arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Biliyom çok saçma ama akşam getiriyor napim
Gelince bişiy olmaz bence ama sinirli davranabilir:18:
Sinirli değil de mesafeli soğuk davranır bence ya niye sinirli davransın. Öyle bişey yaparsa çak o çemçük ağzının ortasına 2 tane

Biz gazeteleri okumak için almıyoruz,zaten net var netten gündemi takip ediyoruz,gazeteyi dükkkan için lazım oluyor diye alıyoruz,hangi saatte getirirse getirsin sorun olmiyy
Babam o gazeteyi illa kahvaltı yaparken okur yani huyu böyle adamın. Gazete yoksa olmuyo

Akşam akşam güldürdün ya,görenler deli sancak beni dükkanda gülerken
Mesafeli mi davranacak,canım zaten daha önce samimi değildik ki,meraba ve iyi akşamlar kelimelerinden başka kelime kullanmıyoduk ki

Son düzenleme:
Cnım hoşgeldin aramıza,gazete olayı biraz uzun ya,istersen önceki sayfalara bakarak öğrenebilirsin
hoşbulduk canım :) neyse cicimm şimdi yeni uyandım salak salak bi halim var geri dönemiciiimmm ama son yazılanlara baya güldüm
Napalıım konuşuyoruz öyle
Ben muhabbeti devredeyim sana anlatadursun pretty gazete olayını ben bi annemin yanına gidiyim çağırıyo beni
Kaybolmayın 10 dakika sonra gelicem ona göre

iyi git anacuuunun kollarına

Ben o zaman abla diyim sanaaa :26:

Çok özel olmazsa ne zaman evlendin aceba çok merak ettim

Durur durur böyle saçma sapan merak ederim ben

yok kııııızzz ne ablası deme bana abla falan ben büyümek istemiyorum kiiii (yaşlanmak mı demeliydim :)) ben 22 yaşındaykene evlendim aşkımla

Son düzenleme:
kız cikilata bende sana dicektim ki ne bakıon sende yazsana diye ama kalbim çok temizmiş yazmışsın napalım takılıoz işte burda.bende yeni katıldım sohbet muhabbet işte sen napıosun nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…