arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

O telefonu kapatmayı ben yapardım canım bazen
Tepkisiz kalıcam ben tepkisiz kalıncada oda aramak zorunda kalıcak gibi şuanda benden adım bekliyor çünkü ama araması gereken o...

Aynen öyle bazen diyoruz napiyoruz biz dertmi bu dertmi arıyoruz kendimize ,şuan büyümesin diye susuyorum dayanamaz arar da ya ters tepki verirse :))
Allah sabrınıda kolaylığınıds verir hem daha fazla uzasa gitme işi sizin kavuşmanızda uzayacaktı olsun bitsin işte :) gelince herşey çok çok güzel olsun,gönlünce olsun :)

canım inşallah çok zorlanmazsın.ama hep şunu düşün bence:askerden döndükten sonrasını.elbette sıkıntılarınız olacak o askerdeyken,bu kaçınılmaz;ama önemli olan bunu atlatabilmek.dediğin gibi ne kadar hazırlamaya çalışsan da kendini o an geldiğinde herşey allak bullak olur.bazen kendini iyi hissedeceksin,bazen dibe vuracaksın.yapman gereken kendi moralini yüksek tutmak.zor bişey değil bu...

İnşallah kolay alışırım diyorum ben de çok zor olacak hep yarenlerin topiklerindeyim artık ben yazmasam da okuyorum ço kzor gerçekten
Atlatırız biz inşallah ya. Sonu güzel olacak diye düşüne düşüne.

Ben olsam dayanamazdım Ama işi sıkıntılı diyosun dayan sen
Çok doğru elimizi bi işe atıyoruz önümüze askerlik çıkıyo. Her yerden askerlik çıkıyo çıban başı gibi
Keşke tecilli olmasaydı diyorum şimdiye 2 3 ayımız kalmış olacaktı. Ben de yoğundum geçen sene hem zaman akıp giderdi.
Neyse artık şimdi akıtmaya çalışırım ben de buralarda sürüne sürüne

O telefonu kapatmayı ben yapardım canım bazen
Tepkisiz kalıcam ben tepkisiz kalıncada oda aramak zorunda kalıcak gibi şuanda benden adım bekliyor çünkü ama araması gereken o...
Evet aramazsan o arayacaktır eninde sonunda. Zaten dediğin gibi araması gereken de o. Alışmış hep senin uğraşmana yine bekliyo
Ben eklesem sorun olmaz demi ? Ay kendimi küçük hissettimde yaşım 19
Bu topiğin en küçüğü benim canım kendini kötü hissetme
18im beeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…