- Konu Sahibi manolya_1991
-
Sinirli değil de mesafeli soğuk davranır bence ya niye sinirli davransın. Öyle bişey yaparsa çak o çemçük ağzının ortasına 2 taneBiliyom çok saçma ama akşam getiriyor napim
Gelince bişiy olmaz bence ama sinirli davranabilir:18:
Babam o gazeteyi illa kahvaltı yaparken okur yani huyu böyle adamın. Gazete yoksa olmuyoBiz gazeteleri okumak için almıyoruz,zaten net var netten gündemi takip ediyoruz,gazeteyi dükkkan için lazım oluyor diye alıyoruz,hangi saatte getirirse getirsin sorun olmiyy
Akşam akşam güldürdün ya,görenler deli sancak beni dükkanda gülerkenSinirli değil de mesafeli soğuk davranır bence ya niye sinirli davransın. Öyle bişey yaparsa çak o çemçük ağzının ortasına 2 tane
Babam o gazeteyi illa kahvaltı yaparken okur yani huyu böyle adamın. Gazete yoksa olmuyo
Akşam akşam güldürdün ya,görenler deli sancak beni dükkanda gülerken
Mesafeli mi davranacak,canım zaten daha önce samimi değildik ki,meraba ve iyi akşamlar kelimelerinden başka kelime kullanmıyoduk ki
Demezse sevinirim,beni daha çok taktığını düşünürümYani o zaman meraba iyi akşamlar demez
Cnım hoşgeldin aramıza,gazete olayı biraz uzun ya,istersen önceki sayfalara bakarak öğrenebilirsinselam millet napıonuz bakimgazete olayına fransız kaldım ama neyse
selam millet napıonuz bakimgazete olayına fransız kaldım ama neyse
hoşbulduk canım :) neyse cicimm şimdi yeni uyandım salak salak bi halim var geri dönemiciiimmmCnım hoşgeldin aramıza,gazete olayı biraz uzun ya,istersen önceki sayfalara bakarak öğrenebilirsin
Napalıım konuşuyoruz öyle
Ben muhabbeti devredeyim sana anlatadursun pretty gazete olayını ben bi annemin yanına gidiyim çağırıyo beni
Kaybolmayın 10 dakika sonra gelicem ona göre
seni tanıyabilir miyiz peki?
yaşın kaç?
okuyo musun,çalışıyo musun?
evli msiin bekar mı:44:
Geldiiiim
Ay bu kadın beni gül gül öldürüyo
Terliğinin teki kaybolmuş onu aradık
tabikisi tanıyabilirsiniz :)
25 e giricem işletme 3te okuyorum açıktan.evliyim bebek yok istanbuldayım
bende seni tanımak istiyorum
bulabildiniz mi bari
Ben o zaman abla diyim sanaaa :26:
Çok özel olmazsa ne zaman evlendin aceba çok merak ettim
Durur durur böyle saçma sapan merak ederim ben
yok kııııızzz ne ablası deme bana abla falanben büyümek istemiyorum kiiii (yaşlanmak mı demeliydim :)) ben 22 yaşındaykene evlendim aşkımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?