arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Kesinlikle zorlamayı düşünmüyorum alttan aldım olmadı sert çıktım olmadı . Çokta mücadele verdim öncesinde böyle bitsin istemezdim ama bitti.

kusra bkma yazmdm cnm sen onu seviyrmusun evet onn ynndmsn evt daha nyni aryr yrnyr bsver birde bgrms btti dms zrlma degmyr inn iyide olsa bosver tlden grdm yzmyblrm cnm skkin ztn iyi aksmlar

Ben geldim kızlaaar

Pretty ya dün internet arıza yaptı bu sefer de ondan gitmiş gibi oldum kusura bakma..:26:

Manolya var canım akınsoft diye bi şirket bilgisayarla ilgili diye biliyorum:44:

günaydın tam bulmuş arızalanacak zamanı varmış bilen çıktı sonunda nasıl bir yerdir iş çıkarmı oradan

Kime canım?

Valla benim sevdiceğim meslek lisesi bilgisayar bölümünden mezun olunca ona iş teklif etmişlerdi ama askerliği yapmadığı için kaldı öyle o iş. Nası bi yer olduğunu hiç bilmiyorum inan ki:26:

ben form doldurmayı başvurmayı düşündüm de akın soft firma şirket sanırım başka alanlarda iş buluyorlar demi firma da değil detaylı bilgi istiyorlar adres falan cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…