- Konu Sahibi manolya_1991
-
Hepimiz tek tek iyi ki varız..
İyi ki de toplaştık böyle
Öyle yapmıştır canım. Benimki de kavga çok büyürse telefonu kapatır ki iyice çıldırayım
Sen tepkisiz kal. Bak hem geçen gün arkadaşını aramış dışarı çıkın gezin Tuğçeyle demiş. Niye demiiiş. Çünkü aklı sende hala. Sen böyle aramamaya sormamaya tepkisiz kalmaya devam edince kendini aratmak için bunu bulmuş gibi geldi sanki bana
Evett bazen öyle oluyo ki konu uzuyo dallanıp budaklanıyo bi süre sonra ya biz neden kavga ediyoruz ki :44: derken buluyosun kendini
İkiniz de sakinleşin güzelce sonra bi orta yol bulursunuz
Yok tatlım ya ne hazırlaması.. Şubatta gideceği tam belli değildi işte kasımın 15i gibi açıldı bu askerlik konusu. Nerdeyse 1 ay sonra kesinleşti işte. Ben sevgilime diyodum ki Şubatta git bi an önce gel ertelemeyelim artık.. Bak bak sanki dayanabilcem gibi böyle güzel güzel konuşuyorumSonra kesinleşti Şubat olduğu ben her hazırlığı unuttum Şu an sil baştan durumundayım. Kendimi hazırlamayı düşünmüyorum zaten. O gidecek ben moral olarak dibi görcem ondan sonra dağıtım iznine gelecek sevincem. Sonra tekrar gidince ben tekrar dibe Sonra kendi kendime alışırım. Sürekli sil baştan olacak çünkü
Evett bazen öyle oluyo ki konu uzuyo dallanıp budaklanıyo bi süre sonra ya biz neden kavga ediyoruz ki :44: derken buluyosun kendini
İkiniz de sakinleşin güzelce sonra bi orta yol bulursunuz
Yok tatlım ya ne hazırlaması.. Şubatta gideceği tam belli değildi işte kasımın 15i gibi açıldı bu askerlik konusu. Nerdeyse 1 ay sonra kesinleşti işte. Ben sevgilime diyodum ki Şubatta git bi an önce gel ertelemeyelim artık.. Bak bak sanki dayanabilcem gibi böyle güzel güzel konuşuyorumSonra kesinleşti Şubat olduğu ben her hazırlığı unuttum Şu an sil baştan durumundayım. Kendimi hazırlamayı düşünmüyorum zaten. O gidecek ben moral olarak dibi görcem ondan sonra dağıtım iznine gelecek sevincem. Sonra tekrar gidince ben tekrar dibe Sonra kendi kendime alışırım. Sürekli sil baştan olacak çünkü
Öyle yapmıştır canım. Benimki de kavga çok büyürse telefonu kapatır ki iyice çıldırayım
Sen tepkisiz kal. Bak hem geçen gün arkadaşını aramış dışarı çıkın gezin Tuğçeyle demiş. Niye demiiiş. Çünkü aklı sende hala. Sen böyle aramamaya sormamaya tepkisiz kalmaya devam edince kendini aratmak için bunu bulmuş gibi geldi sanki bana
canlar bu arada facebookta eklemek isterseniz beni. adresim: Deniz Gülçin
eşimle düğün resmimiz var profilimde
Ben eklesem sorun olmaz demi ? Ay kendimi küçük hissettimde yaşım 19
Ben eklesem sorun olmaz demi ? Ay kendimi küçük hissettimde yaşım 19
facebook olan varsa bende ekleyebilirmiyim
tabi ki sorun olmaz cnm.ben hepinizi çok sevdim
tabi ki sorun olmaz cnm.ben hepinizi çok sevdim
insan hissettiği yaştadır tuuçee :) ben 40 :)
ben varımmmmm...Deniz Gülçin
Teşekkür ederim ama arkadaşlık istediği gönderme yok kapalı herhalde ?
Beni ekleyebilirsiniz kızlar Tuğçe Yalman...
Antalyada yaşıyor olan.
insan hissettiği yaştadır tuuçee :) ben 40 :)
şu an içinde bulunduğun durumdan ötürü öyle hissediyorsundur canım.kendini rahatlatmaya bak...
ama arkadaşlık isteğin kapalı kız :)
ama arkadaşlık isteğin kapalı kız :)
Ben tam yaşımda hissediyorum aslında kendimi kötü olduğum günlerde bile neden bilmiyorum
İnşallah kolay alışırım diyorum ben de çok zor olacak hep yarenlerin topiklerindeyim artık ben yazmasam da okuyorum ço kzor gerçektencanım inşallah çok zorlanmazsın.ama hep şunu düşün bence:askerden döndükten sonrasını.elbette sıkıntılarınız olacak o askerdeyken,bu kaçınılmaz;ama önemli olan bunu atlatabilmek.dediğin gibi ne kadar hazırlamaya çalışsan da kendini o an geldiğinde herşey allak bullak olur.bazen kendini iyi hissedeceksin,bazen dibe vuracaksın.yapman gereken kendi moralini yüksek tutmak.zor bişey değil bu...
Ben olsam dayanamazdımAynen öyle bazen diyoruz napiyoruz biz dertmi bu dertmi arıyoruz kendimize ,şuan büyümesin diye susuyorum dayanamaz arar da ya ters tepki verirse :))
Allah sabrınıda kolaylığınıds verir hem daha fazla uzasa gitme işi sizin kavuşmanızda uzayacaktı olsun bitsin işte :) gelince herşey çok çok güzel olsun,gönlünce olsun :)
Evet aramazsan o arayacaktır eninde sonunda. Zaten dediğin gibi araması gereken de o. Alışmış hep senin uğraşmana yine bekliyoO telefonu kapatmayı ben yapardım canım bazen
Tepkisiz kalıcam ben tepkisiz kalıncada oda aramak zorunda kalıcak gibi şuanda benden adım bekliyor çünkü ama araması gereken o...
Bu topiğin en küçüğü benim canım kendini kötü hissetmeBen eklesem sorun olmaz demi ? Ay kendimi küçük hissettimde yaşım 19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?