- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
- Konu Sahibi manolya_1991
-
bişey değil canm,ne demek...sen iyi ol yeter ki...
Öyle biri değil canım yani ilk ciddi ilişkisi benim zaten herkesi sevebilcek biride değil.
Tanıdığım kadarıyla beni meraklandırmak için yaptı gibi geliyorda umarım öyledir.
Annesi rahatsız kuzenin 1 aydır hastanede bize geip kaldığıda oluyo şimdi ben böyle deme desem çok kırılır zaten benimki hiç görüşme diyo resmen
Canım ya engellendiğini gör telaşa kapıl merak et üzül diye yapmıştır. Görmek istemeyeceğin bir şey olsaydı hemen yapardı yapacağını. Kendisini aramanı bekliyodur şu an beni neden engelledin diye. Bırak hiiiiç farkında değilmiş gibi yap. Hatta bilmiyorum face yok bende ama yapabiliyosan sen de onu engelle.
belki sen kötü şeyler düşün ara diye yaptı veya ona güvenip güvenmediğini ölçüyo,sen sakin ol ama arama
Böööyle arada kalmak çok kötü oluyo canım. Onu kırmadan diğerini sinirlenmeden işi halletmek çok zor.
Sen bilirsin en iyi sonuçta.
Sevgiline ne dersen yumuşar kuzenine nasıl davranırsan kırılma zbunları en iyi sen bilirsin
Canım ya engellendiğini gör telaşa kapıl merak et üzül diye yapmıştır. Görmek istemeyeceğin bir şey olsaydı hemen yapardı yapacağını. Kendisini aramanı bekliyodur şu an beni neden engelledin diye. Bırak hiiiiç farkında değilmiş gibi yap. Hatta bilmiyorum face yok bende ama yapabiliyosan sen de onu engelle.
Canım kuzen kardeşi gibiyse anlayışla karşılar. Mesajda yazma hiç olmazsa ki kötü şeyler olasın derse kuzenine değer veriyosa eğer yazmaz zaten. Tuba ama bunu mesaj atarak söyleme yüzyüzeyken söyle sen ki üzülüp bozulmasın. Yüz ifadeni falan görsün hani. Hatta seni de üzmek istemiyorum sakın yanlış anlama beni diye de başlayabilirsin yani cümleye.
Uzun dönem canım malesef 15 ay
inşallah su gibi geçer...askerdeyken senin çok anlayışlı olman gerekecek.o yüzden onun penceresinden bakmayı dene...
Ara ara zaten sesini duyunca yumuşayıverir. Ama ipleri de eline verme. Kuzenim sonuçta ama mesafe koydum aramıza de. Uzamasın artık bu konu olmaz mı kii de
sağol tatlım. şuan napcam bilmiyorum ortada büyük bi sorun yok yada var ben görmüyorum. üstüne gitmeden sakince artık.. şuan çalışıyo çok stresl,
i bi işi var konuşursam daha kötü olur akşamı beklemeliyim
Aramıcam canım oda bunu yapmamı istiyor gibi zaten.
İnşallah akıp geçer de hep evdeyim nası geçecek böyle hiiiç bilmiyorum
büyük bir sorun değildir gbi geliyor bana.işinden dolayı o şekilde davranmış olsun ki,senin için daha kolay olur anlatması.kuzeninin annesinin hastalığını biliyorsa daha anlayışlı olur inşallah...
ne olursa olsun dayanamayıp o seni arayacaktır zaten tatlım .
üzme kendini burası çok rahatlatıyo dök içini rahatla :)
Kendine uğraşı bul canım takı toka yap bi şeyleri yenile buraya gel ..
zaman çok çabuk geçiyo inan..
inşaallah senin içinde böyle olur.
Biliyo hastalığını zor bi dönemde olduğunu anlayışla karşılayacaktır diye umuyorumm
Çok haklısın canım benim burası olmasa ben daha çok üzülüyor olurdum :)
zaman nasıl aktı geçti anlamadım bile bugün :)
iyiki varsınız canlar :)
inşallah gönlüne göre olur...
Sizde iyiki varsınız kızlar
Evett bazen öyle oluyo ki konu uzuyo dallanıp budaklanıyo bi süre sonra ya biz neden kavga ediyoruz ki :44: derken buluyosun kendiniHemde nasıl zor ..
Ama dediğin gibi biraz sakinleşip konuşmam lazım yoksa uzadıkça uzayacak pireyken deve olacak.
Sen nasılsın alıştırmaya başladınmı kendini
Bende öyle düşündüm tatlım yani iyi tanıdığımı düşünüyorum kesin merak etmem aramam için yaptı bunu. Tepkisiz kalıyım diyorum engellediğinden haberim bile olmamış gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?