- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #2.161
Neyse acarim senin için , geçen gün çok kışi ekledim burdan tedirgin olup kapattım
yetmez kardeş yetermi hiçç..ama yinede anadoluyu özletiyor.. kalabalık çünkü...
Ay kuzum sağolNiye tedirgin oldunki ?
Ah ah özledim canım
Ailen nerdeyse memleketin orası bence . .
Benim memleketim de ıstanbul. .
Canım ben örtülüyüm tanıdığım insanlarda olsa çekinerek koyuyorum fotoğraf , bide burda çok tanışık olmadığım kişileri de ekledim tedirgin oldum ya erkekseee
Canım ben örtülüyüm tanıdığım insanlarda olsa çekinerek koyuyorum fotoğraf , bide burda çok tanışık olmadığım kişileri de ekledim tedirgin oldum ya erkekseee
bende birileriyle arkadaş olsan ne güzel olurdu hic arkadaşım yok gercekten benim yaşıtım birileri varmı burda acaba ben kırk yaşında 3 cocugu olan calışan sıradan biriyim bursada yaşıyorum hepsi bu
bende birileriyle arkadaş olsan ne güzel olurdu hic arkadaşım yok gercekten benim yaşıtım birileri varmı burda acaba ben kırk yaşında 3 cocugu olan calışan sıradan biriyim bursada yaşıyorum hepsi bu
gerçekten erkek olup burada bayan gibi yorum yazan varmıdır..
Bence vardır canım , ıstanbullu değilim bütün ailem orda . .
Tuce cim bakabilirsin canım
Bence vardır canım , ıstanbullu değilim bütün ailem orda . .
Tuce cim bakabilirsin canım
cok teşekkür ederim musait oldukca girmeye calışıyorum buraya azda olsa kafam dagılıyor
Baktım yorum bile yaptım fıstığım
allah kavuştursun...
hoşbulduk canım sen kac yaşında bir arkadaşımızsın ve burda bursada oturan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?