arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Öyle biri değil canım yani ilk ciddi ilişkisi benim zaten herkesi sevebilcek biride değil.
Tanıdığım kadarıyla beni meraklandırmak için yaptı gibi geliyorda umarım öyledir.

belki sen kötü şeyler düşün ara diye yaptı veya ona güvenip güvenmediğini ölçüyo,sen sakin ol ama arama

Annesi rahatsız kuzenin 1 aydır hastanede bize geip kaldığıda oluyo şimdi ben böyle deme desem çok kırılır zaten benimki hiç görüşme diyo resmen

Böööyle arada kalmak çok kötü oluyo canım. Onu kırmadan diğerini sinirlenmeden işi halletmek çok zor.
Sen bilirsin en iyi sonuçta.
Sevgiline ne dersen yumuşar kuzenine nasıl davranırsan kırılma zbunları en iyi sen bilirsin

Bende öyle düşündüm tatlım yani iyi tanıdığımı düşünüyorum kesin merak etmem aramam için yaptı bunu. Tepkisiz kalıyım diyorum engellediğinden haberim bile olmamış gibi...

Hemde nasıl zor ..
Ama dediğin gibi biraz sakinleşip konuşmam lazım yoksa uzadıkça uzayacak pireyken deve olacak.
Sen nasılsın alıştırmaya başladınmı kendini

İnşallah akıp geçer de hep evdeyim nası geçecek böyle hiiiç bilmiyorum
büyük bir sorun değildir gbi geliyor bana.işinden dolayı o şekilde davranmış olsun ki,senin için daha kolay olur anlatması.kuzeninin annesinin hastalığını biliyorsa daha anlayışlı olur inşallah...

Kendine uğraşı bul canım takı toka yap bi şeyleri yenile buraya gel ..
zaman çok çabuk geçiyo inan..
inşaallah senin içinde böyle olur.
Biliyo hastalığını zor bi dönemde olduğunu anlayışla karşılayacaktır diye umuyorumm

Hemde nasıl zor ..
Ama dediğin gibi biraz sakinleşip konuşmam lazım yoksa uzadıkça uzayacak pireyken deve olacak.
Sen nasılsın alıştırmaya başladınmı kendini
Evett bazen öyle oluyo ki konu uzuyo dallanıp budaklanıyo bi süre sonra ya biz neden kavga ediyoruz ki :44: derken buluyosun kendini
İkiniz de sakinleşin güzelce sonra bi orta yol bulursunuz
Yok tatlım ya ne hazırlaması.. Şubatta gideceği tam belli değildi işte kasımın 15i gibi açıldı bu askerlik konusu. Nerdeyse 1 ay sonra kesinleşti işte. Ben sevgilime diyodum ki Şubatta git bi an önce gel ertelemeyelim artık.. Bak bak sanki dayanabilcem gibi böyle güzel güzel konuşuyorum Sonra kesinleşti Şubat olduğu ben her hazırlığı unuttum Şu an sil baştan durumundayım. Kendimi hazırlamayı düşünmüyorum zaten. O gidecek ben moral olarak dibi görcem ondan sonra dağıtım iznine gelecek sevincem. Sonra tekrar gidince ben tekrar dibe Sonra kendi kendime alışırım. Sürekli sil baştan olacak çünkü

Bende öyle düşündüm tatlım yani iyi tanıdığımı düşünüyorum kesin merak etmem aramam için yaptı bunu. Tepkisiz kalıyım diyorum engellediğinden haberim bile olmamış gibi...

Öyle yapmıştır canım. Benimki de kavga çok büyürse telefonu kapatır ki iyice çıldırayım
Sen tepkisiz kal. Bak hem geçen gün arkadaşını aramış dışarı çıkın gezin Tuğçeyle demiş. Niye demiiiş. Çünkü aklı sende hala. Sen böyle aramamaya sormamaya tepkisiz kalmaya devam edince kendini aratmak için bunu bulmuş gibi geldi sanki bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…