arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Ama şöyle uyguldığım bi tarifim vereyim size kilo almak isteyenlere!
sabah kahvaltıdan önce ve gece tam yatacakken pekmezi çay bardağının yarısına kadar doldurup üzerine birazcık soğuk su katıp karıştırın için,çok iştah açıyor,benim iştahımı baya açtı yemek de yiyorum ama yediklerim kiloya gitmiyor

canım yakında dugunum var bır aydan cok az bır sure kaldı bırdende bomba gıbı olmaktan korkuyorum bır 4 kılo kadar dusmusum bunu telafı etemm lazım

canım yakında dugunum var bır aydan cok az bır sure kaldı bırdende bomba gıbı olmaktan korkuyorum bır 4 kılo kadar dusmusum bunu telafı etemm lazım
Yok bu verdiğim tarif bomba gibi yapmaz seni merak etme ayda 2-3 kilo alırsın bu tarifle.Zaten pekmez kansızlık için de çok iyi,ilaç değil ki...

canım baska tarıf varsa onu alıyım sekerlıyle pek aram yok benım hatta hıc yok cay bıle ıcmıyorum kahvaltıda

yaaaa ben ne guzel fıstık gıbı kızdımm...dogum yaptımmm..bebeğim masalllahh annesinin azına tukurdu remenn...kuruttu benııı...15 aylık...52kg dum hamıleeyken 16 kg aldımm..tartılmadım ama 46 -47 falanımdırr

canım baska tarıf varsa onu alıyım sekerlıyle pek aram yok benım hatta hıc yok cay bıle ıcmıyorum kahvaltıda

Boşver kiloyu canım ya zaten zamanla ister istemez alicaksin kilo:):) sonra geri dönüşü zor olan kilolar alırsan vermek istersin verinceye vıcık vıcık yağ damacanasi olursun,,

bebegım agzıma tukurdu demıssın o nasıl kelıme oyle o acıdan cok yannıs bakıyorsun bence

Boşver kiloyu canım ya zaten zamanla ister istemez alicaksin kilo:):) sonra geri dönüşü zor olan kilolar alırsan vermek istersin verinceye vıcık vıcık yağ damacanasi olursun,,

kız o nasıl tabırı caız oyle vıcık vıcık ıstemıyorum almıım ben bısıy mıdem kalktı oghh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…