- Konu Sahibi manolya_1991
-
ne güzel bana da iş lazım mesleğiniz nasıl zor mu seviyormusunuz hep bilgisayarda mı oluyor lise mezunumusunuz liseden çıkıpta çalışılırmı şirkette
Huu huuuu :80::80:
Ben geldiiim :87::87:
Yeni gelen canlar hoşgeldiniz aramıza
Nasılız bakalop??
Huu huuuu :80::80:
Ben geldiiim :87::87:
Yeni gelen canlar hoşgeldiniz aramıza
Nasılız bakalop??
teşekkürler.hoşbuldum.nasılsın?
En azından okuyorsun canım keşke bende şuan okuyorum diyebilseydim
İkimizde çok seviyoruz bi sürü sorunlar var 1 yıllık bir ilişki 6 yıldır tanıyorum . Ailemde tanımak istedi ama hep geçiştiriyo 2arada kalıyorum annem sevse neden gelmesin diye başımı şişiriyo. Dünde beraberdik aşırı kıskanç kendisi kuzenlerimi kıskanıyo,telefonum elindeyken kuzen mesaj attı çok sinirlendi bende kızdım haliyle. büyüdüde büyüdü işte. konuşup çözülmeyecek bi sorun değil ama inat işte..
Sende hoşgeldin kii :)
Biz gördüğün gibiyiz :)
Ama sen epey neşrlisin sanki Allah bozmasın :)
İyi diyeliim iyi olalıımteşekkürler.hoşbuldum.nasılsın?
Evettt ama yine benim kazık yediğim insanlar kız dayanışması kurmuş olduklarımhepimiz çok ıyız yaşasın kız dayanışması...
Kaç yıllık evlisin?Çok erken evlenmişsin ya bi de bebek bekliyosun sanırım
rica ederim tanıştığıma memnun oldum
Canım direk atlıyorum böyle konuya ama fikrimi söylemeden duramam
Şimdi bence sevdiceğin eğer kuzenini çok iyi tanımıyosa kıskanmakta haklı. Yanlış anlaşılmasın sorun çıkarmakta değil kesinlikle
Ama kıskanmakta haklı. Neden?
Çünküüü bir sürü haber oldu kızına tecavüz eden baba mı ararsın kardeşine tecavüz eden abi mi ararsın memlekette
Hepsi de var.
Ayrıca karısını döven öldüren de var
Bence sevgilin haklı yani kıskanmakta.. Ama nasıl diyebilir hani daha güzel bi dille söyleyebilir. Bu açıdan düşünmüş gibime geldi sanki sevgilin. O yüzden istememiş çok samimi olmanızı sankii:44::44::26:
Canım direk atlıyorum böyle konuya ama fikrimi söylemeden duramam
Şimdi bence sevdiceğin eğer kuzenini çok iyi tanımıyosa kıskanmakta haklı. Yanlış anlaşılmasın sorun çıkarmakta değil kesinlikle
Ama kıskanmakta haklı. Neden?
Çünküüü bir sürü haber oldu kızına tecavüz eden baba mı ararsın kardeşine tecavüz eden abi mi ararsın memlekette
Hepsi de var.
Ayrıca karısını döven öldüren de var
Bence sevgilin haklı yani kıskanmakta.. Ama nasıl diyebilir hani daha güzel bi dille söyleyebilir. Bu açıdan düşünmüş gibime geldi sanki sevgilin. O yüzden istememiş çok samimi olmanızı sankii:44::44::26:
tşkler hepimize inşallah...
belki kuzeninden yanlış anlayacağı bişey görmüştür,o yüzden kıskanmıştır.artık dünyada neler olmuyor kiherkesten çekiniyoruz bazen...ama şu da var kuzeninle kardeş gibi büyüdüysen bunda kıskanılacak bişey yok..
Tam olarak tanımıyo tatlım ama kuzenimin bana yakın oluşuna tahammülü yok bu daha öncede böyleydi şimdide böyle ona haksızsın demedim ama tavrı yanlıştı . Bide ben napabilirimki kuzenime sevgilim istemiyo arama diyemem kuzenimde zor bi dönemde ve desteğe ihtiyacı var ben napiyimki şimdi konuşmuyo bende tavır yapıyorum
belki kuzeninden yanlış anlayacağı bişey görmüştür,o yüzden kıskanmıştır.artık dünyada neler olmuyor kiherkesten çekiniyoruz bazen...ama şu da var kuzeninle kardeş gibi büyüdüysen bunda kıskanılacak bişey yok..
valla canım sıkıcı iş bazen bunalıyosun lıse mezunu olman onemlı degıl kı ne ınsanlar ne şirketlerde çlşyo mudur oluyo adam ılkokul mezunu olupta kendını geliştırmekte iş sadece cnm ben unv mezunuym...
Merhaba kızlar
tavır yapmadan güzelce anlatmayı denedin mi?kusura bakma ben de dan diye atladım görünce.ben evliyim daha çok yeni.eşim almanya da ben de gideceğim çarşamba günü.biz bir arada sadece 1 hafta kaldık düğünden sonra.açıkçası eşim de kıskanç ve beni neyin beklediğini bilmiyorum:26:
tavır yapmadan güzelce anlatmayı denedin mi?kusura bakma ben de dan diye atladım görünce.ben evliyim daha çok yeni.eşim almanya da ben de gideceğim çarşamba günü.biz bir arada sadece 1 hafta kaldık düğünden sonra.açıkçası eşim de kıskanç ve beni neyin beklediğini bilmiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?