desinler
Bende bende bayılıyorm maviye renkli saç çok seviyorum benrenkli derken anladın işte ya
Di mii ama yabephantenim bitmiş gidip ondan alıcam hava da güzel biaraz yürümüş olurum
Ben de hastasıyımm avatardan da görüldüğü üzre
Böyle yaptırmayı düşünüyodum ama palyaço dediler
İçten uç kısımları yaptırmayı düşünüyorum
Zemin lacivert üzerine yeşildi mordu pembeydi vs
Dur bakalım uzayana kadar bol vaktim var karar vermek için
O kadar renkli yaptıramam ben ya sevdiceğim hoşlanmaz böyle şeylerden ama ıccık yeşil mavi falan olur yani
Kız bephanteni de fırlat bakiim
Ben de yaptırırsam beni dışarı filan göndermez
Fırlattım kız 2 5 saniyeye elinde olur
2 5 saniye ne len
merhaba kızlar nasılsınız
Selam canım
Valla ben nası bıraktıysan öyleyimm işte yuvarlanmaca
Sen nasılsın
gribim bende idare ediyorum annemde küçük operasyon geçirdi canım nete girmek istemiyor artık eskisi kadar laf sokup duruyor bana ayrıldığım kişi hala bağırmak çağırmak bıktım demek istiyorum artık gelmesin üstüme ailem istemiyor birde hani demiştim ya arkadaşın görüştüğü kişi var diye o kişiden ayrıldı çocuk sağlam pabuç değilmiş iyiki olmamış
Ya canım ayrıldığın kişi bilmiyo mu ailen yüzünden ayrıldığınızı laf sokmaması lazım yani tamam ayrılmak istemez anlarım ama laf sokmamalı
Geçmiş olsun canım balım sana da annene de. Ne operasyonu geçirdi ciddi bişey değildir inşallah:26:
Hayırlısı neyse o oluyo canım her zaman işte
Ayrılırken söylemiştin di mi canım ailem onay vermeyecek bize diye falan??öle o kadar üzüldüğüme değmedi iyiki değmemiş evet hayırlısı tabi laf sokuyor bilmesi sorun değil ki ayrılamaz yapamamaz mışım keyfimden bıraktım sanki
Merhabalar hanımlar
merhaba hoşgeldinMerhabalar hanımlar
tabi ki anlattım herşeyi canımı sıkıyor vermiyorum cevap ya insan o kadar laf mı söyler beklicekmiş beklemesin ümitlenmesinAyrılırken söylemiştin di mi canım ailem onay vermeyecek bize diye falan??
Merhaba canım hoşgeldin
Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?