- Konu Sahibi manolya_1991
-
Kuzeninden mi kıskandı seni:44:Ya neden birbirini seven,aşık olan insanlar sürekli birbirlerini kırarlar anlamamışımdırEn azından okuyorsun canım keşke bende şuan okuyorum diyebilseydim
İkimizde çok seviyoruz bi sürü sorunlar var 1 yıllık bir ilişki 6 yıldır tanıyorum . Ailemde tanımak istedi ama hep geçiştiriyo 2arada kalıyorum annem sevse neden gelmesin diye başımı şişiriyo. Dünde beraberdik aşırı kıskanç kendisi kuzenlerimi kıskanıyo,telefonum elindeyken kuzen mesaj attı çok sinirlendi bende kızdım haliyle. büyüdüde büyüdü işte. konuşup çözülmeyecek bi sorun değil ama inat işte..
Aynen öyle canım kalbim öyle kırıldıki çok zor bi insan çook . . Konuşmuyo şimdi durduk yere sorun ararsan bulunuyo işte böyle ..Kuzeninden mi kıskandı seni:44:Ya neden birbirini seven,aşık olan insanlar sürekli birbirlerini kırarlar anlamamışımdırBi de saçma sapan bişeyler yüzünden Güzel güzel geçinmek varken anlaşmak varken boş yere tartışma niye
En azından okuyorsun canım keşke bende şuan okuyorum diyebilseydim
İkimizde çok seviyoruz bi sürü sorunlar var 1 yıllık bir ilişki 6 yıldır tanıyorum . Ailemde tanımak istedi ama hep geçiştiriyo 2arada kalıyorum annem sevse neden gelmesin diye başımı şişiriyo. Dünde beraberdik aşırı kıskanç kendisi kuzenlerimi kıskanıyo,telefonum elindeyken kuzen mesaj attı çok sinirlendi bende kızdım haliyle. büyüdüde büyüdü işte. konuşup çözülmeyecek bi sorun değil ama inat işte..
hoşgeldiniz buyurun tanıtın kendinizi
bende şey soruyum madem :) mesajlarda ifade kullanamıyorum nasıl yapabilirim :) yeni üyeyim ondan mı?
mrb hoşbulduk ben duygu 24 yaşındayım çalşıyorum eskişehirde yaşıyorum....ve sizleri çok sevıyorummmmmm
rica ederim ne demek ben de 22 yaşındayım okuyorum mesleğiniz nedir
bu erkekleri anlamak çok zor insan kuzenden kıskanır mı gerçi neler duyuyoruz ama böyle yapması yanlış olmuş kuzenlede konuşamıcaksam yani onlar da bizi dinlemiyor üzülme konuşulur halledilir özel değilse niye okumadın
bi şirkette muhasebe canım benım....
O zaman baştan ipleri karşı tarafın ellerine koymayacaktın:26:Aynen öyle canım kalbim öyle kırıldıki çok zor bi insan çook . . Konuşmuyo şimdi durduk yere sorun ararsan bulunuyo işte böyle ..
ve işin komik yanı kuzen 3 yaş küçük :) ama çok yakın davranıyo bana oda tahammül edemiyo ,ben olsam bu kadar aşırıya kaçmazdım..
Özel değil canım okula 1 yıl geç başladım 1 yıl sınıf tekrarı yaptım yeni mezun oldum. sınava girdim sonuç beklediğimin altındaydı ama iiydi. moda tasarımı istiyodum tekstil geldi gitmedim. ayrıca giyim mezunuyum
O zaman baştan ipleri karşı tarafın ellerine koymayacaktın:26:
Baştan kurallar belirlenmeli,ben kuzemlerimle iyi anlaşırım görüşürüm telde konuşurum,ben birlikte olduğum insana karşı çok sadığımdır bana güvenmelisin benim de sana güvenmem lazım diyecektinBaştan konuşalım ki sonradan sorunlar oluşmasın diye
hımm anladım canım kötü bir şey kıskançlık aşırı yakınlığından kaynaklanmış inşallah düzelirsiniz
herkese merabalar.hayırlı günler diliyorum...nasılsınız bugün?
tşkler ben de iyi diyeyim,iyi olalım...
tşkler hepimize inşallah...allah iyilik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?