- Konu Sahibi manolya_1991
-
Merhabalar
kız o nasıl tabırı caız oyle vıcık vıcık ıstemıyorum almıım ben bısıy mıdem kalktı oghh
bebegım agzıma tukurdu demıssın o nasıl kelıme oyle o acıdan cok yannıs bakıyorsun bence
Hosgeldin guzellik:)
kıbarcasını soyledım canımm..acıkacık yazmak ıstemedımm..agzıma ettı demek ıstemedım...hala kıbarım bu arada...yanlıs baktıgımı da pek dusunmuyorum...cunku bebeğime tek basıma bakıyorumm..kımse yok bulundugumuz sehırde...bebegımın uyku duzenı berbat.. dogdugunda ıdrar yollarında ıltıhap vardı..daha mınık bebekken 10 gun ıgne kullandı..en onemlısı koprucuk kemıgı kırıldı guzel kızımın dogarkenn..dr eger yablıs yerden kırıldıysa sakat kalabılır dedı...atesım anında 39 a cıktı sutum o an gıttııı....arkaarkaya oluncaaa bole oldu teyzesıı ısteeee
Hoşbuldukk
Nasılsın ?
kıbarcasını soyledım canımm..acıkacık yazmak ıstemedımm..agzıma ettı demek ıstemedım...hala kıbarım bu arada...yanlıs baktıgımı da pek dusunmuyorum...cunku bebeğime tek basıma bakıyorumm..kımse yok bulundugumuz sehırde...bebegımın uyku duzenı berbat.. dogdugunda ıdrar yollarında ıltıhap vardı..daha mınık bebekken 10 gun ıgne kullandı..en onemlısı koprucuk kemıgı kırıldı guzel kızımın dogarkenn..dr eger yablıs yerden kırıldıysa sakat kalabılır dedı...atesım anında 39 a cıktı sutum o an gıttııı....arkaarkaya oluncaaa bole oldu teyzesıı ısteeee
Hoşbulduk nasılsın :)
nasıl olıyım anacım acım ac sen nasıllsın
Teskr canım:):) kilo almak isteyen arkadaşlara parmak yetistiriyorum =)=)
Napıyorsun sen kuzuuuu kahvaltı yapmadinmi olursun kizz=)=) afrikalilara döneceksin ac boğazınınısamlımla bırlıkte yemek yıcez aksama o yuzden acım kahvaltı bılem yapmadım ıyıce bır masraf gırecek gıbı gorunuyor keske ıkı gun onceden baslasaydım bu dıete
Diyetmi yapıyosun
İyiyim bende :)
Napıyorsun sen kuzuuuu kahvaltı yapmadinmi olursun kizz=)=) afrikalilara döneceksin ac boğazını
Bende bi kaç kilo almak istiyorum 47 kiloyum şuanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?