- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi manolya_1991
-
Tatlı muhabbetler kızlar:):) nasilsiniz??
meraba kzlar yer varmı aranızda?
hoşbuldumm kızlarrrr nasılsınızzz zelemele sende hosgeldın ozaman canım...
Bizim sorunumuz kilo alamamakzayıflamak ıcın ılac bılen varsa ozelden yazıversın bana
tamam ciciş görşz,keneidne iyi davrankuzucuklaarr ben çıkıyorum cici bakın kendinizee :)
Evet ben açtım o konuyuselam kızlar...bırı kiloyla ılgılı bırsey mı yazdı..bu sıralar cok takılıyorum da bu konuyaacok zayıfladım yaaaaaaaaaaaaaaaaa.....hıc guvenım yok boyle kendımeee...
selam kızlar...bırı kiloyla ılgılı bırsey mı yazdı..bu sıralar cok takılıyorum da bu konuyaacok zayıfladım yaaaaaaaaaaaaaaaaa.....hıc guvenım yok boyle kendımeee...
Allah başka dert vermesin canımKızlar hosbulduk inşallah yaslarimiz uyuyordu....çok sıkıntı yaşıyorum bu durumdan
Benim en çok tükettiğim yemek makarna pilav ve bol bol ekmek tüketirim,kolaya bayılırım.ama bir gr kilo aldığım yokBol bol makarna ekmek kola harika sisiriyo=)=) ama gobuste yapar sonra arkamdan sayma karışmam,=)=)=)
Allah başka dert vermesin canımBen 19 yaşındayım,sen?:44:
valla ben cok tatlı yedıgımden + stresten alıyorum kıloyu canımbizim sorunumuz kilo alamamaksen bize kilo nasıl alınır onu söyle biz de sana nasıl verilir
gule gulekuzucuklaarr ben çıkıyorum cici bakın kendinizee :)
Evet açıktan okuyorum 2.sınıfım.ya sen?Aminnn:) ay ne güzel benden ufani buldum 22buçuk yaşındayım kardess=)=)okuyormusunun??
Benim en çok tükettiğim yemek makarna pilav ve bol bol ekmek tüketirim,kolaya bayılırım.ama bir gr kilo aldığım yok
Evet açıktan okuyorum 2.sınıfım.ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?