- Konu Sahibi manolya_1991
-
evet sizden naber
Kötü tatlım , bazı şeyleri düşünmemeye ihtiyacım var konuştuk . Ama farkettim de konuştukça bitiyoruz. Bende kendimi buraya attım :) birde şimdi mobilden girdim ekleyemedim yarın ekleyeceğim :)
aradın mı konuştunuz mu noldu canım
Mesaj attım canım, değişen hiç bi şey olmadı ama olacak gibi de değil sanki . Bana ikinci bitti demesi ilkinde 2 ay konuşmadı . Gerisini sen düşün oda ufak bi şeydi ama benim gözümde
canım üstüne gitme sen de madem bitti dedi sana demek kolay silebiliyor sevgisini zorlama
Kesinlikle zorlamayı düşünmüyorum alttan aldım olmadı sert çıktım olmadı . Çokta mücadele verdim öncesinde böyle bitsin istemezdim ama bitti.
kusra bkma yazmdm cnm sen onu seviyrmusun evet onn ynndmsn evt daha nyni aryr yrnyr bsver birde bgrms btti dms zrlma degmyr inn iyide olsa bosver tlden grdm yzmyblrm cnm skkin ztn iyi aksmlar
cidden kışın uyanmak zor oluyo :) hoşgeldin ayrıcaGünaydınn Topicim,bugün yine kimse yokmuş
Kızlar kış uykusunda mısınız,öğlen oldu be nerdesiniz uleynn
canım benden önce o halletti sorunu özür diledi falan ama kalbim hala kırık,senin neyin var hayrola
Ben geldim kızlaaar
Pretty ya dün internet arıza yaptı bu sefer de ondan gitmiş gibi oldum kusura bakma..:26:
Manolya var canım akınsoft diye bi şirket bilgisayarla ilgili diye biliyorum:44:
günaydın tam bulmuş arızalanacak zamanı varmış bilen çıktı sonunda nasıl bir yerdir iş çıkarmı oradan
Kime canım?
Valla benim sevdiceğim meslek lisesi bilgisayar bölümünden mezun olunca ona iş teklif etmişlerdi ama askerliği yapmadığı için kaldı öyle o iş. Nası bi yer olduğunu hiç bilmiyorum inan ki:26:
Hoşbuldumcidden kışın uyanmak zor oluyo :) hoşgeldin ayrıca
yok önemli birşeyim ölesine durgunum barıştınız mı yani bir şey sorucam akınsoft insan kaynakları duyan varmı
evet tatlım hallettik.
evet akınsoft var canım :)
Akilli_pekmezim sorunun bilg kaynaklandığını anlamıştım
Ben yine buradayım ama siz yoksunuz nası iştir yaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?