- Konu Sahibi manolya_1991
-
kızlar bende 20 yasındayım 21 olacam ınsallh ocakta bır buyuyemedık gıttı
Özel okuyosun yaniBilkent son sinifdayim teklemezsem tabiki=)=)
Ama şöyle uyguldığım bi tarifim vereyim size kilo almak isteyenlere!
sabah kahvaltıdan önce ve gece tam yatacakken pekmezi çay bardağının yarısına kadar doldurup üzerine birazcık soğuk su katıp karıştırın için,çok iştah açıyor,benim iştahımı baya açtı yemek de yiyorum ama yediklerim kiloya gitmiyor
Ocak dogumlusun ne güzelsin basi:):)
Yok bu verdiğim tarif bomba gibi yapmaz seni merak etme ayda 2-3 kilo alırsın bu tarifle.Zaten pekmez kansızlık için de çok iyi,ilaç değil ki...canım yakında dugunum var bır aydan cok az bır sure kaldı bırdende bomba gıbı olmaktan korkuyorum bır 4 kılo kadar dusmusum bunu telafı etemm lazım
Özel okuyosun yaniBölüm??
Doktor muyum kız bencanım baska tarıf varsa onu alıyım sekerlıyle pek aram yok benım hatta hıc yok cay bıle ıcmıyorum kahvaltıda
Doktor muyum kız benValla başka tarifim yok:44:
canım baska tarıf varsa onu alıyım sekerlıyle pek aram yok benım hatta hıc yok cay bıle ıcmıyorum kahvaltıda
Kızlar ben çıkıyorum,sonra görşzz
yaaaa ben ne guzel fıstık gıbı kızdımm...dogum yaptımmm..bebeğim masalllahh annesinin azına tukurdu remenn...kuruttu benııı...15 aylık...52kg dum hamıleeyken 16 kg aldımm..tartılmadım ama 46 -47 falanımdırr
verdi,ğiniz o linkteki tarifi de uyguladım,ama bir haftadan fazla yiyemedim o mamayı,midem bulandı çok kötü oldum bıraktım
Boşver kiloyu canım ya zaten zamanla ister istemez alicaksin kilo:):) sonra geri dönüşü zor olan kilolar alırsan vermek istersin verinceye vıcık vıcık yağ damacanasi olursun,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?