arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

canım ben su rengı cok beyenıyorum sana olurmu kı gormedende bıs dıyemıyrum bakır tonları
Bakır tonlarını ben de düşünüyorum canım hem çabuk da akıyomuş zaten iyi gibi sanki
Araştırıyorum işte
Her şeyimi yazdım burda foto koymam valla

Çok etkilendin di mi bu halimi düşününce dışarı çıkıcam az sonra böyle mi çıksam

Hem de nasıl etkilendimmm

Çık herkesi hayran bırak kendine

Üfff memoliye bak desinler

kızlar ben kahvaltı edeyım sıze hayırlı bol kazanclı bereketlı cumalar gorusuruz ınsallh optum nanaktancanım bende kaldırıyorum sımdı hem nısanlım kızıyo hemde tırsıyom foto koymaya ne olur ne olmaz

Son düzenleme:

Di mii ama ya bephantenim bitmiş gidip ondan alıcam hava da güzel biaraz yürümüş olurum

Bende bende bayılıyorm maviye renkli saç çok seviyorum ben renkli derken anladın işte ya

Ben de hastasıyımm avatardan da görüldüğü üzre

Böyle yaptırmayı düşünüyodum ama palyaço dediler

İçten uç kısımları yaptırmayı düşünüyorum

Zemin lacivert üzerine yeşildi mordu pembeydi vs

Dur bakalım uzayana kadar bol vaktim var karar vermek için

O kadar renkli yaptıramam ben ya sevdiceğim hoşlanmaz böyle şeylerden ama ıccık yeşil mavi falan olur yani
Kız bephanteni de fırlat bakiim

Selam canım

Valla ben nası bıraktıysan öyleyimm işte yuvarlanmaca

Sen nasılsın

gribim bende idare ediyorum annemde küçük operasyon geçirdi canım nete girmek istemiyor artık eskisi kadar laf sokup duruyor bana ayrıldığım kişi hala bağırmak çağırmak bıktım demek istiyorum artık gelmesin üstüme ailem istemiyor birde hani demiştim ya arkadaşın görüştüğü kişi var diye o kişiden ayrıldı çocuk sağlam pabuç değilmiş iyiki olmamış

Ya canım ayrıldığın kişi bilmiyo mu ailen yüzünden ayrıldığınızı laf sokmaması lazım yani tamam ayrılmak istemez anlarım ama laf sokmamalı
Geçmiş olsun canım balım sana da annene de. Ne operasyonu geçirdi ciddi bişey değildir inşallah:26:
Hayırlısı neyse o oluyo canım her zaman işte

Kızlar benim internet yavaşladı iyice tank gibi oldu birazdan kopar büyük ihtimal..

Koparsa kendinize iyi bakın düzelince gelirim yine

Kopmazsa da burdayım zaten

öle o kadar üzüldüğüme değmedi iyiki değmemiş evet hayırlısı tabi laf sokuyor bilmesi sorun değil ki ayrılamaz yapamamaz mışım keyfimden bıraktım sanki sağol canım varis varmış onu temizlediler bende gribim söylediği laflar sözler çokfena canımı yakıyor mutsuzum kaç gündür canım bir şey yapmak istemiyor dönemem de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…