- Konu Sahibi manolya_1991
-
Ha söylemeyi unutmuşum. Kuzenine aşık olup evlenen de var.. Ne yok ki artık neler neler duyuyoruz her gün..
Evet tabi kardeş gibi büyümek ayrı. Ama kardeş diyince abinin kardeşine tecavüz ettiğini de duyduk. Bence her şey kuzeninde bitiyo yani. Adam gibi adamsa ve sevgilisi de onu bilip tanıyosa ortada bi sorun olmamalı.
Merhaba kızlar
Beraber büyüdük canım, bebeğim canım böyledir bana ama ben asla yanlış düşünmedim , mesaj görünce dellendi:)
hoşgeldin hala yok mu bir gelişme
Canım şimdi bu senin, sevgilinin ve kuzeninin nası insanlar olduğunuza bağlı. Sevgilin bi kere bu kadar kıskançsa mümkün değil kuzeninle olan bu yakınlığını anlamayacaktır diye düşünüyorum. Hadi sorununuz git gide büyüdü ve tamam demek zorunda kaldı bu olay yine patlak verir bi yerden.Tam olarak tanımıyo tatlım ama kuzenimin bana yakın oluşuna tahammülü yok bu daha öncede böyleydi şimdide böyle ona haksızsın demedim ama tavrı yanlıştı . Bide ben napabilirimki kuzenime sevgilim istemiyo arama diyemem kuzenimde zor bi dönemde ve desteğe ihtiyacı var ben napiyimki şimdi konuşmuyo bende tavır yapıyorum
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba kızlar
Ah canımm beniimm senin durumda zor tabiiAslında çok neşeli değilim sen biliyosun benim durumuSevdicek askere gidecek Şubatta
Ama idare etmeye çalışıyorum iştee
Hoşbuldum bu arada
:
Hoşbulduk canım
hayırdır neden iyi değilsin?
Facesini dondurdu sanmıştım meğer beni engellemiş neden yaptı böyle bişey
Canım şimdi bu senin, sevgilinin ve kuzeninin nası insanlar olduğunuza bağlı. Sevgilin bi kere bu kadar kıskançsa mümkün değil kuzeninle olan bu yakınlığını anlamayacaktır diye düşünüyorum. Hadi sorununuz git gide büyüdü ve tamam demek zorunda kaldı bu olay yine patlak verir bi yerden.
Şimdi düşündüm de benim sevdiceğime kız kuzeni bebeğim canım dese bozulurum yani.Senin sevgilin de bozulmuş zira..
Merhaba canım hoşgeldin
gerçekten mi kötü olmuş bu görmeni istemediği bir şeymi var gurur yapıyor bence seviyor fakat aramıyor işte baktın mı sen facene nereden anladın
Kızlaar korkutmayıınn :))
Sevgilim e ne diyeyim ki şimdi odA haklı bende
2 senelik bir ilişkim vardı 4 gün oldu ayrılalı şimdi facesini dondurdu sanmıştım başka bi yerden baktım meğer beni engellemiş.s
Ya görmemi istemediği bişey var diye düşündüm yada dondurmuş diye merak etmemi istiyor aramamı istiyor
2 senelik bir ilişkim vardı 4 gün oldu ayrılalı şimdi facesini dondurdu sanmıştım başka bi yerden baktım meğer beni engellemiş.s
seni telaşlandırmak istememiltimama banada engellemiş olabileceği gelmişti ama hemen kötü şeyler düşünmeyelim
Ya görmemi istemediği bişey var diye düşündüm yada dondurmuş diye merak etmemi istiyor aramamı istiyor
arama bence ararsan gene sen haksız olacaksın anlasın hatasını belki de arar seni yok ya üzülme görmeni istemediği bir şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?