arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

ne güzel bana da iş lazım mesleğiniz nasıl zor mu seviyormusunuz hep bilgisayarda mı oluyor lise mezunumusunuz liseden çıkıpta çalışılırmı şirkette

valla canım sıkıcı iş bazen bunalıyosun lıse mezunu olman onemlı degıl kı ne ınsanlar ne şirketlerde çlşyo mudur oluyo adam ılkokul mezunu olupta kendını geliştırmekte iş sadece cnm ben unv mezunuym...

Canım direk atlıyorum böyle konuya ama fikrimi söylemeden duramam

Şimdi bence sevdiceğin eğer kuzenini çok iyi tanımıyosa kıskanmakta haklı. Yanlış anlaşılmasın sorun çıkarmakta değil kesinlikle
Ama kıskanmakta haklı. Neden?
Çünküüü bir sürü haber oldu kızına tecavüz eden baba mı ararsın kardeşine tecavüz eden abi mi ararsın memlekette
Hepsi de var.
Ayrıca karısını döven öldüren de var
Bence sevgilin haklı yani kıskanmakta.. Ama nasıl diyebilir hani daha güzel bi dille söyleyebilir. Bu açıdan düşünmüş gibime geldi sanki sevgilin. O yüzden istememiş çok samimi olmanızı sankii:44::44::26:

Sende hoşgeldin kii :)
Biz gördüğün gibiyiz :)
Ama sen epey neşrlisin sanki Allah bozmasın :)

Aslında çok neşeli değilim sen biliyosun benim durumu Sevdicek askere gidecek Şubatta
Ama idare etmeye çalışıyorum iştee
Hoşbuldum bu arada

teşekkürler.hoşbuldum.nasılsın?
İyi diyeliim iyi olalıım
Hepinizi gördüm sevindim mutlu oldum valla

hepimiz çok ıyız yaşasın kız dayanışması...
Evettt ama yine benim kazık yediğim insanlar kız dayanışması kurmuş olduklarım
Ondan artıkın arkadaşım yok
Ama kk da var. Canlarım

belki kuzeninden yanlış anlayacağı bişey görmüştür,o yüzden kıskanmıştır.artık dünyada neler olmuyor ki herkesten çekiniyoruz bazen...ama şu da var kuzeninle kardeş gibi büyüdüysen bunda kıskanılacak bişey yok..

Tam olarak tanımıyo tatlım ama kuzenimin bana yakın oluşuna tahammülü yok bu daha öncede böyleydi şimdide böyle ona haksızsın demedim ama tavrı yanlıştı . Bide ben napabilirimki kuzenime sevgilim istemiyo arama diyemem kuzenimde zor bi dönemde ve desteğe ihtiyacı var ben napiyimki şimdi konuşmuyo bende tavır yapıyorum

Ha söylemeyi unutmuşum. Kuzenine aşık olup evlenen de var.. Ne yok ki artık neler neler duyuyoruz her gün..
Evet tabi kardeş gibi büyümek ayrı. Ama kardeş diyince abinin kardeşine tecavüz ettiğini de duyduk. Bence her şey kuzeninde bitiyo yani. Adam gibi adamsa ve sevgilisi de onu bilip tanıyosa ortada bi sorun olmamalı.

tavır yapmadan güzelce anlatmayı denedin mi?kusura bakma ben de dan diye atladım görünce.ben evliyim daha çok yeni.eşim almanya da ben de gideceğim çarşamba günü.biz bir arada sadece 1 hafta kaldık düğünden sonra.açıkçası eşim de kıskanç ve beni neyin beklediğini bilmiyorum:26:

Beraber büyüdük canım, bebeğim canım böyledir bana ama ben asla yanlış düşünmedim , mesaj görünce dellendi:)

Güzelce çok anlattım tatlım bu kez çok üstüme geliyo bende bu yolu buldum :)
Ayrıca hayırlı olsun ,gurbete gideceksin zordur galiba Allah yardımcın olsun. .
İnşaallah sorunsuz güzel günlerin olur

allah yardımıncın olsun kıskançlık zor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…