arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Yinede çok inat her seferinde burnumun ucuna koyar şimdi aramalıyım demi uzatmamalıyım

şu da var,öyle deyince bu defa da kuzeni üüzülmez mi?sonuçta kardeşi gibiymiş.
canım bu arada sevdiceğin askerliğini kısa dönem mi yapacak,uzun dönem mi?inşallah su gibi geçer...

Bence 2. dediğin olmuştur canım. Ama içinde şüphe varsa onun tanımadığı bi arkadaşından rica et baksın face profiline. Görmeni bilmeni istemediği bir şey mi varmış öğrenmiş olursun

Ben arkadaşımın facesinden bakıyorum zaten canım şuanda kötü birşey yok çıkmışta sanırım bilmiyorum neden yaptı artık...

canım bu arada sevdiceğin askerliğini kısa dönem mi yapacak,uzun dönem mi?inşallah su gibi geçer...

Annesi rahatsız kuzenin 1 aydır hastanede bize geip kaldığıda oluyo şimdi ben böyle deme desem çok kırılır zaten benimki hiç görüşme diyo resmen

sen iyi düşün iyi olsun, hem onu bizden daha iyi tanıyosun böyle hemen başkasıyla bi ilişki içine girebilecek karakterdemi en iyi sen bilirsin

Öyle biri değil canım yani ilk ciddi ilişkisi benim zaten herkesi sevebilcek biride değil.
Tanıdığım kadarıyla beni meraklandırmak için yaptı gibi geliyorda umarım öyledir.

geçmiş olsun canım yaa.bence sevgilin anlayış göstermeli.ama bunu en güzel şekilde kırmadan,tavır yapmadan sen sağlayabilirsin.

sağol tatlım. şuan napcam bilmiyorum ortada büyük bi sorun yok yada var ben görmüyorum. üstüne gitmeden sakince artık.. şuan çalışıyo çok stresl,
i bi işi var konuşursam daha kötü olur akşamı beklemeliyim

Ben arkadaşımın facesinden bakıyorum zaten canım şuanda kötü birşey yok çıkmışta sanırım bilmiyorum neden yaptı artık...
Canım ya engellendiğini gör telaşa kapıl merak et üzül diye yapmıştır. Görmek istemeyeceğin bir şey olsaydı hemen yapardı yapacağını. Kendisini aramanı bekliyodur şu an beni neden engelledin diye. Bırak hiiiiç farkında değilmiş gibi yap. Hatta bilmiyorum face yok bende ama yapabiliyosan sen de onu engelle.

Canım kuzen kardeşi gibiyse anlayışla karşılar. Mesajda yazma hiç olmazsa ki kötü şeyler olasın derse kuzenine değer veriyosa eğer yazmaz zaten. Tuba ama bunu mesaj atarak söyleme yüzyüzeyken söyle sen ki üzülüp bozulmasın. Yüz ifadeni falan görsün hani. Hatta seni de üzmek istemiyorum sakın yanlış anlama beni diye de başlayabilirsin yani cümleye.

Uzun dönem canım malesef 15 ay
İnşallah akıp geçer de hep evdeyim nası geçecek böyle hiiiç bilmiyorum

Yinede çok inat her seferinde burnumun ucuna koyar şimdi aramalıyım demi uzatmamalıyım

Ara ara zaten sesini duyunca yumuşayıverir. Ama ipleri de eline verme. Kuzenim sonuçta ama mesafe koydum aramıza de. Uzamasın artık bu konu olmaz mı kii de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…