- Konu Sahibi manolya_1991
-
anladım canım detaylı bilgi adres falan istemeseler doldurup şansımı denicem fakat bilgilerimi veremem
Anam sorunuma ortak olan birini buldumseninde mi o sorunun var :)
bende çok kolay verip alamıyorum karnımda acıkmıyo :) 20 yaşındayım 42 kiloyum bide minyon tipim :) yaşlanmıcam ben :)
benim de vermem gerek 54 kiloyum
54 kilo ne ki:44: boyun kaç cnm?benim de vermem gerek 54 kiloyum
Anam sorunuma ortak olan birini buldum
Senin durumun benimkinden vahim söylimBen de 19 yaşındayım 50kiloyum.Ama hedefim 58 olmak istiyorum,boyum da 1.70
verme tabiki tatlım bende hiç cesaret edemiyorum herşey olabilir şu zamanda
bana ver :))
aslında ben çok şikayetçi değilim ,kapalıyım etek giyiyorum incecik belim var herkes imreniyo ,ama sağlık açısındanbpek hoş bi durum değil tansiyonum hep düşük
Canım eğer boyunla kilon orantılıysa sorun yok...Ben boyuma göre zayıf duruyorum,ve bunu herkes söylüyor,ben pek sorun etmem ama gören soruyo niye bu kadar zayıfsın bişiy yemiyo musun diye,sinir oluyorumaynen len :) benim arkadaşlarım annem gibi dururdu yanımda çok üzülürdüm :)
senin boyun uzun benim boyumda biraz kısa :)
benmi kendimle çok barışığım yoksa anormal bi durum yokmu bilmiyorum ama hiç rahatsızlık duymuyorum :)
54 kilo ne ki:44: boyun kaç cnm?
doldurdum fakat bilgilerimi vermedim kabul ettiler bakalım bir şey çıkacakmı
inşallah olumlu sonuç olur canım
Kilom ramazandan önce 53 idi sonra düştüm tabi 50 oldum:26:boyum 155 sen kaç kilosun
Canım eğer boyunla kilon orantılıysa sorun yok...Ben boyuma göre zayıf duruyorum,ve bunu herkes söylüyor,ben pek sorun etmem ama gören soruyo niye bu kadar zayıfsın bişiy yemiyo musun diye,sinir oluyorum
Kilom ramazandan önce 53 idi sonra düştüm tabi 50 oldum:26:
Bende tanismak istiyorumm.. Bi kac ay oldu üye olali ama kimseyi tanimiyorum burda.
:)
Hoşgeldiniz aramızaBende tanismak istiyorumm.. Bi kac ay oldu üye olali ama kimseyi tanimiyorum burda.
:)
ben kilo vermek istiyorum
hoşgeldin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?