arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

bebegım agzıma tukurdu demıssın o nasıl kelıme oyle o acıdan cok yannıs bakıyorsun bence

kıbarcasını soyledım canımm..acıkacık yazmak ıstemedımm..agzıma ettı demek ıstemedım...hala kıbarım bu arada...yanlıs baktıgımı da pek dusunmuyorum...cunku bebeğime tek basıma bakıyorumm..kımse yok bulundugumuz sehırde...bebegımın uyku duzenı berbat.. dogdugunda ıdrar yollarında ıltıhap vardı..daha mınık bebekken 10 gun ıgne kullandı..en onemlısı koprucuk kemıgı kırıldı guzel kızımın dogarkenn..dr eger yablıs yerden kırıldıysa sakat kalabılır dedı...atesım anında 39 a cıktı sutum o an gıttııı....arkaarkaya oluncaaa bole oldu teyzesıı ısteeee

canım gecmıs olsunda bebegının bu kadar tıbbı sorunları varken senın kılolarını dusunmen ılgınc geldı

Geçmiş olsun acil sifalar dilerim:):):) yapmak birşey yok bakmaya hükümlüsun canım:)

nısamlımla bırlıkte yemek yıcez aksama o yuzden acım kahvaltı bılem yapmadım ıyıce bır masraf gırecek gıbı gorunuyor keske ıkı gun onceden baslasaydım bu dıete

bende kılo deıldeeee kan degerlerımım demır degerlerımı yukseltemeye calısyrm yıllardır ılac kullanıyorum yukselır gıbı oluyor tekrar dusuyor tabı ıvr zıvr yemeyıde pek sevmıyorummmm yıyemıyrm tabee(

benım kızım suan 15 aylık...ve kızım bunları yasadıgında yenı dogmustu...cok sukur kolundakı kırık kaynadı ve coook uzun zaman olduuu be cok sukur bır sıkıntı yok ... ıdrar yollarındakı ıltıhap duzeldı cok uzun zaman olduu...ben bunları yasadıgımda kızım yenı dogmustu ve ben o sırada verdım kıloları.sımdı o zan verdıgım kıloları almaya calısıyorum sana nıye battı onu anlamadımm....sımdı kıızım masallah topac gıbıı..kendıme bakmam gerek artık canım...aradakı farkı anlar mısın bılemıyorummm...aradan zamn gectıı..okudugunu anlaya bılıyor musun? bılemıyorummmmmm

yoksa yanı ben kızımın kolu kırık sorunları var herseyı unutupta kendını dusunecek anne degılım cok sukur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…