arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

seninde mi o sorunun var :)
bende çok kolay verip alamıyorum karnımda acıkmıyo :) 20 yaşındayım 42 kiloyum bide minyon tipim :) yaşlanmıcam ben :)
Anam sorunuma ortak olan birini buldum
Senin durumun benimkinden vahim söylimBen de 19 yaşındayım 50kiloyum.Ama hedefim 58 olmak istiyorum,boyum da 1.70

Anam sorunuma ortak olan birini buldum
Senin durumun benimkinden vahim söylimBen de 19 yaşındayım 50kiloyum.Ama hedefim 58 olmak istiyorum,boyum da 1.70

aynen len :) benim arkadaşlarım annem gibi dururdu yanımda çok üzülürdüm :)
senin boyun uzun benim boyumda biraz kısa :)
benmi kendimle çok barışığım yoksa anormal bi durum yokmu bilmiyorum ama hiç rahatsızlık duymuyorum :)

Canım eğer boyunla kilon orantılıysa sorun yok...Ben boyuma göre zayıf duruyorum,ve bunu herkes söylüyor,ben pek sorun etmem ama gören soruyo niye bu kadar zayıfsın bişiy yemiyo musun diye,sinir oluyorum

Canım eğer boyunla kilon orantılıysa sorun yok...Ben boyuma göre zayıf duruyorum,ve bunu herkes söylüyor,ben pek sorun etmem ama gören soruyo niye bu kadar zayıfsın bişiy yemiyo musun diye,sinir oluyorum

aynı şeyi banada soruyolar , bende ben normalim herkes benim gibi olmak için uğraşıyo anormal olan sizsiniz kıskanmayın diyorum :)
önemli olan senin,benim kendimi nasıl hissettiğim,
ben rahatsız değilim ama tansiyon kansızlık problemlerim var kiloyla alakalımı bilmiyorum ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…