- Konu Sahibi manolya_1991
-
Firma gibi bişey,manolya orda çalışmak istiyomuş da ondan sorduakınsoft ne öyle
yok önemli birşeyim ölesine durgunum barıştınız mı yani bir şey sorucam akınsoft insan kaynakları duyan varmı
bugün bir derdim var bölümünün biçok konusunu okudum,evlilikten çok soğudum mu ne
herkes şikayetçi evli olmaktan:44:
Evet insan bi afallıyo okudukça o konuları ama herşeyin de farkına varıyor sonuçta tecrübeli insanların ağzından duyuyosunbenim orda psikolojim bozuluyo anacım :)
şimdi kafaya taktımbailesi beni istemeyecek hatta rüyama bile giriyo :)
Evet insan bi afallıyo okudukça o konuları ama herşeyin de farkına varıyor sonuçta tecrübeli insanların ağzından duyuyosun
Ama o da şans işi,kimisinin evliliği şahane kimisinin idare etmekten öte değil
Ayy bu dediğin konuyu okumamıştım,komik:90:canım bide şu var bide karşı taraf yazsa heh deriz sorunu tam anlamıyla görürüz zaten bazıları dertsiz başa der arıyo :
geçen gün bikonu okudum güldüm sinirlendim üzüldüm karmakarışık oldum:)
nasılki bi insan görümcem oğlunu eşime benzetiyo görümceme çocuk eşimdenmi diye soracağım derki..
güler misin ağlar mısın ..
Ayy bu dediğin konuyu okumamıştım,komik:90:
Belki de canı sıkılan dalga geçmek isteyen biridir kimbilir
ben geldim kızlar teşekkürler cevap verenlere form doldurmakta kararsız kaldım o yüzden sordum sizlere düzgün iş bulunur mu birde bütün bilgileri istiyorlar ev adresine kadar cesaret edemedim
netten mi yapacaksın canım başvurunu,insan heryere bilgi vermeye cesaret edemiyor maalesef
evet canım netten yapıcaktım güvenemiyorum
Sanırım ben de okumayacam artıkbüyük ihtimal :) daha sinir bozucu ne konular var ben bi ara bağımlı olmuştum :)
ama beni üzen ciddi anlamda etkileyen bi çok şey okudum artık bakmıyorum bile..
Manolya eğer güvenli ve bilindik bi siteyse yap başvurunu,ama değilse yapma derim neler duyuyoruz nelerevet canım netten yapıcaktım güvenemiyorum
Sanırım ben de okumayacam artıkSıkıntı çöküyo üzerime birden,ben de niye böyle oluyo diyodum
bulunduğun şehirde bayilikleri yokmu canım çalışma sistemleri nasılki
öyle yapcam,en çok kilo alma topiciğindeyim zatendiyorumya rüyama giriyo nasıl etkiliyosa :)
okuma canım keyifli şeyler oku :)
yok sanırım sadece iki yeri gösteriyor oda bilgisayarcı anlamadım bunlar nasıl iş bulacaklar bize
öyle yapcam,en çok kilo alma topiciğindeyim zaten
O kadar okuyorum deniyorum ama daha 1gr kilo alamadım ne hikmetse
benim bulunduğum şehirdede yoktu Ankara dan çalışanları gelmişti 1kaç çalışanı hastanenin bilgi işlemi için kalıcı olarak çalışmaya başlamışlardı ben böyle hatırlıyorum ama sistem nasıldır bilmem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?