arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Benim annem de var varis çok kötü o hastalık ya :26: Geçmiş olsun canım tekrar..

Ben de dün kaptım şifayı salgın var yine bu aralar:2:

evet ayakları ağrıyor yatıyor yazık teşekkürler canım evet gripte çok fena etti

Dikkat etmek lazım canım bol bol C vitamini al sen de.
Bilmem sever misin ama yeşil biberde limon mandalina portakal greyfurtta var bol bol biliyosundur. Ye her gün mutlaka bi miktar.
Ben de mandalinaya dadandım işte

nolucak beklese olmucak ilerde daha kötü olucak illa ayrılık mı diyor ailem onay vermiyor dedim bana çok kolay gidiyorsun diyor

Napıyım sen söyle deseydin.
Yani annen yakışmadığı için onay vermiyo ama bilmiyorum belki de farklı bişey görmüştür de içi rahat etmemiştir.
Aile Onay vermeyince eninde sonunda mutsuzluk oluyo

Dikkat etmek lazım canım bol bol C vitamini al sen de.
Bilmem sever misin ama yeşil biberde limon mandalina portakal greyfurtta var bol bol biliyosundur. Ye her gün mutlaka bi miktar.
Ben de mandalinaya dadandım işte

yiyorum canım meyve yiyorum ilaçta aldım işte geçmedi çekiyorum daha burunlarım çok tıkalı

Son düzenleme:
Napıyım sen söyle deseydin.
Yani annen yakışmadığı için onay vermiyo ama bilmiyorum belki de farklı bişey görmüştür de içi rahat etmemiştir.
Aile Onay vermeyince eninde sonunda mutsuzluk oluyo

aynen ailem olmaz deyince içim rahat etmez ben bağlıyım birde olacak gibi olsa zaten ben baş kaldırırdım kabullenmiyor haketmedim onun yazdıklarını ben soğutuyor farkında değil sevmedim sanki ben hiç onun için elimden geleni yaptım fakat haketmemiş sanırım canımı acıtıyor

O da canı yandığından öyle diyodur bence. Biraz zaman geçse kötü konuşmaz. Şimdi mantıklı düşünemiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…