arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Kızlaaar bana bi boya önerin la

Saçımı boyiciiimm arkalarda vardı anlattımdı ama çok sayfa gelmiş üstüne bi bakındım ama bulamadım yazdığımı du bi daha bakyım da kopyalıyım

Ay ne güzel bilgiler bunlar , tatlım hiç iştahım yok karnım hiç acikmiyo benim

Kızlaaar bana bi boya önerin la

Saçımı boyiciiimm arkalarda vardı anlattımdı ama çok sayfa gelmiş üstüne bi bakındım ama bulamadım yazdığımı du bi daha bakyım da kopyalıyım

valla benimde boya vaktim geliyo. koleston tüp boya kullanıyorum. iyi memnunum.ama hiç te kozmetikçide bitki özlü bi boya görmedim şimdiye kadar yaaa...allahtan korksunlar yaaa....

Kızlaaar ben Şubatta veya ocakta emin değilim ama saçımı boyatıciim

Bana renk marka numara vs önerin haydii

Saçlarım kestane rengi ama aralar da hafif turunculuk kızıllıklar var açılmış rengi biraz sanırım

Hiç boya yok şu an saçımda rengini yazdım ki açıcıyla saçımı çok yıpratmayacağım bi renk söyleyin bana

Evet kopyaladım hadi öneriler bekliyorum güzellerim sizdenn

Ay ne güzel bilgiler bunlar , tatlım hiç iştahım yok karnım hiç acikmiyo benim

sana bi tarif rahmetli annemin ben çocukken yaptığı tarif. ben de çocukken çok zayıftım gerçi şimdi olgun ve dolgun bombayım ama olsun. kara üzüm kurusu ve nöbet şekeri hani kaya şekeri de diyolar ikisini kaynat yatmadan önce bi çay bardağı iç bir hafta sonra bak buz dolabında bi şey bırakıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…