arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Kuzeninden mi kıskandı seni:44:Ya neden birbirini seven,aşık olan insanlar sürekli birbirlerini kırarlar anlamamışımdırBi de saçma sapan bişeyler yüzündenGüzel güzel geçinmek varken anlaşmak varken boş yere tartışma niye

Son düzenleme:
Aynen öyle canım kalbim öyle kırıldıki çok zor bi insan çook . . Konuşmuyo şimdi durduk yere sorun ararsan bulunuyo işte böyle ..

bu erkekleri anlamak çok zor insan kuzenden kıskanır mı gerçi neler duyuyoruz ama böyle yapması yanlış olmuş kuzenlede konuşamıcaksam yani onlar da bizi dinlemiyor üzülme konuşulur halledilir özel değilse niye okumadın

ve işin komik yanı kuzen 3 yaş küçük :) ama çok yakın davranıyo bana oda tahammül edemiyo ,ben olsam bu kadar aşırıya kaçmazdım..
Özel değil canım okula 1 yıl geç başladım 1 yıl sınıf tekrarı yaptım yeni mezun oldum. sınava girdim sonuç beklediğimin altındaydı ama iiydi. moda tasarımı istiyodum tekstil geldi gitmedim. ayrıca giyim mezunuyum

Aynen öyle canım kalbim öyle kırıldıki çok zor bi insan çook . . Konuşmuyo şimdi durduk yere sorun ararsan bulunuyo işte böyle ..
O zaman baştan ipleri karşı tarafın ellerine koymayacaktın:26:
Baştan kurallar belirlenmeli,ben kuzemlerimle iyi anlaşırım görüşürüm telde konuşurum,ben birlikte olduğum insana karşı çok sadığımdır bana güvenmelisin benim de sana güvenmem lazım diyecektinBaştan konuşalım ki sonradan sorunlar oluşmasın diye

hımm anladım canım kötü bir şey kıskançlık aşırı yakınlığından kaynaklanmış inşallah düzelirsiniz

konuşmaz olurmuyum canım ben dedim bi ilişkide güven olmazsa o ilişki olmaz , hep benim sözüm geçsin isteyen bi kişiliği var ben asla onun kuzenine arkadaşına karışmadım samimiyetini uzaktan kontrol ettim yanlış bişey varsa uyardım ama bu şekilde değil. yakında abinle konuşma diyecek diye korkuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…