arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Kızlaar korkutmayıınn :))
Sevgilim e ne diyeyim ki şimdi odA haklı bende

Beraber büyüdük canım, bebeğim canım böyledir bana ama ben asla yanlış düşünmedim , mesaj görünce dellendi:)

tabi o mesajı görünce sinirlenmesi kaçınılmaz.biz bunda bir sakınca görmeyiz;ama karşımızdaki anlamaz.şu da bir gerçek artık herşey olabildiğine göre,kimseye güvenmemekte ve kıskanmakta haklı.akıllı-pekmezin dedği gibi(kusura bakma adını bilmiyorum)kuzenler evleniyor

Canım şimdi bu senin, sevgilinin ve kuzeninin nası insanlar olduğunuza bağlı. Sevgilin bi kere bu kadar kıskançsa mümkün değil kuzeninle olan bu yakınlığını anlamayacaktır diye düşünüyorum. Hadi sorununuz git gide büyüdü ve tamam demek zorunda kaldı bu olay yine patlak verir bi yerden.
Şimdi düşündüm de benim sevdiceğime kız kuzeni bebeğim canım dese bozulurum yani. Senin sevgilin de bozulmuş zira..

Merhaba canım hoşgeldin

tabii bozuldu çok hemde onun üzülmesini istemiyorum ama sabaha kadar uyumadım benim nasıl biri olduğumu biliyo neden bu kadar üzüyo üzülüyo

Kızlaar korkutmayıınn :))
Sevgilim e ne diyeyim ki şimdi odA haklı bende

Bencee kuzenine söyle öyle mesajlar atmasın sana. HAni yan yanayken desin eğer çok seviyosa sana böyle hitap etmeyi ama mesajlaşırken yazmasın. Anlatıver mesajını sevgilim gördü çok kızdı mesajda demesen olur mu de? Çünkü sevgilin çok kıskanç geri adım atmaz. Kendini sonuna kadar haklı görüyodur o şimdi. Sevdiceğine de söyle tamam kuzenimle arama mesafe koydum sorun kalmadı artık de. Benim aklıma bu geldi

Ya görmemi istemediği bişey var diye düşündüm yada dondurmuş diye merak etmemi istiyor aramamı istiyor

Bence 2. dediğin olmuştur canım. Ama içinde şüphe varsa onun tanımadığı bi arkadaşından rica et baksın face profiline. Görmeni bilmeni istemediği bir şey mi varmış öğrenmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…