- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #2.061
tabi ki anlattım herşeyi canımı sıkıyor vermiyorum cevap ya insan o kadar laf mı söyler beklicekmiş beklemesin ümitlenmesin
Benim annem de var varis çok kötü o hastalık ya :26: Geçmiş olsun canım tekrar..
Ben de dün kaptım şifayı salgın var yine bu aralar:2:
nolucak beklese olmucak ilerde daha kötü olucak illa ayrılık mı diyor ailem onay vermiyor dedim bana çok kolay gidiyorsun diyorCanım valla bana böyle deseydi ben de beklerdimne kadar bekleme dese de bi ümit kalırdı yani..
Bekleme demeyle olmuyo ki işte
evet ayakları ağrıyor yatıyor yazık teşekkürler canım evet gripte çok fena etti
nolucak beklese olmucak ilerde daha kötü olucak illa ayrılık mı diyor ailem onay vermiyor dedim bana çok kolay gidiyorsun diyor
Dikkat etmek lazım canım bol bol C vitamini al sen de.
Bilmem sever misin ama yeşil biberde limon mandalina portakal greyfurtta var bol bol biliyosundur. Ye her gün mutlaka bi miktar.
Ben de mandalinaya dadandım işte
Merhaba canım hoşgeldin
Nasılsın?
yiyorum canım meyve yiyorum ilaçta aldım işte geçmedi çekiyorum daha burunlarım çok tıkalı
merhaba hoşgeldin
Napıyım sen söyle deseydin.
Yani annen yakışmadığı için onay vermiyo ama bilmiyorum belki de farklı bişey görmüştür de içi rahat etmemiştir.
Aile Onay vermeyince eninde sonunda mutsuzluk oluyo
Hoşbulduk canım iyiyim sen nasısın bakalım :)
Herkes hastalanmış hee Tuuba da hastaymış
Nazar değdi bize bu ziyaretçilerin nazarı değdi
Hoşbulduk canımmm.
aynen ailem olmaz deyince içim rahat etmez ben bağlıyım birde olacak gibi olsa zaten ben baş kaldırırdım kabullenmiyor haketmedim onun yazdıklarını ben soğutuyor farkında değil sevmedim sanki ben hiç onun için elimden geleni yaptım fakat haketmemiş sanırım canımı acıtıyor
O da canı yandığından öyle diyodur bence. Biraz zaman geçse kötü konuşmaz. Şimdi mantıklı düşünemiyodur
Slm,kimzecikler yokmuş,manolya canım sorunun mu var ben okuyamadım doğrusu:26:konuşmasın zaten yoksa ben kendimi tutamam hakketmedim ben çünkü bunu
Slm,ki,mzecikler yokmuş,manolya canım sorunun mu var ben okuyamadım doğrusu:26:
İyiyim ben de canım yorgun uyanıyorum artık uykudan ama neden bilemedim.
Onun dışındaaaa pek bi sorunum yok şükür.
Var mı sizde bi gelişme kız??
Anllatmak istersen hazırım herzamani...var canım evet boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?