- Konu Sahibi manolya_1991
-
Bencee kuzenine söyle öyle mesajlar atmasın sana. HAni yan yanayken desin eğer çok seviyosa sana böyle hitap etmeyi ama mesajlaşırken yazmasın. Anlatıver mesajını sevgilim gördü çok kızdı mesajda demesen olur mu de? Çünkü sevgilin çok kıskanç geri adım atmaz. Kendini sonuna kadar haklı görüyodur o şimdi. Sevdiceğine de söyle tamam kuzenimle arama mesafe koydum sorun kalmadı artık de. Benim aklıma bu geldi
hadi yaa,çok üzüldüm...ama bişey söyleyeyim mi bence üzülme,bırak aklı başına gelince o üzülsün.öyle bişey yapan biri için hiç üzülmeye değmez.
Aramıcam canım ne kadar üzülsemde aramıcam...
Umarım öyle bişey yoktur çıkmış sanırım facedende.
Bencee kuzenine söyle öyle mesajlar atmasın sana. HAni yan yanayken desin eğer çok seviyosa sana böyle hitap etmeyi ama mesajlaşırken yazmasın. Anlatıver mesajını sevgilim gördü çok kızdı mesajda demesen olur mu de? Çünkü sevgilin çok kıskanç geri adım atmaz. Kendini sonuna kadar haklı görüyodur o şimdi. Sevdiceğine de söyle tamam kuzenimle arama mesafe koydum sorun kalmadı artık de. Benim aklıma bu geldi
Bence 2. dediğin olmuştur canım. Ama içinde şüphe varsa onun tanımadığı bi arkadaşından rica et baksın face profiline. Görmeni bilmeni istemediği bir şey mi varmış öğrenmiş olursun
Şok oldum gerçekten bunu beklemiyordum çok üzgünüm şuanda
anladım üzülme canım boşver bakma da face kendini yiyip bitirme hiç hatasını anlasın
çok iyi anlıyorum ama hemen kötü şeyler düşünüp yıpratma kendini
Aramayı düşünmüyorum ama böyle bişey yapmasına üzüldüm ve düşündürdü beni...
Umarım kötü birşey yokturda biraz olsun rahatlarım canım.
şu da var,öyle deyince bu defa da kuzeni üüzülmez mi?sonuçta kardeşi gibiymiş.
canım bu arada sevdiceğin askerliğini kısa dönem mi yapacak,uzun dönem mi?inşallah su gibi geçer...
anlıyorum cnm,boşver düşünme artık.çünkü sen düşündükçe kendini üzmekten baaşka bişey yapmıyorsun.senden daha mı önemli boşveerr...
görüp üzülme diye de yapmış olabilir inşallah düzelir aranız
Kötü birşey yoktur umarım canım.
Annesi rahatsız kuzenin 1 aydır hastanede bize geip kaldığıda oluyo şimdi ben böyle deme desem çok kırılır zaten benimki hiç görüşme diyo resmen
İnş canım benim çok sağol...
sen iyi düşün iyi olsun, hem onu bizden daha iyi tanıyosun böyle hemen başkasıyla bi ilişki içine girebilecek karakterdemi en iyi sen bilirsin
Haklısın canım çok teşekkür ederim böyle kötü bi şekilde tanışmış olduk ama...
geçmiş olsun canım yaa.bence sevgilin anlayış göstermeli.ama bunu en güzel şekilde kırmadan,tavır yapmadan sen sağlayabilirsin.
Canım ya engellendiğini gör telaşa kapıl merak et üzül diye yapmıştır. Görmek istemeyeceğin bir şey olsaydı hemen yapardı yapacağını. Kendisini aramanı bekliyodur şu an beni neden engelledin diye. Bırak hiiiiç farkında değilmiş gibi yap. Hatta bilmiyorum face yok bende ama yapabiliyosan sen de onu engelle.Ben arkadaşımın facesinden bakıyorum zaten canım şuanda kötü birşey yok çıkmışta sanırım bilmiyorum neden yaptı artık...
Canım kuzen kardeşi gibiyse anlayışla karşılar. Mesajda yazma hiç olmazsa ki kötü şeyler olasın derse kuzenine değer veriyosa eğer yazmaz zaten. Tuba ama bunu mesaj atarak söyleme yüzyüzeyken söyle sen ki üzülüp bozulmasın. Yüz ifadeni falan görsün hani. Hatta seni de üzmek istemiyorum sakın yanlış anlama beni diye de başlayabilirsin yani cümleye.şu da var,öyle deyince bu defa da kuzeni üüzülmez mi?sonuçta kardeşi gibiymiş.
canım bu arada sevdiceğin askerliğini kısa dönem mi yapacak,uzun dönem mi?inşallah su gibi geçer...
Yinede çok inat her seferinde burnumun ucuna koyar şimdi aramalıyım demi uzatmamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?