- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi manolya_1991
-
ders çalışmaktayım çok sıkıcı vallasen napıosun ?
aynen bilgisayardayım ben de benim de ders çalışmam gerek fakat kendimi veremiyorum
valla bende tam motive olmuş sayılmam da elim mahkum yani
aynen çalışmamız gerek ne okuyorsunuz
ben işletme 3teyim.açık öğretimde.önlisans muhasebe okudum 3 ten de acıktan işletmeye devam edim dedimöyle yani.sen ne okuyosun canım?
anladım bende açık lise sosyoloji okuyorum okul bitince okul öncesi düşünüyorum eğitimi varmış oraya gidicem nasip olursa
hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur canım benimhangi şehirdesin?
amin inşallah canım teşekkürler güzel dileklerin için canım aydındayım
egedesin yani ne güzelbende istanbuldayım neyse tatlım ben ders calışmaya devam edim yine sohbet ederiz sana da kolay gelsin sende başla bence çalışmaya
Canım ben şunu anlamadım ya,açık lisede sosyoloji diye bi bölm mü varmış,kız meslek lisesi,düz lise şeklinde olmuyo mu açıktan okumak?:44:anladım bende açık lise sosyoloji okuyorum okul bitince okul öncesi düşünüyorum eğitimi varmış oraya gidicem nasip olursa
Hoşgeldin bacımBen geldiiiiim
HoşbuldumHoşgeldin bacım
Olabilir bakalım ilerleyen günlerde göriciizBu topicin en aktif üyeleri sen ben manolya olcek sanırsam
Tamam gelince gazeteci muhabbet açmaya çalıştı mı onu anlatBen şimdi eve gidiom bi yarım saate kadar geliriö,özleyin beni
Gazeteciyi mi mirak ettinn
Valla saat 18.00 a kadar bekledim dükaknda baktım baya üşümüşüm kapadım dükkanı eve gittim,sabah açtık tükaknı gazeteyi kapının alt kısmından içeriye atmışİyiki de erkenden eve gitmişim dedim,gerilmiştim nedense Bugün dükakndayım gelir birazdan
Biliyom çok saçma ama akşam getiriyor napimKıız gazeteyi akşama mı getiriyo
Hey maşşallahBizim gazeteci 9da geliveriyo
Du bakali nolcek gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?