- Konu Sahibi manolya_1991
-
Selamun aleyküm kızlar ben geldim nasılsınız?
mesleğim yok henüz açık lise okuyorum son senem mağaza market hariç emlak olur eczane olur başka yer olur çalışırım boş oturmaktan sıkıldım para kazanmak istiyorum
İlk iş deneyimin olacak yanii. Bende 16-17 yaşımda lise bittikten sonra markette felan çalışmıştım. Çok zordu ya 15 kiloluk deterjanları taşıyorduk 20 kiloluk teneke yağları indir kaldır Bel fıtığı oldum sayelerinde :))... Sabah 07: de işe git gece 11 de gel tay uyu tekrar başa dön.. iş değildi valla :)
Bence sağlık sektörlerine giriş yap bi yerlerden. Bi poliklinik küçük tıp merkezleri. Orda işi kap nasılmış nasıl işliyormuş gör sonra direkt hastanelere girersin ben öyle yapmıştım. 2002 yılından beridir özel hastanelerde çalışıyorum bende.. Çok da seviyorum işimi..
İyiyim hamdolsun. Kayınvalidemdeydim yeni geldim.
Bende gelebilirmiyim kızlarr :)
gel tabi hoşgeldin
Burdada beraberiz :)
buyurun arkadaşlık kurmak tanışmak isteyenler gelsin buraya..........
hayırlı olsun. beni de çağırmışsın galiba :))) öncelikle sana sorayım nasılsın??sonra diğer arkadaşlara nasılsınız hanımlar!
hayırlı olsun. beni de çağırmışsın galiba :))) öncelikle sana sorayım nasılsın??sonra diğer arkadaşlara nasılsınız hanımlar!
buyurun hosgeldiniz iyiyim siz nasilsiniz kapim herkese acik
Hoşgeldin aramıza iyiyim ben teşekkürler sen nasılsın :)
Bende gelebilirmiyim kızlarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?