arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

mesleğim yok henüz açık lise okuyorum son senem mağaza market hariç emlak olur eczane olur başka yer olur çalışırım boş oturmaktan sıkıldım para kazanmak istiyorum

İlk iş deneyimin olacak yanii. Bende 16-17 yaşımda lise bittikten sonra markette felan çalışmıştım. Çok zordu ya 15 kiloluk deterjanları taşıyorduk 20 kiloluk teneke yağları indir kaldır Bel fıtığı oldum sayelerinde :))... Sabah 07: de işe git gece 11 de gel tay uyu tekrar başa dön.. iş değildi valla :)
Bence sağlık sektörlerine giriş yap bi yerlerden. Bi poliklinik küçük tıp merkezleri. Orda işi kap nasılmış nasıl işliyormuş gör sonra direkt hastanelere girersin ben öyle yapmıştım. 2002 yılından beridir özel hastanelerde çalışıyorum bende.. Çok da seviyorum işimi..

bende hastaneyi istiyorum girmem için lise mezunu olmam gerek ayrıca da torpil olacak yönlendirecek yoksa olmuyor keşke denk gelse siz ne mezunusunuzben de mağaza market çalıştım şuan istemiyorum off nolur iş bulayım güzel nasıl girdiniz işe hastaneye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…